Įkraunama...
Įkraunama...

Garbaniai

QUOTE(Lolija @ 2014 06 08, 18:17)
O kodėl ne? Juk pigiau kainuotų biggrin.gif

Nu. Kiek jis jos suėstų. Batonas keturiom dienom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 05 29, 21:02)
Nežinau irgi, jetus, kaip gaila... Gal veterinarai padės... Irgi linkiu sveikatytės.
O kuo jis, vargšelis, apsinuodijo?

QUOTE(Lolija @ 2014 05 29, 22:18)
Grethenn, nelabai mes čia tau ką ir patarsim. Klausyk gydytojų rekomendacijų. Laikykitės 4u.gif

QUOTE(-Ieva- @ 2014 05 31, 16:20)
Grethenn, kaip dabar katukas jaučiasi?

Sveikos,

buvau pradingusi, malonu, kad teiraujatės smile.gif
Oj turėjom mes panikos, katinėlis visai nusilpęs buvo, o aš kitą dieną turėjau išskristi į užsienį. Tad per dieną visur suvažinėjaom, tyrimus, echoskopą ir rentgeną padarėm. Kraujo prametrai visai neįprasti buvo, neaiškūs dariniai šlapimo pūslėj matėsi, kaip kokios gleivės, kažkas žarnose, aplink išdidėję limfmazgiai, įtarėm žarnų nepraeinamumą arba vėžį. Na žodžiu nuotaikos buvo nekokios. Bet po lašinės, antibiotikų ir stiprių nuskausminamųjų katinas pražvalėjo, pradėjo valgyti, o kitądien visi dariniai pradėjo mažėti. Dar rado struvitų, bet tai menkiausia bėda palyginus su tuo ko galėjome tikėtis. Tad taip ir neaišku kas ten buvo, ar stiprus apsinuodyjimas ar kasos uždegimas, dar koks biesas.. Dabar jau viskas gerai smile.gif Labai tikiuosi mamai tai bus pamoka, kad negaima delsti, kelias dienas katinas nevalgė, o jis vis tikėjosi, kad praeis doh.gif

Beje beskaitant apie lūžius prisiminiau, kad ir Česteris mažas kojytę buvo susilaužęs, tuo metu jis kituose namuose gyveno. Neva tai šokant nuo sofos lūžo, sunku patikėti... tpu tpu tpu jokių pasėkmių iki šiol nėra. Sveikatos tam bengaliukui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 09 birželio 2014 - 21:59
QUOTE(Grethenn @ 2014 06 09, 22:57)
Sveikos,

buvau pradingusi, malonu, kad teiraujatės smile.gif
Oj turėjom mes panikos, katinėlis visai nusilpęs buvo, o aš kitą dieną turėjau išskristi į užsienį. Tad per dieną visur suvažinėjaom, tyrimus, echoskopą ir rentgeną padarėm. Kraujo prametrai visai neįprasti buvo, neaiškūs dariniai šlapimo pūslėj matėsi, kaip kokios gleivės, kažkas žarnose, aplink išdidėję limfmazgiai, įtarėm žarnų nepraeinamumą arba vėžį. Na žodžiu nuotaikos buvo nekokios. Bet po lašinės, antibiotikų ir stiprių nuskausminamųjų katinas pražvalėjo, pradėjo valgyti, o kitądien visi dariniai pradėjo mažėti. Dar rado struvitų, bet tai menkiausia bėda palyginus su tuo ko galėjome tikėtis. Tad taip ir neaišku kas ten buvo, ar stiprus apsinuodyjimas ar kasos uždegimas, dar koks biesas.. Dabar jau viskas gerai smile.gif Labai tikiuosi mamai tai bus pamoka, kad negaima delsti, kelias dienas katinas nevalgė, o jis vis tikėjosi, kad praeis  doh.gif

Beje beskaitant apie lūžius prisiminiau, kad ir Česteris mažas kojytę buvo susilaužęs, tuo metu jis kituose namuose gyveno. Neva tai šokant nuo sofos lūžo, sunku patikėti... tpu tpu tpu jokių pasėkmių iki šiol nėra. Sveikatos tam bengaliukui  4u.gif

Laikykite 4u.gif ir nesirkite daugiau 4u.gif
Ojei, tie katineliai kartais mums strioko pavaro doh.gif smile.gif
Atsakyti
labas merginos, šimtas metų... visai kažkaip apleidau temą. Ir dabar tik porą psl atgal paskaičiau. Grethen, simtas metu, ir su ligom ziuriu uzklydai. Gerai, akd pagerėjo 4u.gif O Montis kaip?

pamena dar gal kai kurios Musę - nebeturiu, palaidojom prieš dvi savaites sad.gif žiauru, kad anie už mus trumpiau gyvena sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2014 06 17, 16:10)
labas merginos, šimtas metų... visai kažkaip apleidau temą. Ir dabar tik porą psl atgal paskaičiau. Grethen, simtas metu, ir su ligom ziuriu uzklydai. Gerai, akd pagerėjo  4u.gif O Montis kaip?

pamena dar gal kai kurios Musę - nebeturiu, palaidojom prieš dvi savaites sad.gif žiauru, kad anie už mus trumpiau gyvena sad.gif

console.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2014 06 17, 15:10)
...

užuojauta verysad.gif
tai kiek jai metų buvo? ar 10buvo?
Atsakyti
Musiuk, net nežinau ką pasakyti sad.gif Imk balioną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2014 06 17, 14:10)

cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif pas mano Tanutį iškeliavo verysad.gif kas nutiko.Ji juk mano Gyzmoncijaus metų maždaug .
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2014 06 17, 15:10)
žiauru, kad anie už mus trumpiau gyvena sad.gif

Oi, kaip užjaučiu unsure.gif

QUOTE(Jonavietis @ 2014 06 17, 19:31)
cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif pas mano Tanutį iškeliavo verysad.gif kas nutiko.Ji juk mano Gyzmoncijaus metų maždaug .

Viešpatie, o Tanučiui kas? blink.gif
Atsakyti
sveikos uodegų mamytės 4u.gif temą visai apleidau, tai ateinu su savo gražiom garbanėlėm wub.gif wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryana: 17 birželio 2014 - 19:17
Oi wub.gif O šitiem dviem snukeliam, regis, viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 06 17, 20:17)
Oi wub.gif O šitiem dviem snukeliam, regis, viskas gerai smile.gif

dabar tikrai labai gerai, gražus oras, saulės vonios balkone, paukšteliai čiulba, yra kur akis paganyti ir savo garbiniuotą uodegytę pavizginti biggrin.gif
Atsakyti