Sveiki, gal žinote kur Klaipėdoje aptraukia sagas?
serinute kaip visada labai profesionaliai prisiuvai

mamavita princese jau kokia su ta balta suknele... Ir kiti kokie faini siuviniai

kvaki kokios idomios suknytes krikstynoms, taip originaliai, nematytai.

marytejono irgi kiek groziu prikurei

Dollzz maciau FB tau dabar kepuriu sivimo piko metas

Ir kitos taip sauniai pasidarbavo, naujokes sportinis kostiumas pavadintas pirmu blynu labai fainas

As irgi biski pasedejau radus minute, bet vis saviskiams, tai ta, tai ana, ryt ir as sumesiu parodyt vienus is paskutiniu siuviniu

QUOTE(Dollzz @ 2014 10 23, 15:40)
As nesustoju kepsiu siuti 
Aij bendrai pries dvi dienas teko siuti dukrai sventei varnos suknlele

Aij bendrai pries dvi dienas teko siuti dukrai sventei varnos suknlele

labai grazu...is kur gaunate trikotazo????
Papildyta:
QUOTE(Serinute @ 2014 10 21, 19:29)
PILNATIS13, neatrodo kad čia blynas. Dailus kostiumas! 
Seniai buvau užsukusi jau čia, įkeliu kelis naujesnius siuvinius.
Kaip mamytės, ar randate laiko pasisiūti ką nors ir sau? Aš vis kaupiuosi, bet vis rytoj.....vis rytoj
Na nieko, išauš ir mano diena 
Keli naujesni siuviniai:

Seniai buvau užsukusi jau čia, įkeliu kelis naujesnius siuvinius.
Kaip mamytės, ar randate laiko pasisiūti ką nors ir sau? Aš vis kaupiuosi, bet vis rytoj.....vis rytoj

Keli naujesni siuviniai:
fantastika...sakykit trikotaza kur perkate??? o iskarpas is kokio zurnalo imate???? labai noreciau sunui treninguti pasiuti
Pilkas trikotazas=Farbi.lt
O cia mano megstinis=BUVO
Gavosi miela suknyte mano mergaitei
))

QUOTE(Dollzz @ 2014 11 04, 15:17)
Pilkas trikotazas=Farbi.lt
Gavosi miela suknyte mano mergaitei
))

o gal isduosi paslapti (aisku suprasiu jei ir neisduosi) kaip pasiuti tokia gelyte sage kaip tavo? labai suzavejo, ir kaiptik savo mazylei mezgu sali ir svarsciau kuo galeciau papuosti, tai noreciau pasiuti mazyte gelyte

Kokia gelyte, tu sneki apie raukinuka?
QUOTE(Dollzz @ 2014 11 05, 17:35)
Kokia gelyte, tu sneki apie raukinuka?
aha apie raukinuka, ziuriu, matau, kad paprastas dalykas nu bet kaip taip graziai suraukt man vistiek neaisku

Nusistatau ant masinos ant didziausio dygsnio ir prasiunu, tada uz vieno siulo tempiu ir tolygiai paskirstau bangeles, galiukus galima uzristi, kad nepabegtu suraukimas ir veliau jau su zigzagu siunu prie audinio. Ir daznai ant virsaus kokia juostele per viduri prisiuvu. Viska supratot?

QUOTE(Dollzz @ 2014 11 05, 22:31)
Nusistatau ant masinos ant didziausio dygsnio ir prasiunu, tada uz vieno siulo tempiu ir tolygiai paskirstau bangeles, galiukus galima uzristi, kad nepabegtu suraukimas ir veliau jau su zigzagu siunu prie audinio. Ir daznai ant virsaus kokia juostele per viduri prisiuvu. Viska supratot?

dar galima truputi atpalaiduoti virsutini siula, minimaliai, tada lengvai apatinis trauksis ir tolygiai pasibanguos , tada paprastu vel sureguliuotu siuvimo dygsniu persiuti ,o pirma laisva siule isardyti

o kokia forma kerpate lapeli, kad toks gautusi grazus?
nezinau as tokia ziopla, nu nesigauna man toks lapiukas ir grazi gelyte nors nusisauk
, beja klausimukas dar o prasiuvat viena eile sudejusi ar ratuku dedat ir apsiuvat?

QUOTE(dzemute @ 2014 11 06, 11:58)
o kokia forma kerpate lapeli, kad toks gautusi grazus?
Dollzz, gal as kitaip bendrai paklausiu, kaip gale nukerpat, kad nesimato skiliu? gal dabar suprantamiau