Įkraunama...
Įkraunama...

Grūda

Paskaičiau apie kelionę į Italiją ir supratau, kad per 9 metus niekas nepasikeitė wub.gif wub.gif Kad ir kaip norėčiau sugrįžt į Kaprio salą - kelionės nekartočiau dėl Romos biggrin.gif bigsmile.gif
Kiek prašau, kad būtų vieta autobuso priekyje - niekada negaunu biggrin.gif biggrin.gif Pernai Šiaurės Italijos perliukus užsakinėjau prieš 2 mėnesius - sėdėjau prie staliuko priešais televizorių. Už manęs sėdėjo pora, kuri kelionę užsisakinėjo likus 2 savaitėms iki išvykimo ax.gif Nelabai suprantu aš "Grūdos" tvarkos ax.gif
O dėl persodinimų... Vėl kaip pasiseka - kiti persodina/susodina, visus kaip priklauso ir dar suskaičiuoja, ar visus susirinko... Kiti ne tai kad nesužiūri/nepasako, bet ir APSKRITAI nepasako, kad reikės persėst... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lumi @ 2015 06 10, 13:20)

*Kiek prašau, kad būtų vieta autobuso priekyje - niekada negaunu  biggrin.gif  biggrin.gif  Pernai Šiaurės Italijos perliukus užsakinėjau prieš 2 mėnesius - sėdėjau prie staliuko priešais televizorių. Už manęs  sėdėjo pora, kuri kelionę užsisakinėjo likus 2 savaitėms iki išvykimo  ax.gif Nelabai suprantu aš "Grūdos" tvarkos  ax.gif
**O dėl persodinimų... Vėl kaip pasiseka - kiti persodina/susodina, visus kaip priklauso ir dar suskaičiuoja, ar visus susirinko... Kiti ne tai kad nesužiūri/nepasako, bet ir APSKRITAI nepasako, kad reikės persėst... biggrin.gif

* gal tai dar nuo kelione parduodancio vadybininko priklauso g.gif
As perku tiesiogiai is Grudos (Vilniaus sk.). Pernai i Paryziu pirkau likus 6 men iki keliones, bet vietas rezervavau likus +/-menesiui, gavau is karto uz gides, siemet i Italija pirkau kelione ir prasiau vietu likus 2,5 men ir gavau vietas 3-je eileje. Mano dukra anksciau pykindavo tai vengdavom autobuso galo, nors dabar kai irgi ji be manes keliavo su Gruda tai atsiedo gale ir jautesi gerai smile.gif

** va Linute mus pernai kaip kokius visciukus skaiciuodavo visuomet biggrin.gif Sigitas irgi autobuse paziuredavo ar visi, bet ekskursiju metu ne taip atidziai kaip Lina mus suziuredavo.
Atsakyti
QUOTE(lumi @ 2015 06 10, 11:20)
Paskaičiau apie kelionę į Italiją ir supratau, kad per 9 metus niekas nepasikeitė  wub.gif  wub.gif Kad ir kaip norėčiau sugrįžt į Kaprio salą - kelionės nekartočiau dėl Romos  biggrin.gif  bigsmile.gif
Kiek prašau, kad būtų vieta autobuso priekyje - niekada negaunu  biggrin.gif  biggrin.gif  Pernai Šiaurės Italijos perliukus užsakinėjau prieš 2 mėnesius - sėdėjau prie staliuko priešais televizorių. Už manęs  sėdėjo pora, kuri kelionę užsisakinėjo likus 2 savaitėms iki išvykimo  ax.gif Nelabai suprantu aš "Grūdos" tvarkos  ax.gif

Sveiki, Italija manęs ir nebetraukia.... ateities planuose Graikija ir Ispanija smile.gif o poto bus matyt smile.gif šiais metais vyksim į Makarską, jau trečią syk.. ir dar turbūt ne paskutinis bus smile.gif
dėl vietų.. važiavom į Juodkalniją anais metais, keturiese, prieš 9 mėn užsakinėjom kėlionę.. gavom tai ką norėjom iš vietų, ketvirtą eilę, vienoj ir kitoj pusėj, jokių problemų ir niekas nieko nekeitė.. na bet čia jau labai anksti užsakinėjom, buvo galima pasirinkti.. šiais metais užsakinėjom kėlionę prieš kelis mėn, (taip jau gavosi) tai kai paklausėm apie laisvas vietas, tai pasakė kad 7 eilė laisva vienoj pusėj, arba 9 eilėj abiejuose pusėse.. pasirinkom devintą eilę, nes norisi sedėt kartu, nes važiuojam trise.. labai tikiuosi kad niekas nieko nekeis.. g.gif blush2.gif

