Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(bambyze @ 2014 01 13, 18:34)
bet rimtai, kaip tiksliai pamatuoti pėdą? Nu ties pirštais suprantama, bet tes kulnu? Juk ten kiek nori tiek gali gaut biggrin.gif Nemokuuuuuuu  doh.gif

aš tai matuoju tiesiog batų vidų,kurie jam tinka smile.gif
o pėdą eikia nupiešti ant popieriaus ir skersai matuoti smile.gif t.y. jei deš,koja, tai nuo bykščio iki deš.p. kulno smile.gif tokia kaip įstrižainė gaunasi ir jos ilgį išmatuoji, o ne matuoji tiesiai 4u.gif kažkur mačiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2014 01 13, 18:36)
aš tai matuoju tiesiog batų vidų,kurie jam tinka smile.gif
o pėdą eikia nupiešti ant popieriaus ir skersai matuoti smile.gif t.y. jei deš,koja, tai nuo bykščio iki deš.p. kulno smile.gif tokia kaip įstrižainė gaunasi ir jos ilgį išmatuoji, o ne matuoji tiesiai  4u.gif  kažkur mačiau  biggrin.gif

galvoju grįš, vidpadį išimsiu ir pamatuosiu. bet neblogai, batai užsakyti, susirūinau dėl dydžio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2014 01 13, 18:04)
o be shipo nenorit? biggrin.gif

Noriu biggrin.gif Tik dovana gera ten pasitaikė, tai imu su shipu, kad nereiktų dalintis biggrin.gif

JMD, jei nori, junkis prie manęs su tuo blizgiu wink.gif Tik dovanų neatiduosiu biggrin.gif
Atsakyti
Kiek tu ilgu striukiu pardavineja CK isparduotuveje. doh.gif doh.gif

tikiuosi man tiks, jei ne mamai reikes dovanoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 01 13, 18:39)
Noriu biggrin.gif Tik dovana gera ten pasitaikė, tai imu su shipu, kad nereiktų dalintis biggrin.gif

JMD, jei nori, junkis prie manęs su tuo blizgiu wink.gif Tik dovanų neatiduosiu biggrin.gif

ane? lotuliukas.gif aciuka, as jau turiu pora smile.gif wub.gif
Atsakyti
PĖDOS MATAVIMAS biggrin.gif
http://www.15min.lt/...dydi-565-237553
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 13 sausio 2014 - 17:44
Tiesa doh.gif

INGUTE, LAURETA, aciu uz TH megztuka is Macys thumbup.gif koooks grazus wub.gif wub.gif ir XL dydis man super, jau vien del rankoviu, jos man geros lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai va kad turiu but geros nuotaikos, o esu pikta kaip sirse...

einu duso zeliu pasirinkt, man yves duso zeles superines
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 01 13, 18:39)
galvoju grįš, vidpadį išimsiu ir pamatuosiu. bet neblogai, batai užsakyti, susirūinau dėl dydžio  doh.gif

išiminėti nereiktų...nes tada visas ilgis matuojasi ir gali keli cm nereikalingi prisidėt smile.gif bet spėju apie 27cm vyro pėda wink.gif nes maniškis 41.5-42 nešioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 01 13, 18:42)

nu vat neteisybe raso, kad tipo 41 eur yra 9,5
Atsakyti
duso zeles imat laivu ar lektuvu?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 01 13, 14:43)
Tiesa  doh.gif

INGUTE, LAURETA, aciu uz TH megztuka is Macys  thumbup.gif koooks grazus  wub.gif  wub.gif ir XL dydis man super, jau vien del rankoviu, jos man geros  lotuliukas.gif

Kokius jamai? 4u.gif
Atsakyti