Įkraunama...
Įkraunama...

Grūda

QUOTE(abiga @ 2014 03 20, 19:39)
Labai noriu i Juodkalnija, tik atostogos spali, todel dvejoju - tokiu metu tikrai gali nesusirinkti grupe ir neteksiu avanso  g.gif

Avansa visada grazina, jei kelione neivyksta agenturai nesurinkus grupes, del to galite nesijaudinti... o spali ten turetu buti labai grazu ir silta....
Geros keliones 4u.gif
Atsakyti
abiga, nuraminot 4u.gif
O tai vis mane graužė mintis, kad galim neišvažiuot. Vis tik pirmoji mano autobusinė kelionė, tai ir klaustukų daug blush2.gif ax.gif

O į Juodkalniją ir aš norėčiau, girdėjau labai gerų atsiliepimų apie balkanų turo kelionę. Na, ne viskas iš karto smile.gif
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2014 03 20, 21:12)
Miau, pacituota zinute buvo skirta Simba3, ne jums del maudyniu  4u.gif

Tai taip, jau matau, kad ne mane komentavote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baka2 @ 2014 03 20, 22:28)
o spali ten turetu buti labai grazu ir silta....

Važiavau praėjusį rugsėjį, tai vairuotojai sakė, kad per anksti važiuojam, reikia važiuoti spalio mėn., kai medžių lapai nusidažo, tas grožis sakė žodžiais neapibūdinamas. smile.gif
Atsakyti
Šiuo metu renkamės kelionę autobusu į Italiją. Labiausiai traukia programa "Poilsis prie Tirėnų jūros..." Noriu pasitartis, kada geriau vykti - liepą ar rugpjūtį? Kada ten patys didžiausi karščiai ir žmonių masės?
Atsakyti
Abu tuos menesius, juk vaiku atostogos ir visos seimos atostaogauja. Tikrai visur bus minios zmoniu ir dideli karsciai tiketini. Jusu vietoje - jei tik yra galimybe - rinkciausi rugseji. Bet siaip man atrodo, kad si programa nelabai populiari, uzklaukit agenturoj konkreciau, kada yra tikimybe, kad kelione ivyks. Gruda turi daugybe Italijos programu.

Pasidomejau del Balkanu turo spali, tai niekas dar neuzsirase i sia kelione. Palauksiu arciau sios datos ir tada nuspresiu, jei nesusirinks, lauksiu kitu metu ar galbut rinksiuos kita agentura.
Atsakyti
Na ka, as su svieziais ispudziais vakar nakti grizau is 10 dienu keliones i Italija (visi keliai veda i Roma). Super ir ne kitaip thumbup.gif kas domina, mielai atsakysiu i klausimus smile.gif zinau, kad ruosiantis kelionei pravercia buvusiu informacija blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes sestadieni paryciais parvykom is 7d. Paryziaus. Ispudziai kuo puikiausi, o vadove L.Gotaute is viso nereali! Dabar jeigu vaziuociau kur tai labai noreciau sios gides smile.gif
Tiesa, turiu siokia tokia neigiama nuomone del 1 vairuotojo, bet netgi tai nesugadino atostogu.
Atsakyti
Visi ispudziai domina, kad ir nesiruosiant keliaut smile.gif Smalsu, kas buvo keliones vadovas ir kaip jis 4u.gif Kaip siuo metu orai Italijoj?
Atsakyti
Grizau is Italijos sestadieni, orai buvo neblogi. Saule sviecia, galima degintis, tik vejas pakankamai stiprus. Manau sia savaite dar silciau. Tiesa, buvau Siaures Italijoje.
Atsakyti
QUOTE(Ingridda @ 2014 04 22, 20:15)
Na ka, as su svieziais ispudziais vakar nakti grizau is 10 dienu keliones i Italija (visi keliai veda i Roma). Super ir ne kitaip  thumbup.gif  kas domina, mielai atsakysiu i klausimus smile.gif zinau, kad ruosiantis kelionei pravercia buvusiu informacija blush2.gif  4u.gif

Ar čia kelionė su Kaprio sala?
Galvoju apie šią kelionę, tad bandysiu paklausinėti kada nors.
Atsakyti
Norėjau pasidomėti, ar jūs draudžiatės nuo nelaimingų atsitikimų papildomai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2014 04 22, 22:08)
Norėjau pasidomėti, ar jūs draudžiatės nuo nelaimingų atsitikimų papildomai smile.gif

As nesidraudziau, nes turiu kreditine kortele + issiemiau ES draustumo kortele is ligoniu kasu. Manau to pilnai pakanka.
Atsakyti