Įkraunama...
Įkraunama...

Garbaniai

QUOTE(Vaida* @ 2014 03 28, 10:02)
Juk ES gyvūno pasas, tai ta mėlyna "skiepų" knygutė. Kaip tai jos neturit? smile.gif

Toks, tik čia nespalvotas
user posted image
user posted image

Mes turim toki zalia naminio gyvuno pasa, to ES paso neisdave, sake kai reikes ateit is tada isduos ax.gif
Atsakyti
Tikrai be problemų išduos, juk mikročipą turit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida* @ 2014 03 28, 11:02)
Juk ES gyvūno pasas, tai ta mėlyna "skiepų" knygutė. Kaip tai jos neturit? smile.gif

Mano vaikas lanko karate. Tai ir jam beveik tokį išdavė, tik ten - duomenys apie karatistą. Sakė, dabar gali eiti į kačių parodą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 03 28, 14:04)
Mano vaikas lanko karate. Tai ir jam beveik tokį išdavė, tik ten - duomenys apie karatistą. Sakė, dabar gali eiti į kačių parodą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif

Senai buvau uzklydusi, kazkaip apleidau viska blush2.gif
Mes persikraustem, Persikui butas tiko ir patiko, jokios adaptacijos nemaciau.

Vakar apturejom ivyki doh.gif , diedas valge mesos konserva, namini, litriniame stiklainyje ir be mano zinios dave Persikui islaizyti, " nes labai norejo". Nu ir zinoma paliko ta stiklaini ant grindu virtuveje. Gryzome mes su vaikais namo, katas mus dziaugsmingai pasitiko, ir po kiek laiko girdziu judesi virtuvej, net ne judesi o triuksma dauzomo ir ridenamo stiklainio. Ateinu paziureti, o Persikas vargsas galva i stiklaini ikises ir atgal istraukti nebegali blink.gif As ciupau gyvuna ir puoliau ta stiklaini lauk lupti, ale reikejo pavargti... Diedas gavo velniu zinoma, ir dar visa laime kad viskas ivyko mums namie bunant unsure.gif , nes gi uzdusti galejo kaip nieko...

Ir dar, ka darote kad geles liktu sveikos ir gyvos? Nes maniskis viska sugriauzia ir isniekina doh.gif Nepadeda nei purkstukas, nei putimas i snuki, nei snypstimas...

Nu ir pasirodom:

user posted image

user posted image

Sorry uz namudines nuotraukas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cinnamoon: 28 kovo 2014 - 16:32
Varguolis Persikas, dabar tu jam skolinga pilną stiklainį! Duok biggrin.gif

Ką darau su gėlytėm? Laidoju laugh.gif Ką nuėda, ką nuspiria. Žinau tik, kad jokių lelijų namuose (jos katinams mirtinai nuodingos), o kitką - kas išgyvena, tas. Mano namuose natūrali atranka, kaip pas japonus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 28 kovo 2014 - 18:25
QUOTE(Noa @ 2014 03 28, 19:21)
Varguolis Persikas, dabar tu jam skolinga pilną stiklainį! Duok biggrin.gif

Ką darau su gėlytėm? Laidoju laugh.gif Ką nuėda, ką nuspiria. Žinau tik, kad jokių lelijų namuose (jos katinams mirtinai nuodingos), o kitką - kas išgyvena, tas. Mano namuose natūrali atranka,  kaip pas japonus biggrin.gif

Apsieis Virbacu cool.gif Is tikro tai jokiu budu daugiau nepalikineti jokiu stiklainiu, kur gali ilysti naglas ryzas snukis biggrin.gif

Nu jo....gaila gelyciu unsure.gif As jau ji protinu, kad ne, negalima, nedaryk, buk geras , doras katinelis ir as tau su kaupu atseikesiu biggrin.gif Bet ne doh.gif Jis turbut jaucia konkurencija ir konkurentus nuozmiai naikina...
Atsakyti
QUOTE(cinnamoon @ 2014 03 28, 19:57)
Apsieis Virbacu cool.gif Is tikro tai jokiu budu daugiau nepalikineti jokiu stiklainiu, kur gali ilysti naglas ryzas snukis biggrin.gif

Nu jo....gaila gelyciu unsure.gif As jau ji protinu, kad ne, negalima, nedaryk, buk geras , doras katinelis ir as tau su kaupu atseikesiu biggrin.gif Bet ne doh.gif Jis turbut jaucia konkurencija ir konkurentus nuozmiai naikina...

Aš iš pradžių irgi gailėjau gėlyčių, bet paskui nutariau, kad jei jau rinktis tarp faunos ir floros, tai fauna - aukštesniam išsivystymo lygmeny, ji pūkuota ir murkia. Užtai flora turi pasislinkt be diskusijų. O kas jautrus, unoravas ir užsilenka, nu tai jau amžiną jam atilsį, murkt nemoki - tavo bėdos biggrin.gif
Atsakyti
Noa nepyk, pasiskolinau vieną tavo Kuziulio nuotrauką palyginimui, nes negaliu atsižiūrėti į Leilą kaip ji dar labiau supanašėjo su savo dieduku, dabar kai kailiuką atsiaugino (p.s. truputi gavosi susiliejusi foto, o kitos jau nebeišėjo padaryt biggrin.gif )

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryana: 29 kovo 2014 - 17:54
QUOTE(Ryana @ 2014 03 29, 17:53)
Noa nepyk, pasiskolinau vieną tavo Kuziulio nuotrauką palyginimui, nes negaliu atsižiūrėti į Leilą kaip ji dar labiau supanašėjo su savo dieduku, dabar kai kailiuką atsiaugino (p.s. truputi gavosi susiliejusi foto, o kitos jau nebeišėjo padaryt  biggrin.gif  )

Nu nerealus panašumas wub.gif
Atsakyti
Vieno veido lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Žinai ką, aš dabar abi jas nešuosi į kitą temą girtis lotuliukas.gif

Kuzio kailiukas dabar kaip tik subjuręs. Vietoj Virbac su lašiša paėmiau maišą su antiena - iiir vyskas doh.gif
Nu ką, imsim su lašiša... biggrin.gif
Atsakyti