Įkraunama...
Įkraunama...

Grūda

QUOTE(*Laukinukė* @ 2015 07 30, 12:00)
Sveika,
Serbijoj ir Makedonijoj visur ima eurus, tik jie kursa skaičiuoja savo naudai smile.gif
Vengrijoj neima eurų visiškai, norint nueiti į wc reikia vengriškų pinigų (ten visi wc mokami).

dėl Vengrijos prieštarauju, nes eurus ir dolerius ima, pati ėjau į WC.. kaina 0,50 eur. cnt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2015 08 03, 17:19)
dėl Vengrijos prieštarauju, nes eurus ir dolerius ima, pati ėjau į WC.. kaina 0,50 eur. cnt.  g.gif

Prieš pusantros savaitės iš mūsų neėmė, gal mes pataikėme ant tokio žmogaus.
Atsakyti
gal kas renkasi kelionę 08.29 ?
vis patikrinu Grūdos psl., mane domina Graikija 12 d, ir Juodkalnija 12 d.
bet kaip buvo beveik prieš mėn. 15 laisvų vietų ir 14 , taip ir dabar yra, nejaugi nekas neperka, ar jie tiesiog blefoja? g.gif
nors, galvoju pirkti, o paskui jeigu pasiūlys kitus variantus, irgi pasirašysime, tinka ir mažiau dienų ir kitur, galvojau ir apie Balkanų turą ir apie Italiją, kad tik grįžti iki 09.13
kai važiavome į Kroatiją, tai tikrai nemažai laisvų vietų buvo,bet kelionė įvyko
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2015 08 05, 14:58)
gal kas renkasi kelionę 08.29 ?
vis patikrinu Grūdos psl., mane domina Graikija 12 d, ir Juodkalnija 12 d.
bet kaip buvo beveik prieš mėn. 15 laisvų vietų  ir 14 , taip ir dabar yra, nejaugi nekas neperka, ar jie tiesiog blefoja? g.gif
nors, galvoju pirkti, o paskui jeigu pasiūlys kitus variantus, irgi pasirašysime, tinka  ir mažiau dienų ir kitur, galvojau ir apie Balkanų turą ir apie Italiją, kad tik grįžti iki 09.13
kai važiavome į Kroatiją, tai tikrai nemažai laisvų vietų buvo,bet kelionė įvyko

Įvyksta, jei susirenka 25 ir daugiau
Atsakyti
QUOTE(Abėcėlė @ 2015 08 05, 16:21)
Įvyksta, jei susirenka 25 ir daugiau

paskambinau į Grūda, tai nuliūdino, kad nei Graikija, nei Juodkalnija, tokiu laiku neįvyks verysad.gif cray.gif
nebent staigiai atsirastu norinčių, dabar labai mažai užsiregistravusių

o tu laisvų vietų, pasirodo jie nurodo, ne kiek lieka autobuse laisvų, bet kiek reikia surinkti dar turistų
iki to minimalaus skaičiaus- mūsų atveju iki 25
be to, tai kažkokie tai mistiniai skaičiai, kaip man paaiškino, kurie buvo prognozuojami sezono pradžiai
nesuprantu, kam taip klaidinti su tuo www puslapiu?? ir tas ženklas garantuotas išvykimas absoliučiai nieko nereiškia vat taip bash.gif bash.gif
o aš durnelė jau su pinigais -susiruošiau pirkti: gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2015 08 06, 13:27)
paskambinau į Grūda, tai nuliūdino, kad nei Graikija, nei Juodkalnija, tokiu laiku neįvyks verysad.gif  cray.gif

o tu laisvų vietų, pasirodo  jie nurodo, ne kiek lieka autobuse laisvų, bet kiek reikia surinkti dar turistų
be to, tai kažkokie tai mistiniai skaičiai, kaip man paaiškino, kurie buvo prognozuojami sezono pradžiai
nesuprantu, kam taip klaidinti su tuo www puslapiu?? ir tas ženklas garantuotas išvykimas absoliučiai nieko nereiškia vat taip bash.gif  bash.gif

