Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir Egzotai

Sveikutės 4u.gif
Aš irgi prisijungiu prie šių namukų smile.gif
Auginu persų veislės kačiuką Arčį 1 m. 8 mėn. ir dar 2 neveislinius katinuką Mikį ir katytę Tigrą.
Su maistu problemų neturiu, mano Arčiukas valgo beveik viską ką aš valgau, taigi racionas įvairus. Duodu konservus: Cento, Optima su jautiena, vištiena, žuvim. Perku ir brangernius: Darling, Kitekat, Whiskas, Friskies. Taip pat sausą maistą - sausainiukus duodu. Perku žalią mėsą, valgo keptą, virtą, žalią; keptą vištieną, kepenis žalias ir keptas, žuvį keptą - žalios nepripažįsta maniškiai schmoll.gif. Arčiukas dar smaguriauja naminį virtą sūrį, arbūzą, melioną, avokadą smile.gif
Ir charakteris nuostabus: švelnus, ramus, nesidrąsko, nesikandžioja. Protingas, kartu miega, palydi - pasitinka iš darbo, sveikinasi - duoda lopytę ir tą kurią reikia:bigsmile:
O Mikiukas mano savarankiškas vyras - gamtinius reikalus atlieka į klozetą thumbup.gif
Tigra - motiniška, rūpestinga, prižiūri katinukus, prausia; mūsų energetikė, mėdikė - masažuotoja - pakrauna teigiama energija, linksmina, dar ir masažuoja smile.gif.
Taigi visi mano katiniukai išskirtiniai thumbup.gif Tik gaila, kad nuotraukų negaliu įkelti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2014 01 27, 20:16)
Iš tiesų tada tos vištienos daviau tik dviem katėm, tik jos ir susirgo.

su vištiena pas mane bėdų nėra - pati neėdu ir katinai griežtai atsisako biggrin.gif. kartą per pusę metų kalakutienos gabaliuką įkišu, tuom ir baigiasi baltos mėsos ėdimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arčė @ 2014 01 27, 21:45)
Sveikutės 4u.gif

Su maistu problemų neturiu, mano Arčiukas valgo beveik viską ką aš valgau, taigi racionas įvairus. Duodu konservus: Cento, Optima su jautiena, vištiena, žuvim. Perku ir brangernius: Darling, Kitekat, Whiskas, Friskies.

Sveika prisijungus smile.gif
Mano patarimas, perskaityk kiek rasi temų šitam forume apie kačių maitinimą rolleyes.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2014 01 27, 18:52)
Zuikuti, jei katinas su sausiaku kankinasi, tai pereikit ant RAW.

jauciu didelis cia mokslas su tuo RAW,ane?reikes lyst pasiskaitineti kas ten per ''zaidimai'' su juo

Ieva,o katukas kaip pats jauciasi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 01 27, 22:31)
jauciu didelis cia mokslas su tuo RAW,ane?reikes lyst pasiskaitineti kas ten per ''zaidimai'' su juo

didelio mokslo niekur nėra, bet kitaip nei su sausiaku smile.gif. patarčiau gerai pasiskaityt prieš pradedant. bent jau aš kokius puse metų skaičiau g.gif ... o žaidimas tas, kad negali pro mėsos skyrių ramiai praeit (nes vis ieškai kuo įvairesnės mėsos) ir porcijavimas. kitos iš akies porcijas duoda, o aš mėgstu tiksliai svert, tai kartais pora valandų pažaist reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2014 01 28, 00:02)
didelio mokslo niekur nėra, bet kitaip nei su sausiaku smile.gif. patarčiau gerai pasiskaityt prieš pradedant. bent jau aš kokius puse metų skaičiau  g.gif ... o žaidimas tas, kad negali pro mėsos skyrių ramiai praeit (nes vis ieškai kuo įvairesnės mėsos) ir porcijavimas. kitos iš akies porcijas duoda, o aš mėgstu tiksliai svert, tai kartais pora valandų pažaist reikia smile.gif

jau skaitau wacko.gif biggrin.gif vienintelis klausimas.maitinant sausiaku,kate namuose galima palikti ir keliom parom,o su RAW..? juk nebe g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arčė @ 2014 01 27, 21:45)
Sveikutės 4u.gif
Aš irgi prisijungiu prie šių namukų smile.gif
Auginu persų veislės kačiuką Arčį 1 m. 8 mėn. ir dar 2 neveislinius katinuką Mikį  ir katytę Tigrą.
Su maistu problemų neturiu, mano Arčiukas valgo beveik viską ką aš valgau, taigi racionas įvairus. Duodu konservus: Cento, Optima su jautiena, vištiena, žuvim. Perku ir brangernius: Darling, Kitekat, Whiskas, Friskies. Taip pat sausą maistą - sausainiukus duodu. Perku žalią mėsą, valgo keptą, virtą, žalią; keptą vištieną, kepenis žalias ir keptas, žuvį keptą - žalios nepripažįsta maniškiai schmoll.gif. Arčiukas dar smaguriauja naminį virtą sūrį, arbūzą, melioną, avokadą smile.gif
Ir charakteris nuostabus: švelnus, ramus, nesidrąsko, nesikandžioja. Protingas, kartu miega, palydi - pasitinka iš darbo, sveikinasi - duoda lopytę ir tą kurią reikia:bigsmile:
O Mikiukas mano savarankiškas vyras - gamtinius reikalus atlieka į klozetą thumbup.gif
Tigra - motiniška, rūpestinga, prižiūri katinukus, prausia; mūsų energetikė, mėdikė - masažuotoja - pakrauna teigiama energija, linksmina, dar ir masažuoja smile.gif
Taigi visi mano katiniukai išskirtiniai thumbup.gif  Tik gaila, kad nuotraukų negaliu įkelti verysad.gif

