Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Inga777 @ 2014 03 11, 20:49)
Mieloji, man nesivystantis. ... jau 3 savaites kaip nesivysto...liepe laukt kol savaime persileisiu...bet niekas nevyksta tik temp kyla ir skauda galva

Eik kuo greiciau pas gydytojus!
Papildyta:
QUOTE(Linuete @ 2014 03 11, 17:18)
A kas belieka biggrin.gif tik palinket visoms sekmes nestuke.gif

Na ka, trukt uz vadziu vel is pradziu biggrin.gif Sekmes merginos 4u.gif
Atsakyti
labas vakarelis....
na ka, pas mane persileidimas prasidejo ketvirtadieni...galvojau isprotesiu nuo skausmu, kurie truko geras 2 valandas...siandiena buvau apziurai, ziurejo ultragarsu...sake nepilnai issivale....dave dar dienu iki penktadienio, nes vis dar kraujuoju...patikrins penktad ryte...jei nieko gero...abrazija...sad.gif matyt jos neisvengsiu....nes labai per ilgai uztruko, siandien butu buve 9sav ir 5d....taip liudna....kazkaip susitaikiau su tuo, kad viskas.... norisi, kad viskas greiciau pasibaigtu....ir laukiu nesulaukiu kada galesiu planuoti.....
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2014 03 18, 23:40)
labas vakarelis....
na ka, pas mane persileidimas prasidejo ketvirtadieni...galvojau isprotesiu nuo skausmu, kurie truko geras 2 valandas...siandiena buvau apziurai, ziurejo ultragarsu...sake nepilnai issivale....dave dar dienu iki penktadienio, nes vis dar kraujuoju...patikrins penktad ryte...jei nieko gero...abrazija...sad.gif matyt  jos neisvengsiu....nes labai per ilgai uztruko, siandien butu buve 9sav ir 5d....taip liudna....kazkaip susitaikiau su tuo, kad viskas.... norisi, kad viskas greiciau pasibaigtu....ir laukiu nesulaukiu kada galesiu planuoti.....

Laikykis 4u.gif Gal dar neprireiks tos abrazijos ir viskas galiausiai išsivalys. Kad ir kaip bebūtų - svarbiausia stengtis nebesigręžioti atgal, o su viltimi žvelgti į priekį, kad ir kaip būtų sunku. Nes užstrigimas skausme gero neduos... Gal pavasaris padės palaikyti optimistiškesnes nuotaikas, o vasarą ar rudenį jau džiaugsimės pilvukais, ir šįkart - iki galo! (P.S. pati šią savaitę einu sužinoti, ar viskas išsivalė - man taip pat buvo 9 sav. ir viena diena, kai viskas prasidėjo - tai kažkaip tikiu, kad viskas bus gerai ir neliko ten nieko).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo legacy: 19 kovo 2014 - 22:46
Labuka

segu trecia diena, kazkoks virusas lauzo kaulus, saltis krecia, pakilusi temp. Noriu naiviai paklausti, ryt poryt reikia gaminti mergaite ax.gif ar galiu? blush2.gif Nu taip nervina, taip nenoriu praleisti ne menesio ....
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2014 03 21, 14:52)
Labuka

segu trecia diena, kazkoks virusas lauzo kaulus, saltis krecia, pakilusi temp. Noriu naiviai paklausti, ryt poryt reikia gaminti mergaite  ax.gif ar galiu? blush2.gif  Nu taip nervina, taip nenoriu praleisti ne menesio ....

Kai as norejau pirma cikla bandyti, taip pat uzpuole kazkoks sirguliukas, tai net buvau susiradus tema "Liga nestumo planavimo metu" ir klausiau patarimo ar galima meginti, tai gavau kelis atsakymus, kad tikrai galima, nes ""kiauselastes juk jau yra pas moteri kai ji gimsta, tai visa gyvenima apsisaugot nuo visko negalime.""
Aisku ta karta mums nepavyko.

