Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Inga777 @ 2014 03 07, 22:07)
labas vakaras mergaites, man labai reikia Jusu pagalbos, nes esate susidurusios su sia liudna situacija.......

mano istorija tokia. paskutines mms buvo sausio 9d. tad siai dienai pagal medikus man turetu buti 8sav ir 1d.  pati gyvenu Airijoje, tad pas lietuvi apsilankiau vasario 22d ir man pasake, kad nestumas gimdoje viskas ok, bet gemaline puslele tuscia 14,23mm, embriono nera ir atitinka 6 sav. tad pirmadieni (vasario 24d apsilankiau pas savo gp(seimos gydytoja) ji dave siuntima i ligonine pakartotiniam skanui. tad vasario 25d apziurejo, gemaline puslele buvo jau 15,2mm ir pamate sunkiai besirodanti trynio maisa, sake nestumas atitinka 6sav ir 5d ir yra viskas normalu, embrionas pasirodys dar, reikia laiko, dave 10d. ir ka praejo 10d, apsilankiau siandiena vel pakartotiniam skanui ir vel liudesys....embriono nematyti, trynio maiso nematyti, gemaline puslele 14,2mm pamazejo 1mm ir pagal echoskopa 6sav ir 4d. nesivystantis. dave laiko 10d, kad pati jei ka issivalyciau, jei neprasides persileidimas, tada darys abrazija....Esu pasimetusi, issigandusi ir pirma karta su tuo susidurusi....man nei skauda niekur, nei kraujuoju, jokiu isskyru...labai bijau, nejau reikia tiek laukti.../ ir jei nesivysto gemaline puslele mazeja....kaip ten vyksta, ka daryti man....?

Matyt del auksto progesterono nevyksta persileidimas. Pagulek karstoje vonioje arba po karstu dusu pabuk, gal tai paskatins persileidima. Nes jau pati tai vargu ar ka padarysi, viskas priklauso dabar nuo tavo organizmo.
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2014 03 07, 23:20)
Matyt del auksto progesterono nevyksta persileidimas. Pagulek karstoje vonioje arba po karstu dusu pabuk, gal tai paskatins persileidima. Nes jau pati tai vargu ar ka padarysi, viskas priklauso dabar nuo tavo organizmo.

Markata,ar darei NT ?
As ryt pasidarysiu hcg,nebeturiu kantrybes laukti smile.gif nors pati nieko nejauciu
Atsakyti
QUOTE(legacy @ 2014 03 07, 22:18)
*Tad siūlau ir tau palaukti, nes taip mažesnė rizika sveikatai ir ateities nėštumui nei abrazija.

**Ir labai nebijoti paties proceso, nes mūsų nėštumai dar labai mažučiai (nekalbu apie psichologinę pusę...).
***P.S. dar pliusas natūralaus išsivalymo be intervencijos, kad jau po pirmų mm galima drąsiai planuoti nėštumą (jei po apžiūros viskas bus gerai), o po abrazijos geriau ilgiau palaukti, plius ir mm gali vėliau ateiti.. B

*Jokios rizikos po abrazijos nera ateities nestumams nei sveikatai. Tai yra normali procedura, kuri atliekama ne tik su nesivystanciais, bet ir del kitu priezasciu.
**Naturalus persileidimas yra labai skirtingas. vienos nejaucia nieko, kitos net penkta savaite jaucia saremius ir itin skausminga issivalyma.
***Tieko po A, tiek ir po naturalaus, galima planuoti po pirmu mmm jei gleivine yra atsistaciusi. Po naturalaus kai kurioms mmm irgi neateina, laiku, nes jei organizmas neatsistato, gali viskas uztukti iki pusantro menesio.

Papildyta:
QUOTE(Linuete @ 2014 03 07, 22:26)
Markata,ar darei NT ?
As ryt pasidarysiu hcg,nebeturiu kantrybes laukti smile.gif nors pati nieko nejauciu

Jo dariau, spyga ir jau atejo mano velnienes smile.gif Bandysiu Kaledoms seimos pagausejima suorganizuoti biggrin.gif
laikysiu uz tave kumstukus, o po to lauksiu daug daug virusu biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Markata,2014 03 07, 22:32]
*Jokios rizikos po abrazijos nera ateities nestumams nei sveikatai. Tai yra normali procedura, kuri atliekama ne tik su nesivystanciais, bet ir del kitu priezasciu.
**Naturalus persileidimas yra labai skirtingas. vienos nejaucia nieko, kitos net penkta savaite jaucia saremius ir itin skausminga issivalyma.
***Tieko po A, tiek ir po naturalaus, galima planuoti po pirmu mmm jei gleivine yra atsistaciusi. Po naturalaus kai kurioms mmm irgi neateina, laiku, nes jei organizmas neatsistato, gali viskas uztukti iki pusantro menesio.

