Įkraunama...
Įkraunama...

Grūda

QUOTE(Amiala @ 2015 07 20, 18:14)
Pasitvirtino mano nuogastavimai, mano nusipirkta  kelionė į Italiją su Kaprio sala neįvyks.
Nei pernai nepavyko, nei šiemet nepavyks mano atostogų metu. Teks rinktis kitą. Sakė tikrai įvyks ITALIJOS RIVJERA IR PIETŲ PRANCŪZIJOS ŽYDRASIS KRANTAS (9d.).
Gal yra šiemet tekę joje būti, gal atsiliepimų turit. Grūdos puslapyje visi atsiliepimai geri.
Pernai skaičiau atsiliepimą kažkurios merginos, tai lygtai minėjo, kad toli jūra. Ale gal šiemet kitose vietose apgyvendina.
Laukiu atsiliepimų.

Šiemet gyvenau San Reme trijų žvaigdučių viešbutyje, ar arti paplūdimys - negaliu komentuot, kasdien važiavau į visas išvykas ir saule pasimėgauti tiesiog nebuvo kada rolleyes.gif O vakarais pasivaikščiot irgi mažai teko - iki normalaus paplūdimio nenuėjau blush2.gif Bet nevažiuojantys į išvykas kalbėjo, kad paplūdimys - netoli, tik viešbutis neturėjo savo gultų/skėčių - teko žmonėms nuomotis. Kokia kaina nepasakysiu - nesiteiravau rolleyes.gif Gidas buvo Valentinas Padriezas, mano akimis vienas šaunesnių "Grūdos" gidų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lumi @ 2015 07 20, 19:39)
Šiemet gyvenau San Reme trijų žvaigdučių viešbutyje, ar arti paplūdimys - negaliu komentuot, kasdien važiavau į visas išvykas ir saule pasimėgauti tiesiog nebuvo kada  rolleyes.gif O vakarais pasivaikščiot irgi mažai teko - iki normalaus paplūdimio nenuėjau  blush2.gif Bet nevažiuojantys į išvykas kalbėjo, kad paplūdimys - netoli, tik viešbutis neturėjo savo gultų/skėčių - teko žmonėms nuomotis. Kokia kaina nepasakysiu - nesiteiravau  rolleyes.gif Gidas buvo Valentinas Padriezas, mano akimis vienas šaunesnių "Grūdos" gidų  rolleyes.gif

O nenuėjai iki paplūdimio, kad vėlai grįždavot, ar šiaip nenorėjai. g.gif
Kiek panašiai reikėjo pinigų, jei į visas ekskursijas vykai. g.gif
Ar buvo kur nors nebrangiai pavalgyti?
Ir ar patenkinta kelione?
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2015 07 20, 19:14)
Pasitvirtino mano nuogastavimai, mano nusipirkta  kelionė į Italiją su Kaprio sala neįvyks.
Nei pernai nepavyko, nei šiemet nepavyks mano atostogų metu. Teks rinktis kitą. Sakė tikrai įvyks ITALIJOS RIVJERA IR PIETŲ PRANCŪZIJOS ŽYDRASIS KRANTAS (9d.).

Buvom pernai šitoj kelionėj ir tiesą sakant, man ji patikau labiau nei šių metų Italija su Kaprio sala.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa-rasa: 20 liepos 2015 - 23:09
QUOTE(Amiala @ 2015 07 20, 19:56)
O nenuėjai iki paplūdimio, kad vėlai grįždavot, ar šiaip nenorėjai. g.gif
Kiek panašiai reikėjo pinigų, jei į visas ekskursijas vykai.  g.gif
Ar buvo kur nors nebrangiai pavalgyti?
Ir ar patenkinta kelione?