O dabar nedrasiai galiu pasidziaugti, kad uzvakar pamaciau vaiduokliuka, kuris vakar dar labiau paryskejo. Taigi mums sekmingas treciasis ciklas wub.gif
Atsakyti
O dabar nedrasiai galiu pasidziaugti, kad uzvakar pamaciau vaiduokliuka, kuris vakar dar labiau paryskejo. Taigi mums sekmingas treciasis ciklas wub.gif
[/quote]

Didziausi sveikinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2014 03 21, 14:58)
Kai as norejau pirma cikla bandyti, taip pat uzpuole kazkoks sirguliukas, tai net buvau susiradus tema "Liga nestumo planavimo metu" ir klausiau patarimo ar galima meginti, tai gavau kelis atsakymus, kad tikrai galima, nes ""kiauselastes juk jau yra pas moteri kai ji gimsta, tai visa gyvenima apsisaugot nuo visko negalime.""

O dabar nedrasiai galiu pasidziaugti, kad uzvakar pamaciau vaiduokliuka, kuris vakar dar labiau paryskejo. Taigi mums sekmingas treciasis ciklas  wub.gif

Aciu uz greita atsakyma! Nereikes man skaityti visu forumu mirksiukas.gif

Sirdis labai labai dziaugiasi uz tavo vaiduokliuka! Stiprekite ir aukite! wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2014 03 21, 14:58)

O dabar nedrasiai galiu pasidziaugti, kad uzvakar pamaciau vaiduokliuka, kuris vakar dar labiau paryskejo. Taigi mums sekmingas treciasis ciklas  wub.gif

Kaip smagu bigsmile.gif sveikinimai 4u.gif Mestelk virusiuka nestuke.gif
Beveik pries metus balandzio men. Suzinojau kad laukiuosi,deja....Taip ir kankinuosi visus metus,gal ir sis pavasaris bus laimingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2014 03 21, 18:40)
Kaip smagu bigsmile.gif sveikinimai  4u.gif Mestelk virusiuka nestuke.gif
Beveik pries metus balandzio men. Suzinojau kad laukiuosi,deja....Taip ir kankinuosi visus metus,gal ir sis pavasaris bus laimingas smile.gif

nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif soske.gif soske.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2014 03 21, 19:18)
nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  soske.gif  soske.gif  2.gif  2.gif

Gaudau gaudau biggrin.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2014 03 21, 19:18)
nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  soske.gif  soske.gif  2.gif  2.gif

Tikiuosi pagausiu si menesi nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

Koks keistas tas gyveninmas, prieš kelis mėnesius sėdėjau planuojančių temoje, bet greit perėjau į spalio stebukliukų (dar nedrįsau prisirašyti ten, bet skaitydavau kiekvieną dieną)..o šiandien jungiuosi prie Jūsų... kai prasidėjo P, buvo maždaug 7-8 sav. Jau turėjau nedarbingumą, nes savaitę tepliojo senu tamsiu krauju. Tad gulėjau gulėjau ir sumasčiau nueiti nusimaudyti, atsistojus ir prasidėjo žiaurūs skausmai ir kraujavimas. Darė abraziją, kurios niekam tikrai nelinkiu (su vietiniu nuskausminimu), buvo žiauru.. Na fiziškai atsigavau, bet emociškai vis dar esu nestabili... apie antrą bandymą kol kas dar negaliu galvoti, matyt reikia laiko. Dar iš ligoninės kitą sav turi atiduoti kažkokius atsakymus, tik nežinau ką jie ten man bepasakys, net nenorėjau gilintis. Tokia mano istorija trumpai, tikiuosi gražiai susibendrausime ir ilgai čia neužsibūsite, ypač senbūvės 4u.gif

P.S. Žinau, kad nereiktų taip galvoti, bet vis ateina tokios mintys, o jei būčiau nuėjus pas kitą ginę, jei tas, jei anas...gal būtų viskas kitaip... Kaži ar daug tokių, kurios išsaugo savo mažiukus, jei jau pradeda kraujuoti...?
Atsakyti