Papildyta:

Dėl pirmo tai Jūs tikrai neteisi. Aš NEsakau, kad abrazija baisus blogis su neišvengiamom neigiamom pasekmėm, bet kad nėra jokios rizikos, tai tikrai netiesa, lengvai galima rasti informacijos apie galimas komplikacijas, to niekas net neslepia, o supažindina. Ir čia juk mergaitės dalinosi patirtimi.
Žinoma, ir po persileidimo visaip gali būti. Bet negimdžiusiai moteriai natūralus pasišalinimas, jei viskas pilnai išsivalo, kad ir kaip bežiūrėti, yra sveikiau nei gimdos kaklelio plėtimas ir ta intervencija, bendra narkozė ir t.t. 4u.gif Nenoriu ginčytis, tai daugiau nesiplėsiu apie tai, kiekviena išsakėme savo nuomonę ir tiek drinks_cheers.gif Nesu visiška natūralistė ir jei niekas nebūtų prasidėję ir antra ginė taip pat būtų liepusi skubiai važiuoti abrazijai, taip ir būčiau dariusi ir šiandien jau būčiau po...

Gero savaitgalio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo legacy: 07 kovo 2014 - 22:39
legacy taip as is spalinukiu...labai sunku suprasti kodel ivyko butent man, kai vaikelis buvo lauktas ne vienerius metus...ir tokia busena labai sunki. Vyliuosi, kad dar kazkada susilauksime leliuko...Aciu , Tau uz grazius zodzius, stiprybes ir tau 4u.gif
Markata aciu uz patarimus...Matyt reiks pagulineti vonioje..

Ir tikiuosi nebusite pries, kad usu grupeleje pasiliksiu, tikrai prireiks man jusu patarimu dar ateityje.
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2014 03 08, 09:39)
legacy taip as is spalinukiu...labai sunku suprasti kodel ivyko butent man, kai vaikelis buvo lauktas ne vienerius metus...ir tokia busena labai sunki. Vyliuosi, kad dar kazkada susilauksime leliuko...Aciu , Tau uz grazius zodzius, stiprybes ir tau  4u.gif

Ir tikiuosi nebusite pries, kad usu grupeleje pasiliksiu, tikrai prireiks man jusu patarimu dar ateityje.

Prasom prasom, buk kiek sirdis geidzia, tik ne per ilgai mirksiukas.gif Nes mes cia kelios jau kaip uzsikerpejom sioje temoje, tai eina sau doh.gif
Atsakyti
angel.gif angel.gif su moters diena JUS!!!

4u.gif 4u.gif 4u.gif Isgyvenimus patiriancioms!!!!

As laukiu savo mmm, nors slapta viltis visada yra, kad uzkibo, bet veju tas mintis... Siandien turi mmm pasirodyt, bet nera. Ryte dariausi NT, bet taip idomiai nieko nieko, bet dviem sekundem buvo ryskus, bet isplaukes antras bruksnys blush2.gif O uz 2 s. dingo smile.gif Dar per tiek testu darymo nesu tokio bajerio maciusi. Pilva maudzia jau nuo pirm., to irgi niekada nebudavo pries mmm, budavo kartu su kraujavimu. Matysim...
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2014 03 08, 17:40)
angel.gif  angel.gif su moters diena JUS!!!

4u.gif  4u.gif  4u.gif  Isgyvenimus patiriancioms!!!!
As laukiu savo mmm, nors slapta viltis visada yra, kad uzkibo, bet veju tas mintis... Siandien turi mmm pasirodyt, bet nera. Ryte dariausi NT, bet taip idomiai nieko nieko, bet dviem sekundem buvo ryskus, bet isplaukes antras bruksnys  blush2.gif O uz 2 s. dingo smile.gif  Dar per tiek testu darymo nesu tokio bajerio maciusi. Pilva maudzia jau nuo pirm., to irgi niekada nebudavo pries mmm, budavo kartu su kraujavimu. Matysim...

