Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir Egzotai

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 01 28, 16:27)
tai kad ten ir mesa ir kaulai ir viduriai  biggrin.gif  kazinau  lotuliukas.gif

kaip ruošiesi ją katinui duot? dalimis ar visą? žuvis yra žuvis. net neįsivaizduoju kaip galima dar atsakyt į tokį klausimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2014 01 28, 17:29)
kaip ruošiesi ją katinui duot? dalimis ar visą? žuvis yra žuvis. net neįsivaizduoju kaip galima dar atsakyt į tokį klausimą biggrin.gif

tai visa turbut.ar puse atpjausiu.ziuresiu kokio jos ten dydzio pakelyje
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2014 01 28, 16:20)
...bet net ir tokiu atveju nereiktų jos maišyt su sausiaku. ...

niu taip, maišyti kartu tai nereikia, tik po kelių valandų pertraukos galima duoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 01 28, 17:38)
niu taip, maišyti kartu tai nereikia, tik po kelių valandų pertraukos galima duoti biggrin.gif

jazus doh.gif ... "maišyti" mano kalba reiškia, kad vieną maitinimą duodi sausą, o kitą -šlapią. mėsos su sausiaku nepatariama maišyti iš viso ir kelios valandos čia negelbės, nes sausiakas virškinimas 12val. bet kiekvienas pats renkasi kaip maitinti savo gyvūnus
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 01 28, 17:27)
tai kad ten ir mesa ir kaulai ir viduriai  biggrin.gif  kazinau  lotuliukas.gif

Priskirkime tadu ROPLIAMS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2014 01 28, 18:02)

chordiniams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2014 01 28, 19:02)

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2014 01 28, 11:04)
APUS, neskleisk erezijų biggrin.gif. maniškiai pernai vasarą 2 savaites vieni pragyveno tongue.gif. aišku, turėjo auklę, bet taviškis ir ant sausiako sėdėdamas ją turi biggrin.gif

o kaip be Auklės biggrin.gif Romciukas ją ir paauklėja biggrin.gif ale man vis ramiau, maža ką kuriam nors pilvuką susuks biggrin.gif
Atsakyti
i aišku, jūs problemų neturit su maistu, klausimas ar katinai neturi? biggrin.gif Pirmiausia maistas nuo savo stalo turėtų būtų uždraustas, antra paskaitykite apie premijum, super premijum maistus katėms, ir baikit nuodyt visais ketais, viskais ir kitais košmarais.... sakysit - ėda - sutinku kai nėr geriau turi ėsti, gyvent tai norisis.... biggrin.gif ir aš čia nei baru, nei ką , paskaitinėkit kaip Lailaa sakė ankstesnes temas , ten debesis info apie maitinmą..... ir jei jau bendrai nuo stalo dabar maitinatės, ir nenorit nieko keisti, tai ir jūs prisijunkit prie wiskas, kiteket ir visos kitos Optima linijos, jei bendrai tai bendrai biggrin.gif SOLIDARNOST biggrin.gif

Kiekvienas pasirenka kokį maistą duoti savo augintiniams. Auginusi n skaičių katinukų, dar nė vienas nenusinuodyjo, tame tarpe ir aš lotuliukas.gif . Bent jau aš skaitau, kad šiais laikais nėra 100 % gero maisto niekam. Todėl pati stengiuosi pirkti kiek įmanoma šviežesnį žalią maistą ir gaminu pati, neperku pusgaminių. Tai ir katinukams duodu kokią virtą ar žalią mėsytę, žuvytę. O dėl konservų patys pasirinko kokie jiems labiau patinka tokius ir valgo labiau, pvz.: brangius blogiau valgo tai duodu rečiau. Manau geriau jau mėsytės duot, nei kokių sausainiukų, ar konservų, tuo labiau, kad nemaitinama kas minutę. Sutinku, yra veislinių katinukų, kuriuos reikia maitinti specialiu maisteliu - maniškiai neveisliniai. Jokiu būdu neperšu savo nuomonės dėl maitinimo, tiesiog maniškiai neponiški ir tikrai nealkani, kas pamato, sako, kad prižiūrėti. Jei katinukai sveikai atrodo, kailiukas blizga, ir apetitu nesiskundžia - viskas gerai thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2014 01 28, 18:10)
o kaip be Auklės biggrin.gif  Romciukas ją ir paauklėja biggrin.gif ale man vis ramiau, maža ką kuriam nors pilvuką susuks biggrin.gif

man labai įdomu kaip auklei susimoki g.gif ? su tokiu auklėjamuoju auklei ne tik pilvuką sukt turi biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Arčė @ 2014 01 28, 19:56)
Sutinku, yra veislinių katinukų, kuriuos reikia maitinti specialiu maisteliu - maniškiai neveisliniai. Jokiu būdu neperšu savo nuomonės dėl maitinimo, tiesiog maniškiai neponiški ir tikrai nealkani, kas pamato, sako, kad prižiūrėti. Jei katinukai sveikai atrodo, kailiukas blizga, ir apetitu nesiskundžia - viskas gerai thumbup.gif .

Ania? Prašom tada pasakyti kuo veislinio katino organizmas kitoks negu neveislinio? Veisliniai ne kačių šeimos atstovai? Ar tik veisliniai nusipelnė gyventi geriau vien dėl to, kad jie brangūs (pinigais) doh.gif
O neveislinius galima šerti tualetiniu popieriumi? Kuo jie prastesni už veislinius? Jiems tinka bet kas?
Bet katės jūsų, taigi staltiesė jums kelelis irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Arčė @ 2014 01 28, 19:56)

Kiekvienas pasirenka kokį maistą duoti savo augintiniams. Auginusi n skaičių katinukų, dar nė vienas nenusinuodyjo, tame tarpe ir aš lotuliukas.gif . Bent jau aš skaitau, kad šiais laikais nėra 100 % gero maisto niekam. Todėl pati stengiuosi pirkti kiek įmanoma šviežesnį žalią maistą  ir gaminu pati, neperku pusgaminių. Tai ir katinukams duodu kokią virtą ar žalią mėsytę, žuvytę. O dėl konservų patys pasirinko kokie jiems labiau patinka tokius ir valgo labiau, pvz.: brangius blogiau valgo tai duodu rečiau. Manau geriau jau mėsytės duot, nei kokių sausainiukų, ar konservų, tuo labiau, kad nemaitinama kas minutę. Sutinku, yra veislinių katinukų, kuriuos reikia maitinti specialiu maisteliu - maniškiai neveisliniai. Jokiu būdu neperšu savo nuomonės dėl maitinimo, tiesiog maniškiai neponiški ir tikrai nealkani, kas pamato, sako, kad prižiūrėti. Jei katinukai sveikai atrodo, kailiukas blizga, ir apetitu nesiskundžia - viskas gerai thumbup.gif .

Zinot kodel katineliai mieliau pasirenka Kitekat,wiskas ir kt. Nes ten pilna prideta kvapikliu , dazikliu,ir skonio stiprikliu. doh.gif Sis maistas kaip narkotikai katems. Sie konservai -tuscias maistas,tik uzkisa skrandi,jokios naudos is ju nera. O vien mesite maitint negalima. Nors as visada uz mesite,bet tik kaip papildoma maisteli,taip,kartais pasilepint. smile.gif Kaip mums salduminai. smile.gif
Atsakyti