Įkraunama...
Įkraunama...

Grūda

QUOTE(Erdinga @ 2015 01 05, 16:01)
Sveiki  4u.gif
gal kas pasakytų kuri kelionė vertesnė dėmėsio ar Grūdos Šiaurės Italijos perliukai ar ši http://www.novaturas...e_adrijos_juros Novaturo? Na kiek žiūriu jos man laaabai nedaug kuom skiriasi. Gal girdėjote atsiliepimų? Su Grūda tėvai vis kažkur keliauja kasmet tai labai patenkinti, o kaip būtent ši kelionė? smile.gif
Beje kas vykote į tokią kelionę, kiek maždfaug viso išleidote su maistu, ekskurijomis ir mokamais objektais?  g.gif  4u.gif

Aš užsisakiau šia kelionę su Novaturu 08.15, tikiuosi, kad patiks. Dar papildomai 6 procentus prie 15 dar gavau. Normali kaina gavosi
Atsakyti
QUOTE(loretage @ 2015 01 15, 11:51)
Aš užsisakiau šia  kelionę su  Novaturu 08.15,  tikiuosi,  kad  patiks. Dar papildomai 6 procentus prie 15 dar gavau. Normali  kaina  gavosi

Ir už ką gi tuos 6 proc. prie 15 duoda? blush2.gif Čia pardavėjas toks dosnus buvo? smile.gif Nes šiaip tai, mano žiniomis, N taip nedaro rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amžina studentė: 15 sausio 2015 - 12:53
QUOTE(Amžina studentė @ 2015 01 15, 13:52)
Ir už ką gi tuos 6 proc. prie 15 duoda?  blush2.gif Čia pardavėjas toks dosnus buvo?  smile.gif Nes šiaip tai, mano žiniomis, N taip nedaro  rolleyes.gif

Pirkau Westexspress agenturoje, tai jie savo nuoziura 6 proc dave, nes 3 karta is jos perku. Palangoje čia taip biggrin.gif
Atsakyti
Viskas aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretage @ 2015 01 15, 10:51)
Aš užsisakiau šia  kelionę su  Novaturu 08.15,  tikiuosi,  kad  patiks. Dar papildomai 6 procentus prie 15 dar gavau. Normali  kaina  gavosi

Na tai ir pas mus kaina normali apie 840 gavosi, bet merginos sakė, kad kelionės metu ji išauga dvigubai smile.gif) 4u.gif
Geros kelionės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdinga @ 2015 01 15, 12:37)
Na mums dar pasiūlė prie tų 16 2proc biggrin.gif Tai gaunasi apie 17lt  lotuliukas.gif Mes taip pat galvojame pirkti, sakė iki sausio 31d. galios ši akcija atrakcija  mirksiukas.gif

Gavome jau sutartį, tai ten irgi rašo,kad nuolaida galioja tik iki sausio 31d. tai iki to laiko būtinai reikia pervesti rezervacinį mokestį. Pažiūrėsim ar tikrai sausio 31d. nuolaidų neliks rolleyes.gif kažkodėl manau, kad liks smile.gif
Atsakyti
Pernai isankstiniai pardavimai prasidejo bemaz menesiu anksciau ir ja pratese dar iki vasario vidurio. Yra tikimybe, kad siemet prates tik nuolaida bus mazesne pvz 12 proc o ne 16 kaip dabar..tokie bent jau mano pastebejimai is pernai smile.gif
Atsakyti
Irreelle, o į kurią konkrečiai kelionę pernai važiavote? Kiek skaičiau, atsimenu, kad į Prancūziją..
Mes pernai pavasarį buvom Italijoje. Šiemet galvojam arba į Prancūziją arba į Austriją/Šveicariją arba į didįjį Balkanų turą. Ką patartumėt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miau: 15 sausio 2015 - 22:01
QUOTE(miau @ 2015 01 15, 21:58)
Irreelle, o į kurią konkrečiai kelionę pernai važiavote? Kiek skaičiau, atsimenu, kad į Prancūziją..
Mes pernai pavasarį buvom Italijoje. Šiemet galvojam arba į Prancūziją arba į Austriją/Šveicariją arba į didįjį Balkanų turą. Ką patartumėt?  g.gif

Papasakokite apie Italiją smile.gif Kurioje kelionėje buvote, kiek išleidote, ar įdomu buvo? Kaip kelionės vadovas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2015 01 15, 21:58)
Mes pernai pavasarį buvom Italijoje. Šiemet galvojam arba į Prancūziją arba į Austriją/Šveicariją arba į didįjį Balkanų turą. Ką patartumėt?  g.gif

Mes pernai vykom į Paryžių su sustojimais Varšuvoje, Veimare ir Liuksemburge, dabar lyg Vokietijos miestą kiek žiūrėjau pakeitė, bet pati kelionė mums labai patiko. Vykom balandžio mėn. Paryžiui apžiūrėti tai labai tinkamas metas, nes jau temperatūra yra komfortiška, nėra per šalta ir per karšta.
Dėl patarimo tai nelabai ką patarsiu, nes pati negaliu išsirinkti.. kelis puslapius atgal klausiau kur geriau vykti pavasario atostogų metų ir buvo visos jūsų išvardintos šalys, tik vietoje Prancūzijos Italija, taigi mūsų skoniai sutampa smile.gif Kada jūs norite vykti?
Mes tai norėtume vėlgi per pavasario atostogas, kadangi keliausiu su moksleive, jos šiemet 2 savaitėm anksčiau negu pernai. Susisiekiau su Grūdos gide, kuri dažnai vyksta į Balkanus, tai sakė toks metas nelabai dar tinkamas Balkanams, per šalta ir nebus to efekto, kaip ji išsireiškė, tai jeigu galvojate apie Balkanus ir galite rinktis laiką, tai kogero geriau vykti kai jau šilta ten bus. Aš linkstu prie Italijos visgi...o Balkanus ir Šveicarija palieku ateičiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2015 01 15, 20:06)
Gavome jau sutartį, tai ten irgi rašo,kad nuolaida galioja tik iki sausio 31d. tai iki to laiko būtinai reikia pervesti rezervacinį mokestį. Pažiūrėsim ar tikrai sausio 31d. nuolaidų neliks  rolleyes.gif  kažkodėl manau, kad liks  smile.gif

Tikrai po vasario 1 jau negausit tu 16 proc., max bus 12 proc. nuolaida smile.gif

Ireelee, gide turbut geriau zino smile.gif Rudeni balkanai man patiko, tik kad anksti temsta yra didelis minusas. Tai Siaures Italija pasirinkot?
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2015 01 16, 18:22)
Tikrai po vasario 1 jau negausit tu 16 proc., max bus 12 proc. nuolaida smile.gif

Ireelee, gide turbut geriau zino smile.gif Rudeni balkanai man patiko, tik kad anksti temsta yra didelis minusas. Tai Siaures Italija pasirinkot?

Taip, Siaures Italija visgi. Jau laukiu sutarties, o agenturoje informavo, kad renkasi grupe siai datai smile.gif
Atsakyti