QUOTE(Arčė @ 2014 01 27, 21:45)
Sveikutės
Aš irgi prisijungiu prie šių namukų
Auginu persų veislės kačiuką Arčį 1 m. 8 mėn. ir dar 2 neveislinius katinuką Mikį ir katytę Tigrą.
Su maistu problemų neturiu, mano Arčiukas valgo beveik viską ką aš valgau, taigi racionas įvairus. Duodu konservus: Cento, Optima su jautiena, vištiena, žuvim. Perku ir brangernius: Darling, Kitekat, Whiskas, Friskies. Taip pat sausą maistą - sausainiukus duodu. Perku žalią mėsą, valgo keptą, virtą, žalią; keptą vištieną, kepenis žalias ir keptas, žuvį keptą - žalios nepripažįsta maniškiai

. Arčiukas dar smaguriauja naminį virtą sūrį, arbūzą, melioną, avokadą
Ir charakteris nuostabus: švelnus, ramus, nesidrąsko, nesikandžioja. Protingas, kartu miega, palydi - pasitinka iš darbo, sveikinasi - duoda lopytę ir tą kurią reikia:bigsmile:
O Mikiukas mano savarankiškas vyras - gamtinius reikalus atlieka į klozetą
Tigra - motiniška, rūpestinga, prižiūri katinukus, prausia; mūsų energetikė, mėdikė - masažuotoja - pakrauna teigiama energija, linksmina, dar ir masažuoja

.
Taigi visi mano katiniukai išskirtiniai

Tik gaila, kad nuotraukų negaliu įkelti
i aišku, jūs problemų neturit su maistu, klausimas ar katinai neturi?

Pirmiausia maistas nuo savo stalo turėtų būtų uždraustas, antra paskaitykite apie premijum, super premijum maistus katėms, ir baikit nuodyt visais ketais, viskais ir kitais košmarais.... sakysit - ėda - sutinku kai nėr geriau turi ėsti, gyvent tai norisis....

ir aš čia nei baru, nei ką , paskaitinėkit kaip Lailaa sakė ankstesnes temas , ten debesis info apie maitinmą..... ir jei jau bendrai nuo stalo dabar maitinatės, ir nenorit nieko keisti, tai ir jūs prisijunkit prie wiskas, kiteket ir visos kitos Optima linijos, jei bendrai tai bendrai

SOLIDARNOST
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 01 28, 01:06)
jau skaitau

vienintelis klausimas.maitinant sausiaku,kate namuose galima palikti ir keliom parom,o su RAW..? juk nebe
teip zuikuti. Su sausiakais mano Romcinas savaitę gyvena vienas, su kartą į parą užeinančia kaimyne dėže pavalyt ir vandenuką pakeist, bo ji jo bijo

Savaitgalį sėkmingai jei reikia gyvena vienas

Su RAW jau reik kad kas ateitų pašertų ir t.t. plius jei vasara, greičiau tas maistas jei nebuvo greitai suvartotas sugenda....