Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(ataner.s @ 2014 06 16, 13:07)
Sakykit, kur didziausias pasirinkimas butu medvilninio trikotazo Vilniuje? ziurejau Kalvariju g. parduotuvej, tai tik kelios spalvetes, labai jau mazas pasirinkimas sad.gif noriu panelei kelnytems vasarai tamsesnes melsvos ar pilkos ir galvoju kur nuvaziuot. su lelium ant ranku nelabai prilakstysiu visur.

Su lėlium ant rankų į Gariūnus – toks gan ekstremalus išbandymas. g.gif Gal į Danesą verta nuvažiuoti – pati seniai buvau, tai nežinau koks šiuo metu ten asortimentas, bet prieš kokius metus trikotažo turėjo įvairesnio, nei prie Kalvarijų turgaus, o ir šiaip ten visko devynios galybės.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2014 06 18, 14:05)
Su lėlium ant rankų į Gariūnus – toks gan ekstremalus išbandymas. g.gif Gal į Danesą verta nuvažiuoti – pati seniai buvau, tai nežinau koks šiuo metu ten asortimentas, bet prieš kokius metus trikotažo turėjo įvairesnio, nei prie Kalvarijų turgaus, o ir šiaip ten visko devynios galybės.

O kas jau ten baisaus i gariunus su lelium g.gif audiniai vienam angare,pasirinkimas geriausias...su vezimu laisvai galima.ir kainos geresnes nei danesoj.tik aisaku geriau ne savaitgali
Atsakyti
QUOTE(marytejono @ 2014 06 18, 15:51)
O kas jau ten baisaus i gariunus su lelium  g.gif audiniai vienam angare,pasirinkimas geriausias...su vezimu laisvai galima.ir kainos geresnes nei danesoj.tik aisaku geriau ne savaitgali

dabar Danesoj antram aukšte labai visko papildyta, ypac trikotažo skyrių atnaujino, daug labai privežė trikotažinių audinių, kiek pažiūrėjau net akys apraibo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2014 06 19, 10:29)
dabar Danesoj antram aukšte labai visko papildyta, ypac trikotažo skyrių atnaujino, daug labai privežė trikotažinių audinių, kiek pažiūrėjau net akys apraibo  bigsmile.gif

o kaip vezima uzsitempt i antra auksta g.gif biggrin.gif
istikro senai ten nebuvus,bet man gariunai labiau patinka ax.gif ir man atrodo,kad danesoj brangiau g.gif
Atsakyti
Aciu jums smile.gif Norejau iki savaitgalio susisukt ir pasiieskot medziagytes, bet ligos uzpuole, tai teko viska atideti. Reikes matyt palikt savaitgali mazaja teveliui padaboti ir nulekt ar i Gariunus ar i Danesa.
Atsakyti
merginos, kur perkate siūlus siuvimui? ar overlokams perkate tas dideles rites? kur pigiausiai rasti siūlų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2014 06 21, 23:44)
merginos, kur perkate siūlus siuvimui? ar overlokams perkate tas dideles rites? kur pigiausiai rasti siūlų? smile.gif

Dazniausiai perku parduotuveje pagal tai kokios spalvos reikia,overlokui didelias,bet jei neturiu reikiamos spalvos tai is mazu naudoju.
Kadangi gyvenu provincijoj tai "skuduryne" kartais pasitaiko siulu visokiu tai esu nemazai spalvu prisikaupusi .
Atsakyti
Laba diena visom. Kvaki ir JJ_M sveikos wink.gif Prasom priimti i kompanija smile.gif
Pagaliau, paskutiniu metu prisiminiau, kad moku siuti smile.gif Kol kas tik ka radau is nufotografuoto tai pizamke - nieko blatno
user posted image
Bei haremo kelnytes su kepuriuku is atrazu smile.gif
user posted image
O cia kas is seniau
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2014 05 21, 22:37)
Labai patiko Kvaki siūtas džemperiukas ir palaidinė  wub.gif

Įkeliu ir aš paskutinius siuvinius: kombinezonas, suknelė-tunika, džemperiukas ir megztukas. Mėgstu spalvas ir apvalias kišenes smile.gif

Kokios grozybes, o is kur Jus perkat medziagytes?
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2014 06 27, 13:43)
Kokios grozybes, o is kur Jus perkat medziagytes?

Sveiki,
Ačiū 4u.gif
Audinukai iš "Danesos", Gariūnų, ir netolimo užsienio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2014 06 27, 14:46)
Sveiki,
Ačiū  4u.gif
Audinukai iš "Danesos", Gariūnų, ir netolimo užsienio smile.gif

O gal kuri pasakys kur Kaune ieskoti medziagyciu?
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2014 06 27, 15:08)
O gal kuri pasakys kur Kaune ieskoti medziagyciu?

http://textilis.lt/ - cia kartais galima rasti neblogu , gerom kainom ( tik reikia ten nuvaziuoti o ne e-parduotuvei ziureti)
Atsakyti