Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(jutute @ 2014 03 13, 11:25)
Aš bandžiau apačią apmėtyti ir atsiūti viena adata dviem siūlėm, bet atsičsėdus siulai sutrūko. g.gif
Kaip norėčiau plokščiasiūlę įsigyti, bet kandžiojasi kaina  unsure.gif
Patarkit kaip dar sugalvoti atlenkti apačią be plokščiasiūlės g.gif , gal turit kokių tai paslapčių, pasidalinkit 4u.gif  biggrin.gif

tai gal labai skystas trikotazas g.gif ne visus ir as imu lenkt.bet siaip turiu pastovius klientus,kurie pvz marskinelius trikotazinius vis nesa trumpint,tai nesiskundzia smile.gif
o gal siulus blogai sureguliavot
Atsakyti
QUOTE(marytejono @ 2014 03 13, 12:34)
tai gal labai skystas trikotazas  g.gif ne visus ir as imu lenkt.bet siaip turiu pastovius klientus,kurie pvz marskinelius trikotazinius vis nesa trumpint,tai nesiskundzia smile.gif
o gal siulus blogai sureguliavot

Gal siuvimo mašinos siūlai per daug įtempti, reikės atleisti ax.gif
O kokios jūs nuomonės apie Baby Lock plokščiasiūlę ir overloką kartu g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš su tokiu klausimėliu blush2.gif jei vaiko galvos apimtis 52 cm, tai kokio pločio ramybės būsenoj kepurė turėtų būt? negi 26 cm? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eule: 13 kovo 2014 - 22:01
QUOTE(jutute @ 2014 03 13, 11:38)
O kokios jūs nuomonės apie Baby Lock plokščiasiūlę ir overloką kartu  g.gif

as tai turiu pramonini penkiasiuli,tai man reikia tik ploksciasiules,bet nesu su jokia siuvus,tai be nuomones doh.gif bet manau,kad geriau atskirai ax.gif kuo daugiau prikista,tuo daugiau reguliavimo g.gif bet cia tik mano nuomone
Papildyta:
QUOTE(Eule @ 2014 03 13, 22:00)
Sveikos  4u.gif
Aš su tokiu klausimėliu  blush2.gif jei vaiko galvos apimtis 52 cm, tai kokio pločio ramybės būsenoj kepurė turėtų būt? negi 26 cm?  4u.gif

maniskes 52apimtis,tai sita ramybes busenoj 24cm*2.
user posted image
sita 23cm*2
user posted image

reikia dar ziuret,koks trikotazas

man ta dryzuota graziau atrodo,bet nenesioja maniske su nukarusiu galu schmoll.gif
o su ta geleta,kai nuejo i darza,tai dar ir drauges uzsisake,kad pasiuciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marytejono: 13 kovo 2014 - 22:37
QUOTE(marytejono @ 2014 03 13, 22:35)

man ta dryzuota graziau atrodo,bet nenesioja maniske su nukarusiu galu  schmoll.gif
o su ta geleta,kai nuejo i darza,tai dar ir drauges uzsisake,kad pasiuciau  biggrin.gif

Tai va aš ir logiškai primečiau, juk trikotažas tysta blush2.gif 4u.gif ačiū
Aha, gėlėta tikrai labai graži 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2014 03 13, 11:25)
Aš bandžiau apačią apmėtyti ir atsiūti viena adata dviem siūlėm, bet atsičsėdus siulai sutrūko. g.gif
Kaip norėčiau plokščiasiūlę įsigyti, bet kandžiojasi kaina  unsure.gif
Patarkit kaip dar sugalvoti atlenkti apačią be plokščiasiūlės g.gif , gal turit kokių tai paslapčių, pasidalinkit 4u.gif  biggrin.gif

Siuvant audinį žiūrėk, kad apatinis siūlas būtų laisvas, kuo jis laisvesnis, tuo mažiau šansų, kad sutrūkinės, o taip pat siuvant audinį šiek tiek patempk, taip pat bus dygsniukai dažnesni ir apačia laisvesnė. Esu keletą darbelių susiuvus su dviem adatom, tai porą lig šiol merginos nešioja ir nesutrūkinėjo. Tiesa, yra dar toks siūlas(kaproninis lyg vadinasi), būtent apmėtymui tinkantis, tai su juo labai gerai siūti, tik ,kad vynioti jį labai jau bjauru.

QUOTE(jutute @ 2014 03 13, 11:38)
O kokios jūs nuomonės apie Baby Lock plokščiasiūlę ir overloką kartu  g.gif

Nesirnkčiau tokios. Nes labai dažnai naudojant plokščiasiūlę, reikia ir overloko, tai reikėtų nuolat kaitalioti ir derinti mašinas. Kartais nervina, kai reikia tos pačios spalvos siūlus perverti nuo overloko į plokščiasiūlę, o jei dar visokias alkūnes keisti ir varžtelius atsukinėti reikėtų, tai turbūt prakeikčiau tokį darbą.

QUOTE(Eule @ 2014 03 13, 22:00)
Sveikos  4u.gif
Aš su tokiu klausimėliu  blush2.gif jei vaiko galvos apimtis 52 cm, tai kokio pločio ramybės būsenoj kepurė turėtų būt? negi 26 cm?  4u.gif

Trikotažas trikotažui nelygu ypač jei kepurėms naudojamas. Žiūrėti visad reikia kaip tamposi ir kaip atgal grįžta.

Vakar mažosios gimtadienis buvo, tai ta proga pabandžiau pūstuką pasiūt... Nu kaip pirmas blynas tai gerokai prisvilęs, bet kaip poros valandų reikalui, svilėsiai liko praleisti pro pirštus hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Ačiū mergaitės už patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif , reikės ir man taip pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutute: 14 kovo 2014 - 08:47
QUOTE(marytejono @ 2014 03 14, 00:35)
as tai turiu pramonini penkiasiuli,tai man reikia tik ploksciasiules,bet nesu su jokia siuvus,tai be nuomones  doh.gif bet manau,kad geriau atskirai  ax.gif kuo daugiau prikista,tuo daugiau reguliavimo  g.gif  bet cia tik mano nuomone
Papildyta:

maniskes 52apimtis,tai sita ramybes busenoj 24cm*2.
user posted image
sita 23cm*2
user posted image

man ta dryzuota graziau atrodo,bet nenesioja maniske su nukarusiu galu  schmoll.gif
o su ta geleta,kai nuejo i darza,tai dar ir drauges uzsisake,kad pasiuciau  biggrin.gif

prasau paaiskinkit kaip tokia pasiuti : niekas man nepadeda doh.gif 4u:
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2014 03 14, 09:32)
prasau paaiskinkit kaip tokia pasiuti : niekas man nepadeda doh.gif 4u:

Merginos ko nepadedat mamytei g.gif tikrai kazkuri senoje temuteje idejot nuorada ir nuotrauku su lekaliukais ir su visu procesu kaip pasisiut tokias kepurytes smile.gif

My Webpage
principas toks pats tik reiktu prailginti pacia kepute na ir apimti reguliuokit tokios kokios reik ir iseis tokia kokia norit mirksiukas.gif

pavartykit sena tepute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 03 14, 09:26)
Merginos ko nepadedat mamytei  g.gif  tikrai kazkuri senoje temuteje idejot nuorada  ir nuotrauku su lekaliukais ir su visu procesu  kaip pasisiut tokias kepurytes  smile.gif
My Webpage
principas toks pats tik reiktu prailginti pacia kepute na ir apimti reguliuokit tokios kokios reik ir iseis tokia kokia norit  mirksiukas.gif

pavartykit sena tepute  4u.gif

va butent,ar sunku pavartyti senas temas mirksiukas.gif as buvau imetus jau kelis kartus.viska susiradau pati per google mirksiukas.gif o pas jus gal nera googles g.gif

user posted image
user posted image
user posted image

kas kursite nauja tema,imeskit i pirma psl mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=marytejono,2014 03 14, 11:10]
va butent,ar sunku pavartyti senas temas mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif
reik sedet prie google gal ne visos turi tiek kantrybes ieskot ax.gif

Atsakyti
aciu, pagaliau sulaukiau 4u.gif
Papildyta:
na patikekit pirma ieskojaus per google doh.gif tik brezinius radau o kas ir kaip 4u.gif na bet gal nelabai sunku buvo idet pakartotinai smile.gif aciū dar karteli 4u.gif
Atsakyti