Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

Asvi, super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kišenės tai man labiausiai patiko wub.gif wub.gif

Aš kol mergytės nenutampė suskubau nufotkinti.
Išmėginu savo naujuosius transferius. Dukros kai pamatė, tai seilės ištįso... jau laukia naujų siuvinių. hihihi.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvaki: 12 birželio 2014 - 16:24
QUOTE(Kvaki @ 2014 06 12, 15:24)

Kvaki wau kaip fainai!! Cia lipdukai, ar kas cia? Pati darei juos? Kaip padarei? Nu labai fainiai atrodo
Atsakyti
Asvi, čia tokie lipdukai, kaip būna ant pirktinių maikyčių. Su lygintuvu uždedami. Užsisakiau iš Rusijos, labai jau smalsu buvo.
Atsakyti
Asvi, Kvaki, labai gražūs darbai! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2014 06 13, 08:49)
Asvi, čia tokie lipdukai, kaip būna ant pirktinių maikyčių. Su lygintuvu uždedami. Užsisakiau iš Rusijos, labai jau smalsu buvo.

As irgi tokiu noriu.. Papasakok kaip tu is tos Rusijos cia parsisiuntei. Mano mergaitei tai butu dziaugsmo bilekiek smile.gif

serinute ir tu seniai jau ka dejai, o tikiu, kad parodyk ka turi, taip kad laukiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asvi. @ 2014 06 13, 15:12)
As irgi tokiu noriu.. Papasakok kaip tu is tos Rusijos cia parsisiuntei. Mano mergaitei tai butu dziaugsmo bilekiek smile.gif

Sunkiai man sekės iš ten siųstis, labai ilgai užtruko. Per pažįstamus siunčiaus, nes bijojau kaip su paštais vaikščios iš to Rusijos per tas visas politikas.
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2014 06 14, 06:20)
Sunkiai man sekės iš ten siųstis, labai ilgai užtruko. Per pažįstamus siunčiaus, nes bijojau kaip su paštais vaikščios iš to Rusijos per tas visas politikas.

Nu aisku, gal ir cia kazka panasaus pavyks sirasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asvi. @ 2014 06 14, 14:07)
Nu aisku, gal ir cia kazka panasaus pavyks sirasti smile.gif

Abejoju...bent jau as neradau schmoll.gif
Atsakyti
Megstu jusu temute smile.gif

Dollzz ir medziagytes ir suknytes labai labai smile.gif
Kvaki, lipduku grozis smile.gif
asvi, nuostabus treningiukai wub.gif

Sakykit, kur didziausias pasirinkimas butu medvilninio trikotazo Vilniuje? ziurejau Kalvariju g. parduotuvej, tai tik kelios spalvetes, labai jau mazas pasirinkimas sad.gif noriu panelei kelnytems vasarai tamsesnes melsvos ar pilkos ir galvoju kur nuvaziuot. su lelium ant ranku nelabai prilakstysiu visur.
Atsakyti
QUOTE(ataner.s @ 2014 06 16, 12:07)
Megstu jusu temute smile.gif

Dollzz ir medziagytes ir suknytes labai labai smile.gif
Kvaki, lipduku grozis smile.gif
asvi, nuostabus treningiukai  wub.gif

Sakykit, kur didziausias pasirinkimas butu medvilninio trikotazo Vilniuje? ziurejau Kalvariju g. parduotuvej, tai tik kelios spalvetes, labai jau mazas pasirinkimas sad.gif noriu panelei kelnytems vasarai tamsesnes melsvos ar pilkos ir galvoju kur nuvaziuot. su lelium ant ranku nelabai prilakstysiu visur.

gariunai 4u.gif

as jau turiu ploksciasiule thumbup.gif taip rupi kazka panelei savo pasiuti,bet kitus uzsakymus reikia daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marytejono @ 2014 06 16, 12:34)
gariunai  4u.gif

as jau turiu ploksciasiule  thumbup.gif taip rupi kazka panelei savo pasiuti,bet kitus uzsakymus reikia daryt  doh.gif

Sveikinu su nauju pirkliniu thumbup.gif . O kokią pirkote, jei ne paslaptis. Manęs toks pirkinys irgi laukia, tik va bėda, neišsirenku. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytyja @ 2014 06 16, 14:39)
Sveikinu su nauju pirkliniu  thumbup.gif . O kokią pirkote, jei ne paslaptis. Manęs toks pirkinys irgi laukia, tik va bėda, neišsirenku.  g.gif

http://www.siuvimost...-merrylock-3564
gariunuose 900lt plius palenkimo pedele dovanu smile.gif garantija siuvimo stiliaus
Atsakyti