grįždavom apie 20 - 21 valandą, vieną vakarą grįžom apie 19 valandą, tada ėjom po San Remą pasižvalgyt. Pakankamai ilgi atstumai nuvažiavimui buvo - ypač iki 5 žemių parko ax.gif Bet Prancūzijos žydrasis krantas arti ax.gif Mane asmeniškai nuvargino 40 laipsnių karštis... Tai nieko nesinorėjo biggrin.gif Viešbuty, žinoma nebuvo kondicionieriaus unsure.gif Bet buvo šaldytuvas thumbup.gif thumbup.gif Nors kaip supratau irgi ne visuose kambariuose šis patogumas unsure.gif
Visose eskursijose gidas parodydavo, kur galima pigiau nei turistinėse vietose užkąsti 4u.gif Taip pat pagal galimybes stodavo prekybcentriuose, kad pasipildytume maisto/vandens ar kitokių atsargų biggrin.gif
O šiaip man patiko kelionė... Gražu, tikrai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lumi: 21 liepos 2015 - 05:42
QUOTE(rasa-rasa @ 2015 07 21, 00:08)
Buvom pernai šitoj kelionėj ir tiesą sakant, man ji patikau labiau nei šių metų Italija su Kaprio sala.

QUOTE(lumi @ 2015 07 21, 06:39)

O šiaip man patiko kelionė... Gražu, tikrai  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2015 07 20, 16:14)
Gal yra šiemet tekę joje būti, gal atsiliepimų turit. Grūdos puslapyje visi atsiliepimai geri.
Pernai skaičiau atsiliepimą kažkurios merginos, tai lygtai minėjo, kad toli jūra. Ale gal šiemet kitose vietose apgyvendina.
Laukiu atsiliepimų.

mes į šitą kėlionę važiavom 2013m. ir mums gal tiesiog nepasisekė.. gal jūs mano postą ir skaitėt, kad buvo apgyvendinti toli nuo jūros.. iš esmės kėlionė faina, daug pamatėm, nuovargio ir buvo.. visų pirma tik 9 d. o objektų daug.. jei grįždavom apie 22val tai būdavo lafa, viena syk grįžom 21val į viešbutį, tai dar spėjom nueit iki picerijos, pasedėjom, o daugiau visur bėgimas lekimas. Čia sakau gal tik mums nepasisekė su apgyvendinimu, kitiem manau viskas būna puiku, nenoriu neigiamos info teikti smile.gif važiuokit ir įvertinsit patys, o dėl pinigų, paimkit daugiau, nes ne pigios šalys Italija, Šveicarija, Prancūzija..

Mes važiavom į visas erkursijas, nes prie jūros reikėjo net autobusu miesto pavažiuoti ir mokami paplūdimiai ten buvo, todėl ir važiavom į eskursijas, o ne gulėjom prie jūros.. tiesiog smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2015 07 22, 09:57)
mes į šitą kėlionę važiavom 2013m. ir mums gal tiesiog nepasisekė.. gal jūs mano postą ir skaitėt, kad buvo apgyvendinti toli nuo jūros.. iš esmės kėlionė faina, daug pamatėm, nuovargio ir buvo.. visų pirma tik 9 d. o objektų daug.. jei grįždavom apie 22val tai būdavo lafa, viena syk grįžom 21val į viešbutį, tai dar spėjom nueit iki picerijos, pasedėjom, o daugiau visur bėgimas lekimas. Čia sakau gal tik mums nepasisekė su apgyvendinimu, kitiem manau viskas būna puiku, nenoriu neigiamos info teikti smile.gif važiuokit ir įvertinsit patys, o dėl pinigų, paimkit daugiau, nes ne pigios šalys Italija, Šveicarija, Prancūzija..

Mes važiavom į visas erkursijas, nes prie jūros reikėjo net autobusu miesto pavažiuoti ir mokami paplūdimiai ten buvo, todėl ir važiavom į eskursijas, o ne gulėjom prie jūros.. tiesiog smile.gif

