Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

Labas, merginos, visai užmiršus siuvimą per tą gerą orą biggrin.gif
Klausykit, kaip siunčiatės iš fabric.com? Žinau, žinau, kad kažkur jau kalbėta, bet neturiu kada visas temas kelt... Radau vieną medžiagytę, iš kurios mažiui norėčiau meškiuką pasiūt, ale žiūriu, kad shippingo į LT nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2014 04 29, 09:29)
Labas, merginos, visai užmiršus siuvimą per tą gerą orą biggrin.gif
Klausykit, kaip siunčiatės iš fabric.com? Žinau, žinau, kad kažkur jau kalbėta, bet neturiu kada visas temas kelt... Radau vieną medžiagytę, iš kurios mažiui norėčiau meškiuką pasiūt, ale žiūriu, kad shippingo į LT nėra  g.gif

Bent aš tai per tarpininkes smile.gif

Bet meškiukams siūti medžiagėlių ir kailiukų būna rankdarbių parduotuvėse, tai ar verta pirkt vien dėl meškiuko? unsure.gif Iš Fabric.com perkant iki $35 dar ir siuntimas JAV ribose mokamas, kas reiškia, kad teks susimokėt siuntimą, tarpininkavimą ir persiuntimą į LT 4u.gif

Tai jei tik dėl meškio, tikrai galima ir vietoje gauti medžiagų jam unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai jo, gaila man tokių pinigų tam meškiui biggrin.gif Bet kad medžiagytės ieškau būtent tokios, o ne kitokios... Turi mano mažis tokią mylimą skarytę, tai galvoju kažkada pakeist ją meškiuku, nu nes nei šis nei tas jau su ta skaryte bus biggrin.gif Tai susiradau šiaip ne taip tokio pat rašto medžiagytę, bet jau oj, kosminė kaina tada gaunas už ją...
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2014 04 29, 09:46)
Tai jo, gaila man tokių pinigų tam meškiui biggrin.gif Bet kad medžiagytės ieškau būtent tokios, o ne kitokios... Turi mano mažis tokią mylimą skarytę, tai galvoju kažkada pakeist ją meškiuku, nu nes nei šis nei tas jau su ta skaryte bus biggrin.gif Tai susiradau šiaip ne taip tokio pat rašto medžiagytę, bet jau oj, kosminė kaina tada gaunas už ją...

Būtumėt vakar parašius, būtumėt galėjus prie manęs prisijungt, nes kaip tik vakar iš ten užsisakiau biggrin.gif Ale ką čia žmogau viską žinosi dabar laugh.gif
Atsakyti
Tai man nelabai ir skubu smile.gif Ačiū už apšvietimą smile.gif Jeigu kas užsakinėsit iš fabricų, duokit žinoti wink.gif O jeigu kas esat mačiusios kur tokios medžiagytės čia vietoj, irgi duokit žinoti 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Nerealus jusu trikotaziniai rubeliai. Gaila overloko neturiu sad.gif
Siunvau sunui bermudus is burdos. Labai buvau uzsidegusi, galvojau gausis nerealus, bet rezultatu nusivyliau siek tiek, kazkaip nesiziuri taip, kaip tikejausi... O dar vyras ispeike, kad atrodo sunui per ilgi, ir daugiau kaip isaugtos kelnes, negu bermudai doh.gif Ikelsiu foto po darbo.
Atsakyti
Sveikos siuvejos, gal galite patarti kur galima pigiau rasti dirbtinos odos? Gal kazkur uzsisakynet galima?
Atsakyti
Ateinu pasigirti savo rimčiausiais paskutiniais darbeliais. Dukrytei pirmos komunijos suknele su švarkeliu ir perliuku rožančius
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sirenute, viskas labia dailu ir skoninga mirksiukas.gif O jus pati mokate iskarpas pasidaryti?
Atsakyti
Sirenute, nereali suknytė wub.gif wub.gif čia atlasas ir tiulis?

Atsakyti
Ačiū už pagyrimus
QUOTE(lasvegiete @ 2014 05 02, 16:27)
Sirenute, viskas labia dailu ir skoninga  mirksiukas.gif O jus pati mokate iskarpas pasidaryti?

Emiau burdos iskarpa ir pasikoregavau kaip man reikejo smile.gif
QUOTE(Kvaki @ 2014 05 02, 16:46)
Sirenute, nereali suknytė  wub.gif  wub.gif čia atlasas ir tiulis?

Cia panasi i atlasa medziaga, ieskojau kad nebutu blizgi, o ant virsaus sijono tiulis, o svarkeli tai is mezginio pasiuvau ax.gif
Atsakyti
Pirmas bandymas piešti ant audinio - prijuostė Kačiukas smile.gif dukrytė liko patenkinta thumbup.gif
user posted image
Atsakyti