Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(inusiukas15 @ 2014 08 16, 18:44)
Čia  2005-2 D lekala deliojau, bet aš galvoju ne taip atspauzdinau  g.gif  viską spauzdinau horizontaliai, o pasirodo kai kurie yra vertikalus puslapiai  g.gif  na aš turiu iš kažkur atsisiuntusi ottobre atsipauzdinau nieko nekaitaliojau ar horizontalus ar vertikalus psl ir viskas ok yra, o va iš šito psl man nesąmonės gaunasi, nesuprantu  doh.gif

Sudėto šito neturiu, o dabar nelabai turiu laiko sudėlioti, atsiūsiu savo variantą į AŽ gal eisis susidėt. Aš asmeniškai pirmiausia sudedu lapą su Photoshopu arba su coreliu.
Atsakyti
Sveikos merginos. Turiu klausimuka. Kur jus perkate mankietukus tren. kelnytem?
Pas mus , Klaipedoje, tik vienoje parduotuveje radau medziagos trenin. kelnytem, bet medziagos mankietukam - niekur. Itariu, tokiu gerybiu galima rasti tik Vilniuje.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 08 26, 14:46)
Sveikos merginos. Turiu klausimuka. Kur jus perkate mankietukus tren. kelnytem?
Pas mus , Klaipedoje, tik vienoje parduotuveje radau medziagos trenin. kelnytem, bet medziagos mankietukam - niekur. Itariu, tokiu gerybiu galima rasti tik Vilniuje.... schmoll.gif

Kur Klaipėdoje aš nežinau, bet galima ir iš treninginio audinio (ar gal net iš kito paprasto audinio) daryti mankietus, tik juos kirpti platesnius ir įverti gumą smile.gif Bent jau aš taip darau kai neturiu kitokio audinio.
Atsakyti
Yoli labai ačiū už schemas 4u.gif
Atsakyti
Musu rudeninis saules kliosas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2014 08 26, 21:36)
Yoli labai ačiū už schemas  4u.gif

Susidėliojo gerai? smile.gif
Atsakyti
Na jus kol deliojates lekalus as siuvu smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2014 08 31, 14:25)
Na jus kol deliojates lekalus as siuvu smile.gif

Dollzz , gražus komplektukas , o kaip tas šalikėlis daromas ?
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2014 05 13, 18:02)
Pamesa, kačiukas nerealus!  thumbup.gif  thumbup.gif

4mamavita, kiek siuvinių, ir kokie faini  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Paskuninis darbas pagal paskutinį mados šauksmą - pikti paukščiukai  doh.gif
user posted image

nerealu wub.gif

as ieskau paprasciausio sijonuko iskarpos, norisi dukryte papuosti rudieniui ax.gif
mano masina trikotazo neima g.gif arba nemoku jos suvaldyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2014 08 31, 10:39)
Susidėliojo gerai? smile.gif

dar nesideliojau, nes į darbą grižau po biuletenio neber laiko jau tiek daug blush2.gif
Bet užtata pasibaigiau vaikui šliaužtinį drbe siūti, tai db nešiosim ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Ilgai kaupiausi, kaupiausi ir nusipirkau ir as siuvimo masina smile.gif pradziai pasiuvau kepuryte su mova ir tas kelnytes nutisusiu klyniuku savo mazylei biggrin.gif
Susiduriau su kita beda-savo mieste nelabai randu audiniu pasirinkimo sad.gif galvoju gal siustis, bet net neturiu zalio supratimo kaip vadinas trikotazas ir tas audinys kur galima siut vaikiskus treningiukus, suknytes tas storesnes.. Kilpinis trikotazas kaip? Zodziu, jauciuosi dar truputi plaukiojanti biggrin.gif
Gal kas nors nusimano ir gali pvz sitam sarase pasakyti, kurie audiniai yra mano pamineti? http://efabrics.co.u...egories/FABRICS

Tikiuosi igusiu ir galesiu pademonstruoti ir savo darbus mazylei, nes dabar dar rankos truputi dreba kerpant audini (pradziai karpiau is pigiu rubu papirkus po kelis litus suknes trikotazines) biggrin.gif
Atsakyti
Merginos.Noreciau pasiuti savo mazutei treningines kelnyte.Gal patartumet,kur galeciau gauti lekalus?
Atsakyti