i aišku, jūs problemų neturit su maistu, klausimas ar katinai neturi? biggrin.gif Pirmiausia maistas nuo savo stalo turėtų būtų uždraustas, antra paskaitykite apie premijum, super premijum maistus katėms, ir baikit nuodyt visais ketais, viskais ir kitais košmarais.... sakysit - ėda - sutinku kai nėr geriau turi ėsti, gyvent tai norisis.... biggrin.gif ir aš čia nei baru, nei ką , paskaitinėkit kaip Lailaa sakė ankstesnes temas , ten debesis info apie maitinmą..... ir jei jau bendrai nuo stalo dabar maitinatės, ir nenorit nieko keisti, tai ir jūs prisijunkit prie wiskas, kiteket ir visos kitos Optima linijos, jei bendrai tai bendrai biggrin.gif SOLIDARNOST biggrin.gif
Kiekvienas pasirenka kokį maistą duoti savo augintiniams. Auginusi n skaičių katinukų, dar nė vienas nenusinuodyjo, tame tarpe ir aš

. Bent jau aš skaitau, kad šiais laikais nėra 100 % gero maisto niekam. Todėl pati stengiuosi pirkti kiek įmanoma šviežesnį žalią maistą ir gaminu pati, neperku pusgaminių. Tai ir katinukams duodu kokią virtą ar žalią mėsytę, žuvytę. O dėl konservų patys pasirinko kokie jiems labiau patinka tokius ir valgo labiau, pvz.: brangius blogiau valgo tai duodu rečiau. Manau geriau jau mėsytės duot, nei kokių sausainiukų, ar konservų, tuo labiau, kad nemaitinama kas minutę. Sutinku, yra veislinių katinukų, kuriuos reikia maitinti specialiu maisteliu - maniškiai neveisliniai. Jokiu būdu neperšu savo nuomonės dėl maitinimo, tiesiog maniškiai neponiški ir tikrai nealkani, kas pamato, sako, kad prižiūrėti. Jei katinukai sveikai atrodo, kailiukas blizga, ir apetitu nesiskundžia - viskas gerai

.