Labai labai linkiu nestuke.gif , laikau kumstukus, kad tik pasisektu wub.gif
Atsakyti
Naujokėlėms...po balioną 4u.gif ir stiprybės 4u.gif

QUOTE(Markata @ 2014 03 07, 22:20)
Pagulek karstoje vonioje arba po karstu dusu pabuk, gal tai paskatins persileidima. Nes jau pati tai vargu ar ka padarysi, viskas priklauso dabar nuo tavo organizmo.

NE...jokių vonių negalima kategoriškai, galima sau labai pakenkt, labai didelį kraujavimą iššaukt.

QUOTE(Markata @ 2014 03 07, 22:32)

Papildyta:

..........gali būti bakteriniai uždegimai gimdos, ir gimdos sienelių pradūrimai, ir gimdos kaklelio pažeidimai dėl plėtimo ir dar daug ko kito, nėr tai visiškai nekalta procedūra, ir gali turėt reikšmės ateities nėštumams, turbūt tiek pat kiek normalus abortas atliktas cool.gif ...ateities nėštumams rizika kyla dėl galimų uždegimų ir randėjimų, o taip pat jei labai gleivinė išplonėjusi. Didėja pakartotinio persileidimo rizika, ir su kiekviena abrazija ji didesnė, deja.

..čia taip...bet sakyčiau, sielą skauda labiau nei kūną..

..priklauso nuo begalės dalykų...vienais atvejais taip, kitais reik gydyt lėtines ligas ir spręst problemas dėl kurių ir kilo pasekmė.

QUOTE(Inga777 @ 2014 03 08, 09:39)

na negulėk vonioj.,..negerai tai yra, nesveika. čia reikia nervų arba laukt savaime, arba abrazija, kai nėrvų nėr. arba dar derinys, kai nepavyksta savaime, reik abrazijos vistiek. bet esmė, kad negerai nei kelt ką, nei kaitintis...gali bandyt pritūpimus daryt, ..bet mano nuomonė, kad ir su išvardintom rizikom, eit pas gerą gyd kad profesionaliai viską sutvarkytų..ech...gaila man visų atsidūrusių ar atsidursiančių tokioj nedėkingoje situacijoje, ,.... 4u.gif

QUOTE(*DonAngel* @ 2014 03 08, 16:40)
As laukiu savo mmm, nors slapta viltis visada yra, kad uzkibo, bet veju tas mintis...

...aš tik dėl tavęs ir prijungiau, kad iš širdies pasveikinčiau ir palinkėčiau laimingo kelio....ech. nenuvilk tik 4u.gif

Meskutne...sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 08 kovo 2014 - 22:26
Del voniu man patare gine, bet liepe nepersistengi ir nepersikaitinti.

Laukti irgi negerai, nes gali ir menesi uzsilaukti belaukiant, o organizmas kaip nemes lauk, taip nemes.

Del tyrimu, svarbu ieskoti, bet reik ir nepamirsti, kad galbut nieko neras, nors ir buvo vienas ar daugiau persileidimu.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 03 08, 23:25)
...aš tik dėl tavęs ir prijungiau, kad iš širdies pasveikinčiau ir palinkėčiau laimingo kelio....ech. nenuvilk tik  4u.gif

Pazadu stengtis smile.gif) Si men. nepavyko blush2.gif Gaminsim is naujo si men. smile.gif - butu gruodinuke Kaledinuke smile.gif
Sunku su mergaiciu gamyba, reikia nutaikyt tinkama laika smileysex.gif , per OV negalima g.gif . Vat dabar susimasciau, kiek stipriai aktyvus spermatozoidai, viskas dabar nuo ju priklauso, ar jie isgyvena para ar vigi 3 paras....
Atsakyti
..Čia žinai..jau atsidėt Dievo valiai reik..Gal mitybą kiek pareguliuot..čia jau nebepriplanuosi iki tokio lygio... g.gif yra šeimų kur vien mergytės, yra kur vien berniukai..Vyro giminėj jau antra karta visi berniukai gimsta.Vyras vien pusbrolius teturi, jiems irgi vien sūneliai....Mergytės kosmosas būtų, bet ką jau....nu o tau jau kitaip, yr šansų, bet jei stresuosi, tai žinai, tas nepadės 4u.gif anyway, vistiek linkiu sėkmės kitą mėn 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 09 kovo 2014 - 11:15