Įkraunama...
Įkraunama...

Garbaniai

QUOTE(Noa @ 2014 01 19, 23:05)
Pagaliau sulaukėm! Šampano visiems! biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(vilvi @ 2014 01 20, 12:51)

QUOTE(Vaida* @ 2014 01 20, 17:15)

nuostabūs katinėliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Žodžiu,pasiteisino darskyklė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 01 20, 22:13)
Blin, užmečiau akį ir išsižiojau - galvoju, draskyklė su čiuožykla, nieko sau... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

man tas hamakas dar prikolnas, bet kolkas nė viena neišdriso ten kojos įkelt, linguojantis toks, nelabai patikimas atrodo, bet manau su greitu supras, kad ten tikras poilsis vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2014 01 20, 20:21)
šiandien Leila ir Bela dovanų gavo draskyklę  thumbup.gif

štai foto daryta kai draskykle tik 15 minučių namuose  biggrin.gif

...

thumbup.gif draskyklė jas dar labiau suartino biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2014 01 20, 22:23)
Žodžiu,pasiteisino darskyklė  biggrin.gif

tikrai taip, kai tik vyras surinko šią draskyklę, katytės iškart puolė jomis domėtis ir kuo aukščiau bandė lipt biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryana: 20 sausio 2014 - 22:02
Leila plintusą taiso biggrin.gif
Aš kartais irgi pagalvoju apie mandresnę draskyklę-laipynę. Bet taip baisu rizikuot,turim dvi, aišku su jūsiške net nėr ką lygint, abi nedidelės. Nu bet nei viena jo nedomina.
Nagus kartais patarkuoja į kilimėlį arba į skalbinių dėžę. Laipiot jis mažai laipioja, nėr jam kada, jis mane ištisai persekioja -nori ant rankų arba ant sprando užsilipa. Bet taip reik jam dėmesio, glostymo,nešiojimo.
Aš skalbinius džiaunu- Smygolas ant peties, aš prie kompo - Smygolas ant kelių, ant sofos- Smygolas ant sprando, aš miegot- Smygolas po kaldra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 21 sausio 2014 - 13:10
Labas.

Mane Slapukinas užignorino čto-li mastau.gif niekad nematau jos nuotraukų čia blink.gif tai kad negaliu net pakomentuoti mažylių schmoll.gif

Draskyklė kokia faina bigsmile.gif thumbup.gif norėčiau saviškiams tokios. O su kokia virvė ėmei? Medvilnine ar sizaline?

Vaida, graži pora wub.gif atrodo panašiai kaip maniškiai lotuliukas.gif miniatiūrinė damutė Fiona ir apsauginis-vyšybala Kimis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2014 01 20, 22:01)
tikrai taip, kai tik vyras surinko šią draskyklę, katytės iškart puolė jomis domėtis ir kuo aukščiau bandė lipt  biggrin.gif

nu o kaip ta banga? ar ja naudojasi merginos? Pas mane namuose jinai labai vertinama thumbup.gif

QUOTE(Svetli@čok @ 2014 01 21, 16:47)
Labas.

Mane Slapukinas užignorino čto-li mastau.gif niekad nematau jos nuotraukų čia  blink.gif tai kad negaliu net pakomentuoti mažylių  schmoll.gif

nu o ar šitus matai? bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Lolija, šituos matau bigsmile.gif gražūs mažyliai wub.gif ryyyyyyyyyyyyyyžikų padavė wub.gif kažkaip vis dažniau pagalvoju, kad reikia ryžo dar lotuliukas.gif

Aš visų foto matau išskyrus Slapukino cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetli@čok: 21 sausio 2014 - 17:21
QUOTE(Svetli@čok @ 2014 01 21, 17:20)
Lolija, šituos matau  bigsmile.gif gražūs mažyliai  wub.gif ryyyyyyyyyyyyyyžikų padavė  wub.gif kažkaip vis dažniau pagalvoju, kad reikia ryžo dar  lotuliukas.gif

Aš visų foto matau išskyrus Slapukino  cool.gif

Vadinasi Slapukino mažius reikės važiuot gyvai apžiūrinėt biggrin.gif
Svetliuk, o kas trukdo dar vienam ryžikui namuose? Juk jau nėra skirtumo ar du ar trys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2014 01 21, 17:25)
Vadinasi Slapukino mažius reikės važiuot gyvai apžiūrinėt biggrin.gif

Svetliuk, o kas trukdo dar vienam ryžikui namuose? Juk jau nėra skirtumo ar du ar trys biggrin.gif

Ana bais toli gyvena lotuliukas.gif aš dar ir Lily nesu mačiusi laugh.gif

Šuo trukdo cool.gif nors vyras kartais ir pabamba, aCeit kam tiek katinų ir bla bla bla, kad kraikas visur, neįmanoma basom vaikščioti, bet gi matau, kad myli jis tuos berazumius lotuliukas.gif ir šnekina, ir žaidžia... ir manau pasirašytų ir trečiam, gal mastau.gif kažkada klausiau - neatsakė griežtai NE, tik - kol yra šuo................................ per didele koncentracija gyvūnijos namuose gaunasi... o ir su šuniu daug problemų išlindo doh.gif man du katinai tiek nesudaro, kiek ans vienas wacko.gif jau sakau gyvenime jokio šuns nenorėsiu, YPAČ mopso cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetli@čok @ 2014 01 21, 17:47)
Draskyklė kokia faina  bigsmile.gif  thumbup.gif norėčiau saviškiams tokios. O su kokia virvė ėmei? Medvilnine ar sizaline?

kadangi gamintojas patikino, kad draskykles su medvilnine virve amžių neprailgina, o tik gal kiek gražiau atrodo ir nėra išsipešiojusių tokių kaip šiaudukų, ir tame gražume beveik 100 lt skirtumas, tai nusprendžiau imti pigesnį variantą, t. y. su sizaline virve. Aš esu šita patenkinta, o katytės dar labiau biggrin.gif

QUOTE(Lolija @ 2014 01 21, 18:17)
nu o kaip ta banga? ar ja naudojasi merginos? Pas mane namuose jinai labai vertinama thumbup.gif

kolkas ta banga didelio susidomėjimo nesulaukė kaip antras nuo viršaus guolis ir šalia kabantis šniūras biggrin.gif , dėl kurio kovojama, kuri pirma jį užims, nes dviese joms ten nepatogu, bent kolkas rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti