Sveiki,
Kaip manote ar Grūdos organizuojama kelionė autobusu Serengetis-legolendas-Heidės parkas yra persudėtinga 4 ir 7 metų vaikams? Gal kas keliavote ir galite pasidalinti savo įspūdžiais.
Ačiū
QUOTE(Amiala @ 2015 06 14, 06:55)

QUOTE(Buzulkaa @ 2015 06 15, 11:04)

Vaje, tai visus jau aplankius esu ;-) nuostabuji Dubrovnika dukart ir dar vaziuociau, Venecija irgi grazi, tik be galo daug turistu, Amsterdamas nepatiko savo chaosu.
Niekas i Centrine Kroatija su Gruda neplanuojat, nebuvot? Idomu, kaip ten apgyvendinimas ir kokioj vietovej, ar galima uzsisakyt maitinima, nes puslapy nieko neraso.
Del Heides parko, neturiu vaiku, tik mano nuomone, tai 4 meciui bet kokiam autobusine kelione butu per sunki.
Na va žinom jau savo gidę, Vitalija Lukšienė, gal kam teko su ja pakeliauti? kokie atsiliepimai? kiek skaičiau komentarus, tai vien geri atsiliepimai

QUOTE(Buzulkaa @ 2015 06 15, 10:04)

Tai man Amsterdamas liko

QUOTE(Buzulkaa @ 2015 06 15, 12:11)
Na va žinom jau savo gidę, Vitalija Lukšienė, gal kam teko su ja pakeliauti? kokie atsiliepimai? kiek skaičiau komentarus, tai vien geri atsiliepimai 

Vitalija, ar Neringa Luksiene?

QUOTE(Irreelle @ 2015 06 15, 12:02)
Vitalija, ar Neringa Luksiene?
Drauge su Neringa Luksiene yra keliavusi, ji Sigito zmona ir vien feri atsiliepimai apie ja 

Ne, ne. Neringa Lūžienė, ir Sigitas Lūžys

QUOTE(Buzulkaa @ 2015 06 15, 12:11)

nežinau, ar Lukšienė, bet į Kroatiją važiavom su gide Vitalija...

Visi likome sužavėti , tiesiog įsimylėjome

O jos pasakojimai, žinios ir sugebėjimas valdyti situaciją ir visais pasirūpinti, tai trūksta žodžių.... Praminėm ją vaikščiojančia enciklopedija

sakėm, kad su tokia gide ir tokia grupe, kokia buvo pas mus, tai į kiekvieną kelionę pasirašyčiau:)
Buzulkaa, tada Jūs padėjote man dėl tos kelionės apsispręsti

p.s. Venecija man patiko,bet buvau gruodžio mėn

QUOTE(Goda_47 @ 2015 06 15, 12:26)
nežinau, ar Lukšienė, bet į Kroatiją važiavom su gide Vitalija...
O jos pasakojimai, žinios ir sugebėjimas valdyti situaciją ir visais pasirūpinti, tai trūksta žodžių.... Praminėm ją vaikščiojančia enciklopedija
sakėm, kad su tokia gide ir tokia grupe, kokia buvo pas mus, tai į kiekvieną kelionę pasirašyčiau:)

kaip malonu!

p.s. Mes ir vėl grįštama į Makarską.. kiti vadina mus kuku maku

QUOTE(Buzulkaa @ 2015 06 15, 14:10)
Ne, ne. Neringa Lūžienė, ir Sigitas Lūžys
juos žinau
o čia Vitalija Lukšienė. Su Neringa keliavom pirmą syk į Kroatiją, viskas čiki buvo 

Pavardes panasios, susimaisiau

Venecijoje buvom balandi, man uzteko karto, daugiau kazkaip nesinori...kvapo nebuvo nemalonaus, bet zmoniu daug, prisest galima tik ant laipteliu arba parkely, pavesyje salta buvo o sauleje nudegem..zodziu, pliusa tik pasizymiu, bet ypatingai nesuzavejo.
Na ką IKI keliautojos, šią nakt jau išvarom
parašysiu grįžus, gal kas naujo bus Makarskoj

QUOTE(Buzulkaa @ 2015 06 16, 22:33)
Na ką IKI keliautojos, šią nakt jau išvarom
parašysiu grįžus, gal kas naujo bus Makarskoj

Geros kelionės!