QUOTE(jutute @ 2014 03 13, 11:25)
Aš bandžiau apačią apmėtyti ir atsiūti viena adata dviem siūlėm, bet atsičsėdus siulai sutrūko.
Kaip norėčiau plokščiasiūlę įsigyti, bet kandžiojasi kaina
Patarkit kaip dar sugalvoti atlenkti apačią be plokščiasiūlės

, gal turit kokių tai paslapčių, pasidalinkit
Siuvant audinį žiūrėk, kad apatinis siūlas būtų laisvas, kuo jis laisvesnis, tuo mažiau šansų, kad sutrūkinės, o taip pat siuvant audinį šiek tiek patempk, taip pat bus dygsniukai dažnesni ir apačia laisvesnė. Esu keletą darbelių susiuvus su dviem adatom, tai porą lig šiol merginos nešioja ir nesutrūkinėjo. Tiesa, yra dar toks siūlas(kaproninis lyg vadinasi), būtent apmėtymui tinkantis, tai su juo labai gerai siūti, tik ,kad vynioti jį labai jau bjauru.
QUOTE(jutute @ 2014 03 13, 11:38)
Gal siuvimo mašinos siūlai per daug įtempti, reikės atleisti
O kokios jūs nuomonės apie Baby Lock plokščiasiūlę ir overloką kartu
Nesirnkčiau tokios. Nes labai dažnai naudojant plokščiasiūlę, reikia ir overloko, tai reikėtų nuolat kaitalioti ir derinti mašinas. Kartais nervina, kai reikia tos pačios spalvos siūlus perverti nuo overloko į plokščiasiūlę, o jei dar visokias alkūnes keisti ir varžtelius atsukinėti reikėtų, tai turbūt prakeikčiau tokį darbą.
QUOTE(Eule @ 2014 03 13, 22:00)
Sveikos
Aš su tokiu klausimėliu

jei vaiko galvos apimtis 52 cm, tai kokio pločio ramybės būsenoj kepurė turėtų būt? negi 26 cm?
Trikotažas trikotažui nelygu ypač jei kepurėms naudojamas. Žiūrėti visad reikia kaip tamposi ir kaip atgal grįžta.
Vakar mažosios gimtadienis buvo, tai ta proga pabandžiau pūstuką pasiūt... Nu kaip pirmas blynas tai gerokai prisvilęs, bet kaip poros valandų reikalui, svilėsiai liko praleisti pro pirštus
Kiekvieno gamtos gyvo sutvėrimo vyriausias tikslas yra gimdyti kitus tokius pat sutvėrimus, kaip jisai pats