Jo jau nusipirkau, tikiuosi viskas bus gerai. Vakar persiforminom, tai dar 7 vietos laisvos buvo, o šiandien tik viena. Nors dar atrodo daugiau nei 3 savaitės
Atsakyti
Norėčiau paklausti gal kas buvot šiais metais buvot Šiaurės Italijos perliukuose (8d.), žiūriu pagal atnaujintą programą tą pačią dieną Gardos ežeras ir Soave miestelis, man įdomu ar buvo laisvo laiko prie Gardos ežero? Pasimaudyti, po Sirmionės miestelį....? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lumi @ 2015 07 22, 20:13)
Norėčiau paklausti gal kas buvot šiais metais buvot Šiaurės Italijos perliukuose (8d.), žiūriu pagal atnaujintą programą  tą pačią dieną Gardos ežeras ir Soave miestelis, man įdomu ar buvo laisvo laiko prie Gardos ežero? Pasimaudyti, po Sirmionės miestelį....?  4u.gif

Važiavau kai dar nebuvo programa pakeista, bet šį pakeitimą labai sveikinu. Pas mus vieną dieną buvo Paduva, Vinčenca, Soave ir Verona. Per tą Soave nespėjom normaliai Veronos pamatyti, pabuvom labai trumpai ir beveik visur bėgom doh.gif Realiai Soave mažas miestelis, kopsit į kalną, bent mūsų gidas vertė visus lipti, ten trumpai pasivaikščiosit ir grįžtant, jeigu bus norinčių, užsuksite degustuoti vyno. Ta degustacija bei apsipirkimai vyno parduotuvėje ir atėmė daug laiko, kurį galėjom skirti Veronai. Vaizdai nuo to kalno labai gražūs, bet 4 miestų per dieną per daug buvo tikrai, o perkelti vieną į Gardos dieną tikrai logiškas sprendimas, juolab, kad ten viskas pakeliui. Manau tikrai spėsite ir Soave ir vėliau po Sirmione prie Gardos neskubant pasivaikščioti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lumi @ 2015 07 22, 19:13)
Norėčiau paklausti gal kas buvot šiais metais buvot Šiaurės Italijos perliukuose (8d.), žiūriu pagal atnaujintą programą  tą pačią dieną Gardos ežeras ir Soave miestelis, man įdomu ar buvo laisvo laiko prie Gardos ežero? Pasimaudyti, po Sirmionės miestelį....?  4u.gif

Buvome birzelio men. sioje kelioneje. Mums isvyka prie Gardos ezero susidejo is nuvaziavimo i Sirmiones miesteli, tada uz papildomus 10 eur. per 0,5 val. apiplukde aplink pusiasali ir po to visa diena laisva miestelyje, kas norejo galejo maudytis, vaikstineti po pati miesteli ar uzsukti i pili. Tik nuvaziavus paaiskejo, kad nei plaukimo i Borgese sala, nei vyno muziejaus bei degustacijos nebus. Sekanti karta tikrai zinociau kaip naudingiau isleisti 50 eur. nei vaziuoti i sia isvyka schmoll.gif Miestelis grazus, bet tikrai neissiskiriantis kazkuo super is Italiskojo kolorito, maudytis kur kas smagiau Lido, nebent tiek, kad ne juros vanduo...
Soave buvo toje dienoje kur Paduva, tad Soave turejome 45 min., lygiai tiek, kiek reikejo uzlipimui iki pilies (i vidu ieiti nebutu uzteke laiko) ir sugrizimui iki autobuso, tad apie programoje surasytas galimybes galima buvo pamirst, nebent gal begant nubegt iki vynuogynu ie pavyktu, bet likusiai daliai pagal programa tikrai jokiu
galimybiu g.gif
Gal Gruda atsizvelge i musu kritiskas pastabas ir pakoregavo programa...
Atsakyti
O kiek grynųjų patartumėte pasiimti važiuojant į Kroatiją? Kur keitėtės valiutą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darles @ 2015 07 23, 09:40)
O kiek grynųjų patartumėte pasiimti važiuojant į Kroatiją? Kur keitėtės valiutą? 4u.gif

žiūrint kiek galit sau leist, imkit daugiau, parsivešit jei ką.. keistis geriausia vietoj, mes Makarskoj keitėmės, ten kursas geresnis buvo. beto daug kur galima ir kortele atsiskaityti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buzulkaa: 23 liepos 2015 - 10:48