Įkraunama...
Įkraunama...

Grūda

QUOTE(simbail @ 2015 01 01, 18:12)
Kai grįžinėjom iš Italijos degalinėje susitikome grįžtančius iš Balkanų, tai sakė kelionė labai labai verta, labai jiems patiko. Tai tyliai pamasčiau, kad gal po Graikijos reiks apie Balkanus pagalvot  rolleyes.gif  Jie keliavo su Grūda.

Aš šįmet kai rinkausi kelionę kur vyktį, tai irgi galvojau apie Balkanų šalis. Bet pernau pabuvus Graikijoje 12d., tai nemažai aplankėme šalių pravažiuodami , kuorios yra įtrauktos į Balkanų turą, todėl pasirinkau į Italiją. Nor Italijoje jau buvome šiaurinėje dalyje, tai šįmet pasirinkome kitą Italijos dalį
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2015 01 01, 10:07)
Su Naujaisiais  4u.gif
Mes tokiu paciu metu keliautume, nes vaikui atostogos mokykloje.
Sakykit, paskaiciau apie Balkanus, ten tiek daug skirtingu saliu, kaip reikalai su pinigais? Daug skirtingos valiutos reik tureti? 

Dėl valiutos- vežiausi eurus.
Vaizdai tikrai nereqlus, kalnai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2014 12 31, 14:09)

Tai šiemet nusprendėm į Graikiją, tuo labiau, kad Grūda, kaip organizatorium pasitikiu. Ir norisi tą ilgesnę kelionę pabandyti. Tik va kas man patiko Novature, kad ten maitinimas yra, Grūdoj gi ne, tad labai rūpi kaip ten kas. Nes jei reiktų valgyti kavinėse tai nežinia kiek čia pinigų įsidėti ir ar išvis atostogų biudžetas išneš  blush2.gif

O Novature visos ekskursijos mokamos, tikrai tiek nepravalgysit tongue.gif jie gudrauja keliones kaina rasydami mazesne, o kai ekskursijos po 30 - 60 euru, tai pagalvokit, kiek kaina isauga. Be to, bent pernai maciau, kad Grudoj galima uzisakyt maitinima. Koki menesi palnuojat vykt?
Jei MB sutiktu, tikrai vaziuociau per atostogas i Graikija, bet autobuso "bijo" g.gif Jei ne, vaziuosiu i Austrijos Alpes, tik dar neuzsakau nebudama tikra.

Ireellee, manau, jums pades apsispresti, i kur grupe susirinks, nes ne visos datos gi ivyksta. Balkanai labai sauni kelione ir del valiutos tai maziausiai jaudinkites, nes niekur neprireike kitos valiutos nei euru, prieme Albanijoj, Bosnijoj, Kroatijoj - ten jos nedaug tenka. Juodkalnijoj euras ir oficiali valiuta. Vasara aisku smagiau nes galetumet pasimaudyt juroj, bet kalnu ir kanjonu vaizdai verti ir keliones pavasari ar rudeni, Kotoras nuostabus ir palukimas i ji 4u.gif mane teigiamai nustebino Sarajevas, Belgradas, noretus ilgiau ten pabut. Kas gali vykit i 12 dienu kelione, nes 9 - iu mazai vykstant i visas ekskursijas smile.gif
Jei vis tik vaziuosit i Siaures Italija, tai ten be galo grazus kelias per Alpes isvaziavus is Austrijos i It ten ir atgal, tikrai kvapa gniauziantis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2015 01 02, 20:02)
Dėl valiutos- vežiausi eurus.
Vaizdai tikrai nereqlus, kalnai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aktualus ir mums klausimas. Ar tuomet buvo galimybė pasikeisti eurus į vietinę šalių valiutą? Pirkti nieko nežadam, bet va magnetuką parsivežt norėtųsi ax.gif Planuojame ir mes į Balkanus gegužės - birželio mėn.
Atsakyti
As del valiutos klausiau, nes daznai WC buna mokami g.gif Magnetukus is bedos ir kortele galima nupirkt, zinoma bus siek tiek brangiau negu kioskely grynais, bent taip buvo Liuksemburge ir Paryziuje.
Dukte pamaciusi keliones i Balkanus aprasyma ir nuotraukas apie Italija nebenori girdeti, labai nori pamatyti si grozi gyvai biggrin.gif manau jau beveik nuspresta kur vaziuosim smile.gif beveik, nes dar reikia kad grupe kovo pabaigoje susirinktu. Vasara butu gerai, bet birzeli skrendam I Ispanija, liepa man pats darbymetis, nebent vasaros pabaigoje, rugsejo pradzioje kol mokslai dar nelabai rimtai prasideje buna.

