Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2014 01 13, 17:15)
nus  cekavai net

bet  matyt dar nuo modleio priklauso.

saulute ko be nuotakos?
yves paimsiu veliau wink.gif

jmd galiu ir uz baksa jungtis be skirtumo drinks_cheers.gif

QUOTE(rapoja @ 2014 01 13, 17:21)
JMD,kas per blizgis-bandytas,geras gal  biggrin.gif  g.gif

sakyk,kas ką padarė tuoj mes visas sm  box.gif  biggrin.gif

per daug demesio ir pasiulyma is vyrisko puses gavau ir kazko g.gif

Neissimiegojau matyt todel as siandien pikta smile.gif

Svarstykles rodo 1,5kg maziau o as pikta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 01 13, 18:21)
JMD,kas per blizgis-bandytas,geras gal  biggrin.gif  g.gif

nezinau, radau lyg grazios spalvos, vos 2 baksai, nu negaila bus mes lauk, jei netiks lotuliukas.gif
QUOTE(troliuke @ 2014 01 13, 18:22)
http://www.dillards....978501_zi_black

Turiu tokia CK suknele 10 dydi.

galvoju pasilikti ar parduoti..  g.gif  g.gif

kazin ar iki vasaros ilysiu i ja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o ji taves nestorina? atrodo tokia nekudinanti
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 01 13, 18:25)
nu panimaješ, mano buvusio vyro saizas buvo 48, o pėda 31,5 cm  lotuliukas.gif tai ar taip ar taip, aš 42 dydžiuose neraukiu  lotuliukas.gif todėl bandyčiau pagelbėt pagal centimetrus  4u.gif

nu tai linkiu, kad kitas būtų su 42 lotuliukas.gif žinočiau, kur kreiptis patarimo dėl batų dydžio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 01 13, 18:32)

PRADA gražesni  biggrin.gif

zinok man iki dabar sirdi skauda, kad juos praziopsojau... gi nenusipirksiu gyvenime, tokiu nuolaidu nebuna praktiskai verysad.gif
bet as vis pagalvojau kodel tu ju pati neciupai, o imetei i tema...jauciu tau jie nepatiko visgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 01 13, 18:27)
nu tai linkiu, kad kitas būtų su 42  lotuliukas.gif žinočiau, kur kreiptis patarimo dėl batų dydžio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai bus tada ūgio sulig papais, pasiimčiau tokį po pažasčia ir nusineščiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 01 13, 18:28)
tai bus tada ūgio sulig papais, pasiimčiau tokį po pažasčia ir nusineščiau  lotuliukas.gif

ne, tada nereik. Antrą vaiką gi nori pati pagimdyt, ne įsisūnyt ūgtelėjusį g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 01 13, 14:27)

o ji taves nestorina? atrodo tokia nekudinanti

tai kad as netelpu i ja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(graimonda @ 2014 01 13, 16:39)

Pasikartosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 01 13, 18:29)
ne, tada nereik. Antrą vaiką gi nori pati pagimdyt, ne įsisūnyt ūgtelėjusį  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
saulute atrodytu kaip syk turetum but su upu.. juk demesys visada malonu jei malonus blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 01 13, 18:31)

bet rimtai, kaip tiksliai pamatuoti pėdą? Nu ties pirštais suprantama, bet tes kulnu? Juk ten kiek nori tiek gali gaut biggrin.gif Nemokuuuuuuu doh.gif
Atsakyti
sau_lu_te,tai kad tik geri dalykai - dėmesys,kg į minusą- tik džiaugtis reik mirksiukas.gif wub.gif

QUOTE(Evameda1 @ 2014 01 13, 17:27)
zinok man iki dabar sirdi skauda, kad juos praziopsojau... gi nenusipirksiu gyvenime, tokiu nuolaidu nebuna praktiskai verysad.gif
bet as vis pagalvojau kodel tu ju pati neciupai, o imetei i tema...jauciu tau jie nepatiko visgi biggrin.gif

bus dar tų batų mirksiukas.gif biggrin.gif
man nebuvo,kad vauuuu drinks_cheers.gif ,bet šiaip gražūs rolleyes.gif ;tokio tipo batų šiuo metu nereik kažkaip-batelių reiktų,ilgų reiktų smile.gif
Atsakyti