Taip, as irgi pastebejau, kad tie garantuoti isvykimai nieko nereiskia ir taip visose agenturose. Rugsejo pirma savaite mazai kelioniu, turbut kad mokslo metai prasideda. Gal atsiras dar tinkanti kelione?
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2015 08 06, 12:27)
paskambinau į Grūda, tai nuliūdino, kad nei Graikija, nei Juodkalnija, tokiu laiku neįvyks verysad.gif  cray.gif

o tu laisvų vietų, pasirodo  jie nurodo, ne kiek lieka autobuse laisvų, bet kiek reikia surinkti dar turistų
nesuprantu, kam taip klaidinti su tuo www puslapiu?? ir tas ženklas garantuotas išvykimas absoliučiai nieko nereiškia vat taip bash.gif  bash.gif

Jo, su tom garantuotom sunku orientuotis. Kadangi mums reikia dar metų pradžioje pasirinkti atostogų datą, rinkausi tuo laiku, kada įvyks mano norima kelionė ir parašyta buvo garantuotas išvykimas. Deja, jau antri metai nesiseka man į ją išvažiuoti. Vis atšaukia. Gerai, kad dar alternatyvą randu. verysad.gif Tai galvoju, kad taip aš į ją ir nepapulsiu. verysad.gif
Goda 47, pabandyk dar gal Guliveryje yra tavo laiku tos kelionės.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2015 08 06, 14:01)
Taip, as irgi pastebejau, kad tie garantuoti isvykimai nieko nereiskia ir taip visose agenturose. Rugsejo pirma savaite mazai kelioniu, turbut kad mokslo metai prasideda. Gal atsiras dar tinkanti kelione?
Turiu paprieštarauti mirksiukas.gif
Nes pvz Novature, jei parašyta, kad garantuotas išvykimas, tai kelionė ir įvyksta. Jei susirenka mažiau keleivių, tiesiog pakeičia į mažesnį autobusą... ax.gif
Atsakyti
Vykome i Sveicarija siais metais. Gidas Vytautas buvo labai draugiskas, visada padedavo, informatyviai pasakojo. Autobusas buvo svarus ir patogus. Kiekvienas gavome po dvi sedimas vietas, todel galejome laisvai atsisesti ar net kojas susikelti. Todel kelione visiskai nebuvo varginanti. Vairuotojai Arumas ir Rimas buvo draugiski, snekus. Viesbuciai tvarkingi, Vokietijoje netgi gana prabangus. Palyginus per trumpa laika (8d), pamateme labai daug. Atrode, kad keliaujame kokias dvi savaites smile.gif. Pati Sveicarija labai grazi salis (kas daugumai zinoma), mums kelione labai patiko.

Isbandeme fondiu. Nors kaina didoka, bet skaniai ir sociai pavalgeme. Buvo verta isbandyti tikra fondiu.
Atsakyti
QUOTE(gavrošas @ 2015 08 06, 22:25)
Turiu paprieštarauti  mirksiukas.gif 
Nes pvz Novature, jei parašyta, kad garantuotas išvykimas, tai kelionė ir įvyksta. Jei susirenka mažiau keleivių, tiesiog pakeičia į mažesnį autobusą...    ax.gif

Nelabai tikiu, juk jie irgi dar lapkriti suraso garantuotas kataloge. Is kur jie gali zinot-o jei 2 zmones uzsirasytu i kelione? Be to, kiek pastebejau, Novaturas gudrauja padarydamas maziau dienu ir mokamas ekskursijas, kurios kitur nemokamos. Zinoma, kiekvieno teise rinktis ;-)

Godai47 taip pat patarciau bandytis Graikija su Guliveriu, agentura labai panasi.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2015 08 07, 06:30)
Nelabai tikiu, juk jie irgi dar lapkriti suraso garantuotas kataloge. Is kur jie gali zinot-o jei 2 zmones uzsirasytu i kelione? Be to, kiek pastebejau, Novaturas gudrauja padarydamas maziau dienu ir mokamas ekskursijas, kurios kitur nemokamos. Zinoma, kiekvieno teise rinktis ;-)