Aciu visoms uz patarimus ir informacijos pasidalinima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 02 sausio 2015 - 20:02
QUOTE(rasa-rasa @ 2015 01 02, 19:32)
Aktualus ir mums klausimas.  Ar tuomet buvo galimybė pasikeisti eurus į vietinę šalių valiutą? Pirkti nieko nežadam, bet va magnetuką parsivežt norėtųsi  ax.gif Planuojame ir mes į Balkanus gegužės - birželio mėn.

Tai nereikia jokios valiutos vežtis, mes tai visur banko kortele atsiskaitėme. Ka save apsikrauti nereikalingomis problemomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa-rasa @ 2015 01 02, 21:32)
Aktualus ir mums klausimas.  Ar tuomet buvo galimybė pasikeisti eurus į vietinę šalių valiutą? Pirkti nieko nežadam, bet va magnetuką parsivežt norėtųsi  ax.gif Planuojame ir mes į Balkanus gegužės - birželio mėn.

Jei jau taip noresit keistis, Dubrovnike buvo keitykla. Bet kartoju, visur priima eurus tiek uz magnetukus, tiek WC. Mokamu WC buvo mazai, beveik visada stodavo degalinese.
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2015 01 02, 21:51)
Tai nereikia jokios valiutos vežtis, mes tai visur banko kortele atsiskaitėme. Ka save apsikrauti nereikalingomis problemomis smile.gif

Klausiu, nes va, kaip tik be valiutos, tik su kortele Olandijoje ir turėjom problemų - Visa debetinių kortelių neaptartnavo schmoll.gif O WC kortele gal nelabai atsiskaitysi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2015 01 02, 22:14)
visur priima eurus tiek  uz magnetukus, tiek WC

Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2015 01 02, 20:49)
O Novature visos ekskursijos mokamos, tikrai tiek nepravalgysit  tongue.gif  jie gudrauja keliones kaina rasydami mazesne, o kai ekskursijos po 30 - 60 euru, tai pagalvokit, kiek kaina isauga. Be to, bent pernai maciau, kad Grudoj galima uzisakyt maitinima. Koki menesi palnuojat vykt?
Jei MB sutiktu, tikrai vaziuociau per atostogas i Graikija, bet autobuso "bijo"  g.gif Jei ne, vaziuosiu i Austrijos Alpes, tik dar neuzsakau nebudama tikra.

Tai kad ir su grūda mokama į Atėnus, ir dar ten kelios mokamos. Bet turbūt panašiai ten išeina. O maitinimą tai taip, galima užsisakyti, jau pakonsultavo mergaitės, kurios keliavo. Tai manau mes užsakinėsime, kad nebūtų vėliau galvosukio kur ką valgyti, mažiau rūpesčių smile.gif
O vykti planuojame birželio gale. Autobuso bijoti visai nereikia, viskas ten gerai. Man asmeniškai tik kelionė per Lenkiją pasijaučia, šiek tiek nusibosta. Bet įjungia filmų, pasnaudi, knygą paskaitai, o ir kojas pramankštint išleidžia gan dažnai - taip kažkaip ir nieko visai. Aš galvojau apie Graikiją ir su skrydžiu, bet neradau tokios ekskursinės programos, kaip kad Grūdoj autobusu, na ir aš dar nebuvusi Vengrijoje, Serbijoje, Bulgarijoje. Kadangi keliausime be vaikų tai imam tokią kelionę, kad kuo daugiau pamatyt, o ir poilsio pajūryje ten manau bus pakankamai.

Tik irgi su valiutom mąstau. Ar tikrai ten galima eurais (Vengrijoje, Serbijoje ir Bulgarijoje)? O Serbija tai man rodos net nėra europos sąjungoje g.gif
Atsakyti
o gal kas buvote Venecijos karnavale ? 4u.gif Šiemet nesigaus išvykti, bet apsrkitai pakankamai viliojanti kelionė rodos rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
gal kas pasakytų kuri kelionė vertesnė dėmėsio ar Grūdos Šiaurės Italijos perliukai ar ši http://www.novaturas...e_adrijos_juros Novaturo? Na kiek žiūriu jos man laaabai nedaug kuom skiriasi. Gal girdėjote atsiliepimų? Su Grūda tėvai vis kažkur keliauja kasmet tai labai patenkinti, o kaip būtent ši kelionė? smile.gif
Beje kas vykote į tokią kelionę, kiek maždfaug viso išleidote su maistu, ekskurijomis ir mokamais objektais? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2015 01 05, 12:13)

Tik irgi su valiutom mąstau. Ar tikrai ten galima eurais (Vengrijoje, Serbijoje ir Bulgarijoje)? O Serbija tai man rodos net nėra europos sąjungoje  g.gif

Serbijoje ir Bulgarijoje suvenyrų pardavėjai tikrai ima eurus. Belgrade ir kavinėse galima eurais atsiskaityti ir valiutos keityklų yra.
Atsakyti