Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(inusiukas15 @ 2014 04 09, 10:17)
Sveikos mielosiso, gal kuri po ranka turit sijonelių iškarpų kaip sumodeliuoti gražiai sijonelį mergaitei su karbatkomis kur eitu trijomis eilėmis  doh.gif  bijau nupuliuoti besiūdama iš akies, tai norėčiau bent kažkiek pažiūrėti, mat berna turiu tai sijonėliai man mistika yra  lotuliukas.gif

Jau radau 4u.gif blush2.gif atrodo peržiūrėjau visur, bet va praspruko pro akis dar kart peržiūrėjau savo lobyną ir radau biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti

sveikos 4u.gif gal galite man padėti, ieškau kepurytės iškarpų (panašios į pirato) bet niekur nerandu. Peržiūrėjau labai daug temų, bet niekur neužmačiau g.gif nemoku įkelti nuotraukytės tai nuorodą keliu pavyzduko blush2.gif labai dėkinga būsiu jei kas padės 4u.gif

https://www.google.l...e...tml;500;412
Atsakyti
Sveikos, aš su tokiu klausimu - ar įvores, metalines spaudes galima įkalty vien tik su paprastu plaktuku? Ar reikia specialių prietaisų?
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2014 04 13, 18:35)
Sveikos, aš su tokiu klausimu - ar įvores, metalines spaudes galima įkalty vien tik su paprastu plaktuku? Ar reikia specialių prietaisų?

Įvorės, tai tos skylutės metalinės? bent jau tokioms, tai tikrai reikia spec prietaiso. Spaudėms irgi geriau prietaisas, bent jau patirtis tai parodė...
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2014 04 13, 19:54)
Įvorės, tai tos skylutės metalinės? bent jau tokioms, tai tikrai reikia spec prietaiso. Spaudėms irgi geriau prietaisas, bent jau patirtis tai parodė...

Taip, įvorės - metalinės akutės. O kas geriau presas, ar replės?
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2014 04 13, 18:57)
Taip, įvorės - metalinės akutės. O kas geriau presas, ar replės?

Presas vienareikšmiškai. Jei vos kelis reikia - tada pigiau i koki atelje nueiti, kad sumuštų. O jei jau atėjo reikalas pirkti, tai tik presą. Nusimuši rankas su tom replėm ir nelabai ką sutaupysi.
Vienas presas, o antgaliukų jau prisirenki kokioms spaudėms ar įvorėms reikia.
Gariūnuose gal po 20Lt tie antgaliukai.
Atsakyti
Parodykit, jei nesunku, kaip atrodo tos įvorės? Kiek googlinu, nu nieko nerandu, o bais smalsu pasidarė laugh.gif 4u.gif

Ir kuriose vietose naudojate tas metalines akutes vaikų drabužiuose? smile.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Labas. Ateinu ir aš su pirmu didesniu siuviniu... Su klaidom, bet rezultatu visai patenkinta... Mokysiuos toliau smile.gif Megztukas - užmestukas vasarai.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbasi: 15 balandžio 2014 - 19:41
kaip grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos per kur keliate foto?neberandu,irgi noreciau pasirodyti.
Atsakyti
labas
as kepuriu prikepiau,krepseliu,na ir kelnes,bet visai paprastos ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
o savo siuviniam vel laiko nera sad.gif
Atsakyti