Įkraunama...
Įkraunama...

Grūda

Ne, mes i Paryziu vaziuojam mirksiukas.gif ir dar vis galvoju apie Kroatija vasaros gale ..

I antra klausima nezinau atsakymo, nes kaip ir Jus, su Gruda vaziuosiu pirma karta.
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2014 02 18, 16:39)

abiga, dėl Paryžiaus neabejočiau, manau, kad ten nuostabu. Tikiuosi, pavyks ir man kada ten pabūvoti smile.gif Beje, kaip Jums kelionė į Italiją parnai? Ar viskas gerai suorganizuota? Pasidalinkit info  ax.gif

Jusu isvykimas bus tikrai garantuotas, raso, kad liko tik 1 vieta smile.gif

Mano kelione i S. Italija buvo tiesiog tobulai organizuota, jokiu priekaistu. Ir tempas tikrai nelabai greitas, daug laisvo laiko miesteliuose buvo. Zinoma, cia buvo pusiau poilsine kelione, 5 naktis nakvojo vienam viesbuty, nera kraustymosi kasnakt i kita su lagaminais. 10 dienu Italija daug labiau itempta turetu but, daug lekimo ir daug obejktu, bet vis tiek noreciau.

Ta taisykle apie keliones pabranginima turbut ivede tik siemet, cia gal tokiu atveju, jei nesurenka pilno autobuso blink.gif Nelabai sazininga kliento atzvilgiu, jei perki is anskto, negali gi atspet, kaip rinksis zmones.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2014 02 18, 17:53)
Ne, mes i Paryziu vaziuojam  mirksiukas.gif  ir dar vis galvoju apie Kroatija vasaros gale

Mes pernai su vyru buvom Kroatijoje. Ne su agentūra, o su savo mašina. Nuostabi šalis wub.gif Jei tik turit galimybę, važiuokit. O kolegė pernai važiavo su šeimyna su Grūda. Liko labai patenkinti, sakė, kad super kelionė smile.gif
Atsakyti
Sveikos keliautojos, važiuosiu į Kroatiją:
http://www.gruda.lt/...-246/2014-04-12

Keliausiu pirmą kartą autobusu (išskyrus mokyklines ekskursijas biggrin.gif), norėčiau paklausti keliavusių, kaip jūs darote su pinigais? Rekalinga turėti visų šalių, per kurias važiuojama pinigų? Man tai atrodo kol kas kosmosas, kaip apsiskaičiuoti, kur kiek visko reikės ir dar skirtingomis valiutomis.
Atsakyti
Keliones programa idomi, bet gan "ekspresine", be daugelio pramogu ir ekskursiju, kur buna 12 dienu kelioneje. Kita vertus, bus proga sugrizt vel smile.gif

Del pinigu, turekit eurais, Kroatijoj issikeisit i kunas. Atmintinej turetu but orientacine ekskursiju ir mokamu objektu kaina, vadovas patikslins keliones metu. Kitur gi eurai, isskyrus Lenkija. Velgi priklauso nuo asmeniniu poreikiu, kiek reikia. Nesiruosiant valgyti Lenkijoj gal ir visai nereikia, tik kad WC kai kur mokami, tai minimum 10 zlotu reiktu turet. Uzeigose ir parduotuvese praktiskai visada gali atsiskaityt kortele.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 03 03, 09:14)
Sveikos keliautojos, važiuosiu į Kroatiją:
http://www.gruda.lt/...-246/2014-04-12

Keliausiu pirmą kartą autobusu (išskyrus mokyklines ekskursijas  biggrin.gif), norėčiau paklausti keliavusių, kaip jūs darote su pinigais? Rekalinga turėti visų šalių, per kurias važiuojama pinigų? Man tai atrodo kol kas kosmosas, kaip apsiskaičiuoti, kur kiek visko reikės ir dar skirtingomis valiutomis.