"Kiek prašau, kad būtų vieta autobuso priekyje - niekada negaunu biggrin.gif biggrin.gif Pernai Šiaurės Italijos perliukus užsakinėjau prieš 2 mėnesius - sėdėjau prie staliuko priešais televizorių. Už manęs sėdėjo pora, kuri kelionę užsisakinėjo likus 2 savaitėms iki išvykimo ax.gif Nelabai suprantu aš "Grūdos" tvarkos ax.gif "

Gal per vėlai užsakot? nes jie privalo pateikti laisvas vietas ir turi suteikti žmogui tą vietą, kurios jis nori ( jei yra galimybė) pvz o gal jus pykina gale??? unsure.gif du mėn. nėra daug užsakant kėlionę, gal todėl ir nebuvo skirtumo ar jūs prieš du mėn užsakėt ir sedėjot 9 eilė kaip suprantu, "bariuko" ar tie kiti žmpnės užsakę prieš kelias savaites.. beto gal jiems nelabai buvo aktualu sedėjimo vietos smile.gif

dar pastebėjimas dėl sedėjimo vietų: gerai, jei visada tiesiogiai su Grūda derinama viskas, bet jei derinama per jų tarpininkus, pvz Viatora ar kt. tai niekad beveik nereik tikėti sedėt priekyje, nes dažniausiai Grūda susirenka savo klientus į priekį, o kiti jau lieka į galą.. na mums pasisekė, kažkaip gavosi kad derinom kėlionę per Viatorą, tai papuolė geros vietos, tas vadinas bariukas, man ten patiko smile.gif o už mūsų sedintys visą kelią bambėjo, kaip jiem negerai, nesimato per langą, nes stiklas su pertvara buvo ir aplamai, niekas neįtiko..

Atsakyti
Irreelle, ir aš ten pat perku keliones wink.gif Turbūt nuo vadybininko priklauso smile.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Buzulkaa @ 2015 06 10, 15:16)

Man bariukas nepatiko tik dėl vieno dalyko - kad nėra galimybės kojas ištiest smile.gif ax.gif
O šiaip aš visada sakau, kad pažintinės kelionės kaip loterija - kaip pasiseks, su grupe, gidu ir kitų faktorių/aplinkybių smile.gif
Atsakyti

Man bariukas nepatiko tik dėl vieno dalyko - kad nėra galimybės kojas ištiest smile.gif  ax.gif
O šiaip aš visada sakau, kad pažintinės kelionės kaip loterija - kaip pasiseks, su grupe, gidu ir kitų faktorių/aplinkybių  smile.gif

na kiti pliusai nusveria šitą minusą, maniškiui ir tas kliūna.. o aš kai prie lango dažnai sėdžiu, susikeliu kojas ant viišaus ir ramekas biggrin.gif beto kojos trumpos biggrin.gif
Papildyta:

O šiaip aš visada sakau, kad pažintinės kelionės kaip loterija - kaip pasiseks, su grupe, gidu ir kitų faktorių/aplinkybių  smile.gif

būtent loterija! koks autobusas, kokie vairuotojai, koks gidas, ir galų gale koks oras smile.gif ir žinoma, kuo mažesnis kiekis bambančių turistų biggrin.gif
Atsakyti
Kovo, rasa-rasa ačiū už informaciją.
Šiek tiek nuliūdino informacija apie Romą, nes aš ją labai svajoju pamatyti. Italijoje teko būti 2 kartus, bet Romoje dar ne. Na bet gal kaip nors ištversiu verysad.gif
Dabar svarbu, kad grupę surinktų g.gif O tai antrą kartą neteks suplanuotai išvykti. Pernai teko iškeisti į Juodkalniją. Nors aišku nesigailiu, patiko ir ten.
Papildyta:
QUOTE(Buzulkaa @ 2015 06 10, 15:25)

būtent loterija! koks autobusas, kokie vairuotojai, koks gidas, ir galų gale koks oras smile.gif ir žinoma, kuo mažesnis kiekis bambančių turistų biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Amiala,2015 06 10, 17:13]
Šiek tiek nuliūdino informacija apie Romą, nes aš ją labai svajoju pamatyti. Italijoje teko būti 2 kartus, bet Romoje dar ne. Na bet gal kaip nors ištversiu verysad.gif