Godai47 taip pat patarciau bandytis Graikija su Guliveriu, agentura labai panasi.

abiga 4u.gif taip ir bandysiu, jau parašiau Guliverui, laukiu atsakymo

dėl kainų tai gudrauja visi biggrin.gif bandžiau paskaičiuoti, tai aukštoji matematika doh.gif
pas vienus daugiau nemokamų ekskursijų, pas kitus maitinimas, dar kitur skiriasi apgyvendinimas ir kurorto mokesčiai, netgi draudimas biggrin.gif
o galų gale, bijau kad daugiausiai lems gidas, bus geras - tai super, ne - tai pusė malonumo gali sugadinti doh.gif
sakau tai, nes kelionę į Kroatija pradėjom su jauna gide, skaitanti iš lapelių, nemokėjo suvaldyti nei vairuotojų, nei turistų...vėlavom, laukiem visur , prie Plitvicos ežerų 2 val reikėjo laukti autobuso, nes nesugebėjo su vairuotojais susitarti, kur susitinkam, paskui reikėjo primokėti už laivą, kad papildomai pervežtų į kitą krantą ir t. p.
kai tik pasikeitė gidė, (Vitalija) viskas kaip sviestu patepta, nekas nevėlavo, vairuotojai punktualus, nereikėjo jiems pietauti po 2 val., kelionė buvo superinę thumbup.gif
todėl ir norėjau su Grūda, bet gi nekas negarantoja, kad vėl taip pasiseks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2015 08 07, 07:41)
abiga  4u.gif taip ir bandysiu, jau parašiau Guliverui, laukiu atsakymo

dėl kainų tai gudrauja visi  biggrin.gif bandžiau paskaičiuoti, tai aukštoji matematika  doh.gif
pas vienus daugiau nemokamų ekskursijų, pas  kitus maitinimas, dar  kitur skiriasi apgyvendinimas ir kurorto mokesčiai, netgi draudimas  biggrin.gif
o galų gale, bijau kad daugiausiai lems gidas, bus geras - tai super, ne - tai pusė malonumo gali sugadinti  doh.gif
sakau tai, nes kelionę į Kroatija pradėjom su jauna  gide, skaitanti iš lapelių, nemokėjo suvaldyti nei vairuotojų, nei turistų...vėlavom, laukiem visur , prie Plitvicos ežerų 2 val  reikėjo laukti autobuso, nes nesugebėjo su vairuotojais susitarti, kur susitinkam, paskui reikėjo primokėti už laivą, kad papildomai pervežtų į kitą krantą ir t. p.
kai tik pasikeitė gidė, (Vitalija) viskas kaip sviestu patepta, nekas nevėlavo, vairuotojai punktualus, nereikėjo jiems pietauti po 2 val., kelionė buvo superinę  thumbup.gif
todėl ir norėjau su Grūda, bet gi nekas negarantoja, kad vėl taip  pasiseks  ax.gif

Taip, visiškai pritariu. Ne agentūros vardas lemia sėkmę, o kelionės vadovas plius vairuotojai. Važiavome su Grūda ir su čia anksčiau pagirtuoju gidu Sigitu. Tai tikrai nusivylėme gido darbu. Tiksliau sakant, kaip gidas jis buvo tikrai geras, informatyvus ir "ne iš lapelių". Bet kaip kelionės vadovas - tikrai prastas. Esame keliavę su Guliveriu ir turime su kuo palyginti. Atmosfera kelionės metu tikrai labai svarbi, juk tiek laiko praleidžiame autobuse, tarp visų bendrakeleivių. O ją kuria kelionės vadovo sumanumas ir noras, kad visiems būtų kaip įmanoma smagiau, geriau, lengviau...Tokia mano nuomonė. g.gif
Atsakyti