i aišku, jūs problemų neturit su maistu, klausimas ar katinai neturi? biggrin.gif Pirmiausia maistas nuo savo stalo turėtų būtų uždraustas, antra paskaitykite apie premijum, super premijum maistus katėms, ir baikit nuodyt visais ketais, viskais ir kitais košmarais.... sakysit - ėda - sutinku kai nėr geriau turi ėsti, gyvent tai norisis.... biggrin.gif ir aš čia nei baru, nei ką , paskaitinėkit kaip Lailaa sakė ankstesnes temas , ten debesis info apie maitinmą..... ir jei jau bendrai nuo stalo dabar maitinatės, ir nenorit nieko keisti, tai ir jūs prisijunkit prie wiskas, kiteket ir visos kitos Optima linijos, jei bendrai tai bendrai biggrin.gif SOLIDARNOST biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 01 28, 01:06)
jau skaitau  wacko.gif  biggrin.gif  vienintelis klausimas.maitinant sausiaku,kate namuose galima palikti ir keliom parom,o su RAW..?  juk nebe  g.gif

teip zuikuti. Su sausiakais mano Romcinas savaitę gyvena vienas, su kartą į parą užeinančia kaimyne dėže pavalyt ir vandenuką pakeist, bo ji jo bijo biggrin.gif Savaitgalį sėkmingai jei reikia gyvena vienas biggrin.gif Su RAW jau reik kad kas ateitų pašertų ir t.t. plius jei vasara, greičiau tas maistas jei nebuvo greitai suvartotas sugenda....
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2014 01 28, 08:11)

teip zuikuti. Su sausiakais mano Romcinas savaitę gyvena vienas, su kartą į parą užeinančia kaimyne dėže pavalyt ir vandenuką pakeist, bo ji jo bijo biggrin.gif  Savaitgalį sėkmingai jei reikia gyvena vienas biggrin.gif Su RAW jau reik kad kas ateitų pašertų ir t.t. plius jei vasara, greičiau tas maistas jei nebuvo greitai suvartotas sugenda....

sudukas tada verysad.gif nes mes daznai savaitgaliui isvaziuojam.
o tarkim gal galima karta i diena,pvz per pietus jai duoti ne sausiako,o konservu/mesytes/kakliuku..?nes kiek pamenu,kazkas rase,kad tarp sausiako ir mesytes turi buti kelios valandos tarpas.tai gal galima taip,ar visgi nera geras toks variantas?
Atsakyti
Arčė
Na jai jus galvojat , kad taip pigiau, tai zinok tikrai ne,nes tie viskas ir kitas s... kainuoja tiek pat, kaip geras maistas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruze: 28 sausio 2014 - 09:57
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 01 28, 00:06)
jau skaitau  wacko.gif  biggrin.gif  vienintelis klausimas.maitinant sausiaku,kate namuose galima palikti ir keliom parom,o su RAW..?  juk nebe  g.gif

maniškiai sėdi savaitgaliais (penktadienis - sekmadienis) vieni be problemų. išvažiuojant gerai pašeriu ir grįžus pašeriu. gaunasi, kad šeštadienį nieko nesumedžioja ir nepasiunta biggrin.gif. be to, iškrovos dienos dar niekam nepakenkė rolleyes.gif . jei skaitot, tai turėtumėt rast paaiškinimą kodėl mėsa ir siausiakas nedraugauja vienas su kitu. aš rinkčiausi arba mėsą, arba sausiaką
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2014 01 28, 10:56)
Arčė
Na jai jus galvojat , kad taip pigiau, tai zinok tikrai ne,nes tie viskas ir kitas s... kainuoja tiek pat, kaip geras maistas blush2.gif

tai jeigu jis kainuoja tiekpat kaip GERAS MAISTAS,tai kam rinktis bloga maista? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2014 01 28, 07:11)
teip zuikuti. Su sausiakais mano Romcinas savaitę gyvena vienas, su kartą į parą užeinančia kaimyne dėže pavalyt ir vandenuką pakeist, bo ji jo bijo biggrin.gif  Savaitgalį sėkmingai jei reikia gyvena vienas biggrin.gif Su RAW jau reik kad kas ateitų pašertų ir t.t. plius jei vasara, greičiau tas maistas jei nebuvo greitai suvartotas sugenda....

APUS, neskleisk erezijų biggrin.gif. maniškiai pernai vasarą 2 savaites vieni pragyveno tongue.gif. aišku, turėjo auklę, bet taviškis ir ant sausiako sėdėdamas ją turi biggrin.gif
Atsakyti