Įkraunama...
Įkraunama...

Garbaniai

QUOTE(Ryana @ 2014 03 29, 18:53)
Noa nepyk, pasiskolinau vieną tavo Kuziulio nuotrauką palyginimui

Aš tau suteikiu teisę naudoti visas mano kačių nuotraukas kur nori nelimituotai, nes gali bet kada pati pasidaryt tokių pačių, kiek nori biggrin.gif

Aš va irgi palyginau biggrin.gif Spėkit, kas kur lotuliukas.gif

Tupėsena:
user posted image

Veideliai:
user posted image

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 03 30, 02:29)
Veideliai:
user posted image

susitiktų abu, galvotų, kad į veidrodį žiūri lotuliukas.gif
Atsakyti
Mane irgi net juokas ima biggrin.gif Kokie rusų mėlynieji vienodi nieko nestebina, bet korniai gi ir iš veidukų skirtingi... O čia - va tau prašom biggrin.gif

Nu ką, gerbiamieji. Išduosim Agnus veislyno paslaptį. Patys gražiausi katinai klonuojami, taip taip biggrin.gif
Atsakyti
Nerealus, neitiketinas bet akivaizdus panasumas thumbup.gif

Abu laaabai grazus rolleyes.gif
QUOTE(Noa @ 2014 03 29, 22:32)
Žinai ką, aš dabar abi jas nešuosi į kitą temą girtis lotuliukas.gif

Kuzio kailiukas dabar kaip tik subjuręs. Vietoj Virbac su lašiša paėmiau maišą su antiena - iiir vyskas doh.gif
Nu ką, imsim su lašiša... biggrin.gif

Ania g.gif Vot as ir galvoju, duodu as Virbaca su antiena o kudlu kaip ner tai ner. Dabar papirkau su lasisa, pries savaite kokia, tai su lasisa jam skaniau valgosi.

Mielosios, kreipiuosi i tas kurios turi mazus vaikus ( visai mazus). Ar nestumo metu daretes tyrima nuo toksoplazmozes? Nes as dabar idomioj padeti nestuke.gif , o tokio tyrymo man kaip ir niekas nesiule. Dabar viena drauge manes paklause, tai va man ir idomu, nes as kazkaip galvojau kad tau gal but aktualiau toms kuriu kates yra laikomos tiek lauke tiek name.
Atsakyti
QUOTE(cinnamoon @ 2014 03 30, 17:08)
...

Mielosios, kreipiuosi i tas kurios turi mazus vaikus ( visai mazus). Ar nestumo metu daretes tyrima nuo toksoplazmozes? Nes as dabar idomioj padeti nestuke.gif , o tokio tyrymo man kaip ir niekas nesiule. Dabar viena drauge manes paklause, tai va man ir idomu, nes as kazkaip galvojau kad tau gal but aktualiau toms kuriu kates yra laikomos tiek lauke tiek name.

aš dariausi prieš kelis metus, kai laukiausi lotuliukas.gif jis mokamas, tai nėra privalomas, gal dėl to ir nesiūlo ax.gif

pažiūrėjau, kad tau jau daugiau nei 12savaičių, tai kaip ir neapsimoka gal tirtis g.gif aš tyriausi, kai ėmė kraują privalomiem tyrimam ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 30 kovo 2014 - 18:05
QUOTE(-Ieva- @ 2014 03 30, 18:58)
aš dariausi prieš kelis metus, kai laukiausi lotuliukas.gif jis mokamas, tai nėra privalomas, gal dėl to ir nesiūlo ax.gif

pažiūrėjau, kad tau jau daugiau nei 12savaičių, tai kaip ir neapsimoka gal tirtis g.gif aš tyriausi, kai ėmė kraują privalomiem tyrimam ax.gif

Tai vat kad net kalbos apie tai nebuvo, nors uzsiminiau kad turiu garbaniu namie biggrin.gif

Musu katas isnaglejo, mes valgom o jis su lapce lekstes krasta kabina, nors nees nieko nuo stalo, ale pakirkint butinai. Ir dar javaini nuo stalo nuknyst sventas reikalas ir apciaumot ji po stalu, cia kai niekas nemato biggrin.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Žo, cinnamoon, auklėk gyvulį, auklėk, auklėk biggrin.gif
Atsakyti
Noa, butent thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Man diedas sako kartais tipo naglas nes ryzas biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos garbanotuojų turėtojos .. va biškį pristatysius naujus gyvūnus...

Miegojau sau ramiai -išvertusi pilvą, kai mane užpuolė kiaulės..

-kelkis ,Kauku, kelkis- atvyko nauji gyvūnai.. Tikrai..Kvyykt

user posted image

Prabundu, atsikeliu- akurat..trys naujokai :
user posted image

Viena tokia- sukalbama- susitarėm su ja-ji padarys tai, ko aš negaliu..
devil.gif

user posted image

Pajodinės ant JK..

user posted image

Na-tos mažos JK irgi, nepėsčios pasirodė :

user posted image

Na JK irgi surengė pasitarimą

user posted image

Ir naujokėlės pateko ten, kur nepatenkas didžiosios..:

user posted image

jei kam įdomu- Dublikatai iš ČIA
Atsakyti
nesupratau? O kaip jos ant tų kiaulių laikosi? Blin, pamėginčiau aš ką nors uždėti ant Kuzio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 03 31, 14:32)
nesupratau? O kaip jos ant tų kiaulių laikosi? Blin, pamėginčiau aš ką nors uždėti ant Kuzio biggrin.gif

pabandyk- gal nustebsi mirksiukas.gif Kauku irgi ant savęs kiaulių nelaikė.. schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
toks grožis pas mus apsigyvens gegužės viduryje drinks_cheers.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irinejus: 31 kovo 2014 - 14:03