Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

Sirenute, kaip visad nuosatabu thumbup.gif thumbup.gif
Suknytė už vis gražiausia wub.gif Iš kokio čia trikotažo?

Aš gariūnuose plono su vilnele nusipirkau. Labai mielas, bet va ėmiau ir sugadinau doh.gif doh.gif Ne veltui liaudies išmintis sako: devynis kartus pamatuok, dešimtą - kirpk umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2014 10 22, 15:15)
Sirenute, kaip visad nuosatabu  thumbup.gif  thumbup.gif
Suknytė už vis gražiausia  wub.gif Iš kokio čia trikotažo?

Aš gariūnuose plono su vilnele nusipirkau. Labai mielas, bet va ėmiau ir sugadinau  doh.gif  doh.gif Ne veltui liaudies išmintis sako: devynis kartus pamatuok, dešimtą - kirpk  umn.gif

Kurioj vietoj pirkot ir uz kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2014 10 22, 16:12)
Kurioj vietoj pirkot ir uz kokia kaina?

Cha, kaip dabar čia pasakyt.... Pas tokią moteriškę, priešais kurią daug medvilnės drobelės ptalyninės, vaikiškos ir suaugusių, bet ne Avika. Kaina gal 18Lt...
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2014 10 23, 07:40)
Cha, kaip dabar čia pasakyt.... Pas tokią moteriškę, priešais kurią daug medvilnės drobelės ptalyninės, vaikiškos ir suaugusių, bet ne Avika. Kaina gal 18Lt...

Aisku.Mazdaug isivaizduoju.Cia bus antrame praejime geltoname angare ane?
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2014 10 23, 08:33)
Aisku.Mazdaug isivaizduoju.Cia bus antrame praejime geltoname angare ane?

taip 4u.gif
Atsakyti
user posted image

As nesustoju kepsiu siuti smile.gif
Aij bendrai pries dvi dienas teko siuti dukrai sventei varnos suknlele smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
Norejau pasiteirauti, gal kuri siuvote salmuka pagal sita schema:

http://www.ottobrede...alaclava_en.pdf

Ant kokio lapo ja spauzdinote? nes as atprintinau ant a4, bet tokia maza schema atrodo, nors parasyta kad tas kvadratukas turi but 5cm x 5cm. tai ant a4 gavosi 4.5cm o schema tokia maza atrodo rolleyes.gif
gal kuri pagelbes susigaudyt smile.gif
Atsakyti
As kaskaip prie tu salmu niekaip nepriprantu, man jie kaskokie zuvies kepures smile.gif)) Bet turbut vaikams patogu ir silta smile.gif Nesusigundau pasiuti toki savoms smile.gif

Bet gal reiketu pabandyti. Mazoji pozuoja.. labai jau sunku ant jos prisiprasyt, kad pademonstruotu kepure wink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2014 10 24, 15:01)
As kaskaip prie tu salmu niekaip nepriprantu, man jie kaskokie zuvies kepures smile.gif)) Bet turbut vaikams patogu ir silta smile.gif Nesusigundau pasiuti toki savoms smile.gif

man tai labai patinka salmai.tik beda,kad dukra akinius nesioja,tai i mokykla neleidziu su juo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2014 10 22, 15:15)
Sirenute, kaip visad nuosatabu  thumbup.gif  thumbup.gif
Suknytė už vis gražiausia  wub.gif Iš kokio čia trikotažo?

Suknytė tai iš paprasto medvilninio trikotažo, tokio vidutinio storumo.

QUOTE(Dollzz @ 2014 10 24, 15:01)

Nei žuvies kepurės, nei ką. Čia gal jau skonio reikalas wink.gif Mano vaikui kepurė-šalmas tai nepakeičiamas dalykas, net pats sako duok man šalma, nenoriu šaliko. Superiniai daikčiukai. Pernai pati buvau dariusi šalmuką. Man rodos foto kažkada įkėlusi buvau, arba pasikartosiu. Mezgėja numezgė man "stačiakampį", kurį tinkamai "apdirbus" gavosi šalmukas su medvilniniu vidumi, ties ausimis isiuvau pastorinimą.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
mamytes, cia tokiu groziu prikelet, net pavydas apeme lotuliukas.gif gal kuri noretu apsiimti pamokyti privaciai kaikuriu dalykeliu?
Atsakyti
user posted image

PAsirodau suknele kur siuvau darzeliui varnos tema wink.gif Helloweenui irgi tiks wink.gif
Atsakyti