Turekite kortele, euru ir smulkiu zlotu (iki10). Zlotai reikalingi lenkuose uz WC paslaugas, visu kitur t.y. maitinimo istagose - kortele. Kunas nusipirksit vietoj uz eur, o kitur eurai, tai kaip ir nera jokios problemos. Labai gerai tureti pora piniginiu ir atskirai susideti pinigus, ar maiselius "uzrakinamus", kai keiciasi valiuta, ja pakeisti ir pinigineje, tikrai niekas nesusimaiso...
O kelione tai nuostabi, sekmes 4u.gif
Atsakyti
O aš galvoju apie Italiją su Kapriu. Ne viena čia gyrė tą kelionę.Tik nežinau ar per Grūdą, ar per Guliverį. Kuri surinks žmones.
Tik pirksiu tikriausiai prieš pat išvažiuojant. Gal bus nuolaidos g.gif Galvoju apie birželio 28 dieną. Buvau prisikalbinusi draugę, bet jai atsirado šeimyninių problemų, tad nežino ar pavyks, MB nepasirašo verysad.gif, anksčiau su sese vykdavom, bet ir tai neišeina verysad.gif Jaučiu surizikuosiu ir viena. g.gif jei nerasiu kompanijos.
Pernai į Prahą vykau viena ir iš karto radau autobuse draugę, kur tikrai mums bendrauti sekėsi puikiai. Gal ir šiemet pavyks, jei kas. Aišku baugoka, kad nemažai dienų, tad be kompanijos sunkoka gali būti.
Atsakyti
Amiala, didziausios nuolaidos per isankstinius pirkimus, deja, siais metais jau baiges, bet gal dar bus siokiu tokiu nuolaidu rolleyes.gif Manau, tikrai rasit su kuo bendraut, o ir pamatysit daug fantastisku vaizdu drinks_cheers.gif Visos keliones vinis Kaprio sala turetu but bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abiga: 03 kovo 2014 - 21:59
QUOTE(Amiala @ 2014 03 03, 21:42)
O aš galvoju apie Italiją su Kapriu. Ne viena čia gyrė tą kelionę.Tik nežinau ar per Grūdą, ar per Guliverį. Kuri surinks žmones.
Tik pirksiu tikriausiai prieš pat išvažiuojant. Gal bus nuolaidos g.gif Galvoju apie birželio 28 dieną. Buvau prisikalbinusi draugę, bet jai atsirado šeimyninių problemų, tad nežino ar pavyks, MB nepasirašo verysad.gif, anksčiau su sese vykdavom, bet ir tai neišeina verysad.gif  Jaučiu surizikuosiu ir viena. g.gif jei nerasiu kompanijos.
Pernai į Prahą vykau viena ir iš karto radau autobuse draugę, kur tikrai mums bendrauti sekėsi puikiai. Gal ir šiemet pavyks, jei kas. Aišku baugoka, kad nemažai dienų, tad be kompanijos sunkoka gali būti.

Turetu buti puiki kelione, tiesa as vaziavau su novaturu, buvo labai viskas "sustyguota". Gal pavyks paskutine minute nukauti, tai kaina buna labai gera, tiesiog stebekite jums tinkanti laika ir keliu agenturu siulymus. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 03 03, 22:58)
Visos keliones vinis Kaprio sala turetu but  bigsmile.gif

Jo, dėl Kaprio Italiją renkuosi.
Prieš keletą metų skaičiau vienos manekenės iš Lietuvos atsiliepimus apie kelionę į Kaprio salą. Ir man taip įstrigo jos žodžiai:
- Jei yra žemėje rojus, tai jis yra Kaprio saloje,
Tad jau keletą metų svajoju pamatyti tą rojų. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(baka2 @ 2014 03 03, 23:06)
Turetu buti puiki kelione, tiesa as vaziavau su novaturu, buvo labai viskas "sustyguota". Gal pavyks paskutine minute nukauti, tai kaina buna labai gera, tiesiog stebekite jums tinkanti laika ir keliu agenturu siulymus. Sekmes  4u.gif

jo, stebiu jau senokai. Bet dėl draugės neperku, gal jai viskas susitvarkys g.gif ir palaikys kompaniją. Sutarėm, kad paskutinėmis dienomis pirksim. Jei kartais ten nepavyktų, Balkanų turas gundo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiala: 03 kovo 2014 - 22:18
QUOTE(abiga @ 2014 03 03, 21:28)
Keliones programa idomi, bet gan "ekspresine", be daugelio pramogu ir ekskursiju, kur buna 12 dienu kelioneje. Kita vertus, bus proga sugrizt vel  smile.gif

Del pinigu, turekit eurais, Kroatijoj issikeisit i kunas. Atmintinej turetu but orientacine ekskursiju ir mokamu objektu kaina, vadovas patikslins keliones metu. Kitur gi eurai, isskyrus Lenkija. Velgi priklauso nuo asmeniniu poreikiu, kiek reikia. Nesiruosiant valgyti Lenkijoj gal ir visai nereikia, tik kad WC kai kur mokami, tai minimum 10 zlotu reiktu turet. Uzeigose ir parduotuvese praktiskai visada gali atsiskaityt kortele.

Tiesiog šiuo atveju tiko kelionės laikas ir kaina smile.gif Ačiū už rekomendacijas.
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2014 02 15, 15:56)
Linkstu ir aš link šio varianto, būtent 04-12 iki 04-21 smile.gif Tik kad grįžimas per Velykas, o tėtis vienas namie šventėms paliktas  smile.gif

Sveikutes 4u.gif

Musu kompanija 17 zmoniu balandzio 12 d vykstam i Siaures Italijos perlai (progr pavadinimas). Gal kas kartu??
Idomu butu gal kas pries mus vyks i Italija ir papasakos koks ten oras g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 17 kovo 2014 - 20:08