Tai gal tie vaikai kokie farykt
Nu ragų krūva, sulaužyt katiną
O kokio jie amžiaus?
QUOTE(Noa @ 2014 06 07, 21:05)
Tai gal tie vaikai kokie farykt
Nu ragų krūva, sulaužyt katiną
O kokio jie amžiaus?
Vaikai kaip vaikai, nieko ypatingo
QUOTE(cinnamoon @ 2014 06 07, 21:25)
jau lyg ir turėtų proto turėti
QUOTE(Noa @ 2014 06 07, 21:24)
Pirmiausia tevai jo turi tureti, o tada vaikai tures
QUOTE(Lionesss @ 2014 06 08, 11:53)
Tas tai faktas. Genetika
Nemanau, kad tai vaikų kaltė. Nu ką jie jau tokio galėjo padaryti? Nebent kokią plytą užmesti. O šiaip tampant, nešiojant, niurkant tikrai negalėjo. Nu velnias žino, nebent katinas norėjo pabėgti, o vaikai jį už kojos stipriai įsikibę laikė. Bet vis tiek mažai tikėtina. Aš tai labiau nurašyčiau ant košių ir vitaminų/mineralų trūkumą. Iš ko tos košės? Kažkokia kruopienė? Gal mes ne taip supratom tą maitinimą?
QUOTE(Lolija @ 2014 06 08, 13:31)
Nemanau, kad tai vaikų kaltė. Nu ką jie jau tokio galėjo padaryti? Nebent kokią plytą užmesti. O šiaip tampant, nešiojant, niurkant tikrai negalėjo. Nu velnias žino, nebent katinas norėjo pabėgti, o vaikai jį už kojos stipriai įsikibę laikė. Bet vis tiek mažai tikėtina. Aš tai labiau nurašyčiau ant košių ir vitaminų/mineralų trūkumą. Iš ko tos košės? Kažkokia kruopienė? Gal mes ne taip supratom tą maitinimą?
Dar karta paklausiau drauges, tai ji sako kad kose, nu pvz. avizu ar triju grudu plius zuvis, tokia kaip strimele
Net nezinau.
QUOTE(cinnamoon @ 2014 06 08, 13:50)
Dar karta paklausiau drauges, tai ji sako kad kose, nu pvz. avizu ar triju grudu plius zuvis, tokia kaip strimele
, kad atseit i maisto sudeti vistiek ieina grudai, nu bet zalia zuvis ir kaciuku serimas pora kartu dienoje kazkaip man keistai pasirode
Sako kad su vaikais kalbejo, ir kad vaikai kaciukus nesiojosi rankose, jos gloste niurke. Aisku kiekvienai mamai atrodys kad vaikai nieko ypatingo nedare, bet man irgi atrodo kad nebutu taip paprasta sulauzyti
Net nezinau.
Net nezinau.
Tikiuosi jinai toliau jų taip nemaitina
Tai iš kokio veislyno pirko? gali į AZ
QUOTE(Noa @ 2014 06 08, 11:07)
Turiu omenyje auklejima. Kad jei tevai normaliai aiskina, tokio amziaus vaikai jau turi suprasti, kad ne zaislas pliusinis, o gyvas padaras
QUOTE(Lionesss @ 2014 06 08, 15:28)
Turiu omenyje auklejima. Kad jei tevai normaliai aiskina, tokio amziaus vaikai jau turi suprasti, kad ne zaislas pliusinis, o gyvas padaras 
Na siaip vaikai vigi mazoki, bet jie nera agresyvus, nevaldomi ar hiperaktyvus. As gerai pazystu ta seima, tevai be galo myli gyvunus, taigi tiesiog teoriskai nemanau kad buvo ziuriai elgiamasi ar per stipriai tempiama. O bet taciau.... trauma yra ir nemenka.
Aš tai pamenu, kaip anais laikais mes su sese kartais šunį - koli - pašerdavom blynais
Paprastais, žmogiškais, kokius pačios valgom
Jinai labai jų prašydavo, kai mes valgydavom, tai mes kartais jai irgi pateikdavom 
Tai gal tuos kačiukus koše šeria tuo pačiu pagrindu?
Kuzys yra sykį gyvenime ėdęs ryžius (pripuolė prie šaltų ryžių puodo), ir dar gal dukart - bulką (labai norėjo, tai pagnaibiau kelis gabaliukus ir jis juos suėdė). Bet kažkaip nesumaniau aš jo tuo aplamai maitinti
Katiną šerti bulka
Tai gal tuos kačiukus koše šeria tuo pačiu pagrindu?
Kuzys yra sykį gyvenime ėdęs ryžius (pripuolė prie šaltų ryžių puodo), ir dar gal dukart - bulką (labai norėjo, tai pagnaibiau kelis gabaliukus ir jis juos suėdė). Bet kažkaip nesumaniau aš jo tuo aplamai maitinti
QUOTE(Noa @ 2014 06 08, 16:38)
Katiną šerti bulka 
O kodėl ne? Juk pigiau kainuotų