Gal pabandykite skristi tik i Roma, savarankiskai, turesit daug laiko ir nebusit "prirista" prie grupes. Makalius labai neblogas pasiulymas i Roma...
Del neivykusiu kelioniu buna labai liudna, planuoji, planuoji ir nieko... man dabar taip su Slovenija, planavom nuo liepos 4d., nesurinko grupes, darbe "perderinom" atostogas, liepos 18 garantavo 100% isvykima. Jei vel primelavo, tai beliks nusisauti...
Geros keliones Jums 4u.gif
Atsakyti
[quote=baka2,2015 06 11, 19:02]

Gal pabandykite skristi tik i Roma, savarankiskai, turesit daug laiko ir nebusit "prirista" prie grupes. Makalius labai neblogas pasiulymas i Roma...
Del neivykusiu kelioniu buna labai liudna, planuoji, planuoji ir nieko... man dabar taip su Slovenija, planavom nuo liepos 4d., nesurinko grupes, darbe "perderinom" atostogas, liepos 18 garantavo 100% isvykima. Jei vel primelavo, tai beliks nusisauti...
Geros keliones Jums 4u.gif
[/quote]
Roma tikrai geriau lankyt savarankiskai, 2 dienos jai sunku ir intensyvu. Bet i 10 d kelione noreciau, nes aprepia be ggalo daug.
Atsakyti
[quote=baka2,2015 06 11, 18:02]

[/quote]

[quote=abiga,2015 06 11, 20:00]
Roma tikrai geriau lankyt savarankiskai, 2 dienos jai sunku ir intensyvu. Bet i 10 d kelione noreciau, nes aprepia be ggalo daug.
[/quote]

Esu pririšta prie Grūdos. Padovanojom vaikams vestuvių proga Grūdos čekį. Deja, nenori važiuot, prašo perpirkti lotuliukas.gif Tad teks bigsmile.gif O savarankiškai kažkaip nedrįstu. Gal labiausiai kalbos barjeras. Nors kažkada anglų mokiausi, bet tai buvo daugiau kaip prieš 20 metų, tad dabar jau sunkiai susikalbėčiau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2015 06 11, 22:03)
Gal labiausiai kalbos barjeras. Nors kažkada anglų mokiausi, bet tai buvo daugiau kaip prieš 20 metų, tad dabar jau sunkiai susikalbėčiau. blush2.gif

Pasirinkot puikia kelione, ir tikekimes, kad si karta tikrai isvaziuosite 4u.gif
Padarysit zvalgytuves, pamatysit, kad italai puikiai supranta zestu kalba ir su kokia drauge isleksit lektuvu ilgam savaitgaliui....
O gal neuzkabins Jusu Roma, ka gali zinoti... as daug metu kliedejau Venecija...prisikaiciau, prisisvajojau... ir ...grazu, patiko, bet... daugiau nekliedziu.
Geros Jums keliones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baka2 @ 2015 06 12, 17:16)
Pasirinkot puikia kelione, ir tikekimes, kad si karta tikrai isvaziuosite  4u.gif
Padarysit zvalgytuves, pamatysit, kad italai puikiai supranta zestu kalba ir su kokia drauge isleksit lektuvu ilgam savaitgaliui....
O gal neuzkabins Jusu Roma, ka gali zinoti... as daug metu kliedejau Venecija...prisikaiciau, prisisvajojau... ir ...grazu, patiko, bet... daugiau nekliedziu.

Aš irgi apie Veneciją svajojau, svajojauuuu... biggrin.gif O kartą aplankiau ir pakako. Užteko ten pusdienio, kad nusikankinti nuo karščio, išgerti stiklię vandens už eurą doh.gif ir pamatyti galybę kiniško šlamšto visur parduodamo (iš tiesų tai labai ten patiko). Su Grūda ten buvau, gerai viskas organizuota buvo. Kolkas dar Grūda nenusivyliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baka2 @ 2015 06 12, 16:16)

QUOTE(simbail @ 2015 06 13, 21:40)
Aš irgi apie Veneciją svajojau, svajojauuuu...  biggrin.gif  O kartą aplankiau ir pakako. Užteko ten pusdienio, kad nusikankinti nuo karščio, išgerti stiklię vandens už eurą  doh.gif  ir pamatyti galybę kiniško šlamšto visur parduodamo (iš tiesų tai labai ten patiko). Su Grūda ten buvau, gerai viskas organizuota buvo. Kolkas dar Grūda nenusivyliau  smile.gif

Ale ir aš kol nebuvau pamačius Venecijos, lygiai taip pat kliedėjau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti