Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(Telegrama @ 2014 03 20, 09:08)
Sveikos siuvejeles smile.gif

as visiskai pradedancioji. Lankau siuvimo kursus, bet mokytoja, kuri siaip visai faini ir daug geru patarimu duoda, bet  trikotaziniai gaminiai jos silpnoji vieta smile.gif o as ziauriai megstu trikotaza smile.gif tai va ir pridirbau smile.gif noriu paprasyt patarimo, ka daryt su sukneles rankovemis? na cia kaip ir be rankoviu ta suknyte mano. apsiuvau su kazkokia elastine siule, bet taip negraziai istampe rankove  verysad.gif subangavo  verysad.gif  ir netempiau labai, kai siuvau...
kaip pataisyt?
ir is vis kaip daryt, kad nesibanguotu?  g.gif  na kitam kartui, kad zinociau  rolleyes.gif

siuvant tą siūlę prisiūti silikoninę gumytę, tokio ilgio, kiek rankovės išėma ramybės būsenoje..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JJ_M: 20 kovo 2014 - 09:02
QUOTE(JJ_M @ 2014 03 20, 09:02)
siuvant tą siūlę prisiūti silikoninę gumytę, tokio ilgio, kiek rankovės išėma ramybės būsenoje..

aciu uz patarima 4u.gif

nieko nesu girdejus apie tokias juosteles smile.gif reiks paieskot audiniu parduotuvej smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Telegrama @ 2014 03 20, 08:08)
Sveikos siuvejeles smile.gif

As flizeliną ar popierių padedu, kad nejudėtų, bet čia jau toks naminis extrymas smile.gif Kažkur kažkuriuosų tutorialuose rusiškuose mačiau, kad kažkokį spec klijuojamą flizeliną deda, kad neištemptų trikotažo.. bet geriausia aišku spec mašina wink.gif

QUOTE(JJ_M @ 2014 03 20, 09:02)

O kur tokios gauti? Buvau įsigijus, bet dabar ten nebeturi ir nzn iš kur ištraukt g.gif

P.S. Mergiukai, ar būtų kam nors įdomu tokie dalykiukai? termotransferiai Gal žinot ar LT tokių yra pirkti?
Žadu iš ten užsisakyt, tik siuntimas toks nepigus... smile.gif
Atsakyti
Pasakykit kaip jūs atsisiuntusios Ottobre žurnaliuką atsispausdinat brėžinius, ar ant popieriaus ir po to suklijuojate, ar dar didinat g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2014 03 20, 21:00)
Pasakykit kaip jūs atsisiuntusios Ottobre žurnaliuką atsispausdinat brėžinius, ar ant popieriaus ir po to suklijuojate, ar dar didinat  g.gif  4u.gif

O taip, jei skanuotą, tai atsisiunti, atsispausdini visus lapus, apie 16-20, jų būna.. ir tada dėlioji puzles... klijuoji, karpai...

Būtent todėl ir pradėjau prenumeruot. geriau jau sumokėt, nei žaisti puzles, ir dar su 4 ar 6 lapais... Nebent tik vieno kokio modeliuko reikia... Ir vietos žurnalas gerokai mažiau užima, nei tie suklijuoti lapai...
Atsakyti
Taip tik vienų kelnyčių reikia, tai kažkaip pagalvojau,kad brangiai išeina, ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kvaki, o is kur prenumeruojate?
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2014 03 20, 19:17)

P.S. Mergiukai, ar būtų kam nors įdomu tokie dalykiukai? termotransferiai Gal žinot ar LT tokių yra pirkti?
Žadu iš ten užsisakyt, tik siuntimas toks nepigus... smile.gif

as senai vis masciau,is kur rusaites juos gauna bigsmile.gif bet nezinojau,kaip pavadinti paieskoj doh.gif o kazi LT nera tokiu pirkt?ar kur pas kitaicus g.gif
kiek ten tas siuntimas?
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2014 03 20, 22:23)
O taip, jei skanuotą, tai atsisiunti, atsispausdini visus lapus, apie 16-20, jų būna.. ir tada dėlioji puzles... klijuoji, karpai...

Būtent todėl ir pradėjau prenumeruot. geriau jau sumokėt, nei žaisti puzles, ir dar su 4 ar 6 lapais... Nebent tik vieno kokio modeliuko reikia... Ir vietos žurnalas gerokai mažiau užima, nei tie suklijuoti lapai...

aš bandžiau skanuotą susidėliot..man tai ten tikslumo trūksta..o dar jei juodai balta atspausdinta..vaje.. paprašiau vyro, atspausdino tris katalogus biggrin.gif puse valandos dėliojau..baigėsi kantrybė ir ėjau ieškot kur nusipirkt katalogą internete smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2014 03 20, 21:23)

O kokia kaina gaunasi numerio prenumeruojant? Ar metams ėmėt? 4u.gif

Ir per tą jų bendrą psl? Nes ten lyg nemačiau Lietuvos pasirinkimo? unsure.gif

Aš irgi visai norėčiau užsiprenumeruot unsure.gif

Galvoju koks kainų skirtumas perkaliojant po vieną ir imant metams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2014 03 21, 10:16)
O kokia kaina gaunasi numerio prenumeruojant? Ar metams ėmėt?  4u.gif

Ir per tą jų bendrą psl? Nes ten lyg nemačiau Lietuvos pasirinkimo?  unsure.gif

Aš irgi visai norėčiau užsiprenumeruot  unsure.gif

Galvoju koks kainų skirtumas perkaliojant po vieną ir imant metams?  4u.gif

Taip per tą puslapį, gi EU, tai nieko ten neįprasta. Bet va merginos LT matė pirkt, tai gal jau kažkas kažką vežt pradėjo...

Metams pigiau truputį išeina, o be to priedo 1 pasiriktą senesnį Nr dovanų duoda...
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2014 03 21, 10:18)
Taip per tą puslapį, gi EU, tai nieko ten neįprasta. Bet va merginos LT matė pirkt, tai gal jau kažkas kažką vežt pradėjo...

Metams pigiau truputį išeina, o be to priedo 1 pasiriktą senesnį Nr dovanų duoda...

LT tik suaugusių OTTOBRE būna, aš bent tai vaikiško norėč, dėkui 4u.gif

Dar kartą pažiūrėjau, akurat 10 eurų prisideda už siuntimą, kaip aš čia nemačiau anksčiau lotuliukas.gif

Reikės ir man užsisakyt metams bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaroti: 21 kovo 2014 - 11:25