Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

Senokai buvau užėjusi ir kokių grožių visos pridariusios, net akys raibsta
O čia mano paskutiniai siuviniai
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2014 07 19, 14:00)
Senokai buvau užėjusi ir kokių grožių visos pridariusios, net akys raibsta

thumbup.gif tiesiog nuostabu... Pavydžiu, nes laiko siūti dabar visiškai neturiu... verysad.gif
Atsakyti
Darbingas savaitgalis buvo smile.gif Papuošiau abi dukrytes (vienai sijonėlis, kitai šortukai)
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=sirenute,2014 07 21, 12:38]
Darbingas savaitgalis buvo smile.gif Papuošiau abi dukrytes (vienai sijonėlis, kitai šortukai)

Šaunuolė mama smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2014 07 19, 15:00)

Labai kruopščiai padaryta ! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sirenute , o iš kokios medžiagytės ir kaip prisiuvate rankogalius , apykalę ir atnarėlę gale ? Čia spec. koks elastikas ? Jį patempti reikia siuvant ?
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2014 07 22, 11:03)
Labai kruopščiai padaryta !  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Sirenute , o iš kokios medžiagytės ir kaip prisiuvate rankogalius , apykalę ir atnarėlę gale ? Čia  spec. koks elastikas ? Jį patempti reikia siuvant ?

Nera cia jokia spec medziaga paprasciausias medvilnes ribas, o prisiuvu tai overloku, kerpu ji siauresni ir prisiuvu patempiant
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2014 07 22, 16:49)
Nera cia jokia spec medziaga paprasciausias medvilnes ribas, o prisiuvu tai overloku, kerpu ji siauresni ir prisiuvu patempiant

o pagal ką kerpate kepures?
Atsakyti
Sirenute, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nerealiai padirbėjus!!!

Medžiagytės labai gražios, bet mergytės dar gražesnės nail.gif nail.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytyja @ 2014 07 22, 22:11)
o pagal ką kerpate kepures?

As dariau pagal ottobre iskarpa

Ačiū Kvaki notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2014 07 22, 17:49)

Reiks paieškot to ribo , nes mano trikotažas ne tam skirtas . O kur jį perkat , gal Gariūnuose yra ?
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2014 07 23, 18:57)
Reiks paieškot to ribo , nes mano trikotažas ne tam skirtas . O kur jį perkat , gal Gariūnuose yra ?

Taip, tikrai yra ir visokiausio smile.gif
Atsakyti
sirenute, kokie grąžūs rūbeliai 4u.gif
Sakykit, o kartais ne iš Free Spirit medvilnės siūti? Jei taip, kaip Jums medžiagos kokybė? smile.gif Kur pirkote medžiagą?
Atsakyti