Įkraunama...
Įkraunama...

Garbaniai

QUOTE(Silvy @ 2014 01 23, 22:41)
Į rimtesnius šunis Smygolas žiūri pagarbiau biggrin.gif ,ale į tokius stipenas tai atatinkamai. Kas čia per šuo,jei nuo mano mažylio ausų gauna g.gif

Į rimtesnius šunis aš pati skersai žiūriu, ibo jie vienu lyžtelėjimu suėda mano katinų 2 savaičių ėdalo normą už 30 litų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2014 01 23, 21:32)
ax.gif  rolleyes.gif

Ai ir vel neistveriau, bet tai kokie puponautai thumbup.gif wub.gif

sveikos kaimynkos 4u.gif

P.S. Atsiprasau uz sveplavima, neturiu lietuviskos klaviaturos dar
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 01 23, 22:11)
Į rimtesnius šunis aš pati skersai žiūriu, ibo jie vienu lyžtelėjimu suėda mano katinų 2 savaičių ėdalo normą už 30 litų lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif čia labai taikliai lotuliukas.gif
Mūsų globotinė yra porą kart taip padarius biggrin.gif
Bliudas pilnas sausiako, o ana tik fyst su liežuviu ir dugnas. Bet dabar smygolas jau pats ją apšnypščia,kad ana eitų sau. Nors pats labai dažnai iš jos bliūdo padegustuoja biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Slapuko trijule nerealaus grozio wub.gif As jei galeciau, apsikatinciau biggrin.gif Bet dabar jau savo katinelis pakeliui biggrin.gif

Del zmoniu ir draugu su sunim, tai siaip yra tokiu nesusiprateliu kur ateina i svecius ir suni atsiveda ( aisku blusiniu padermes, t.y smulkiu veisliu) ir nesupranta kame cia blogis. Turim tokiu keleta doh.gif , kur be suvos pro durys neiseina. O sunys bais nagli ir neisaukleti, del perdeto jiems demesio turbut.
Atsakyti
Labas.

Aš visus 3 Slapukinčiaus mažius jamčiau negalvodama cry.gif nai nai nai kas do grožis mėlynakis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kaip saldžiai miegojosi ant radiatorių kai jie dar nebuvo verdantys tongue.gif

user posted image

user posted image

A nematai, miegu aš!

user posted image
Atsakyti
Ne, ne... čia tikrai ne Grinčas, nea schmoll.gif

user posted image

........ čia tas... nu tas... Kalėdų Elfas laugh.gif netikit bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2014 01 23, 21:32)

aš tai tamsiąją imčiau wub.gif

Fionos grožis koks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetli@čok @ 2014 01 24, 12:19)
........ čia tas... nu tas... Kalėdų Elfas laugh.gif netikit  bigsmile.gif

Tikim, blin, tikim lotuliukas.gif Kur čia netikėsi biggrin.gif

pala, tu nenori pasakyt, kad ta eglė dar pas tave? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 01 24, 11:46)
pala, tu nenori pasakyt, kad ta eglė dar pas tave? biggrin.gif

Ne, šiemet eglutė bais anksti iš mūsų iškeliavo, netikėtai anksti bigsmile.gif TIK sausio 12 irnesakyk.gif visa žalia žalia dar... ir vis per mūsų grand remontus cool.gif ir net nepasakysiu, kad dėl to man nors truputi gaila buvo hihihi.gif bo paprastai gyvos kirstos eglutės iš mūsų išeina visame žalume - kovo 11 nail.gif vasario 26 nail.gif nu ir t.t. ir panašiai rolleyes.gif Man jau vasaros dvasia jausdavosi, o čia dar kalėdinė nepasimirojus swoon.gif nu bet vyrui gražu ir nors tu šauk doh.gif brrrrrrrrrrrrrr... tai šiemet remontui bent už tai dėkinga esu laugh.gif Nesuprantu kas jiems tinka pas mus mastau.gif šiemet jau net ne sidabrinę pirkom, pačią pigiausią, paprasčiausią, elementariausią ir nestipriausią eglutę... ir vis tiek sugebėjo nenubyrėti nei kiek per 3 sav. blink.gif ankstesnės sidabrinės tai net sugebėdavo šaknis leisti bei šakas atsinaujinti bigsmile.gif

O foto per šiais Kalėdas darytas.
Papildyta:
Vuojėzau doh.gif nedovanotina klaida gi įsivėlė doh.gif nu gi pasirodo... du... nu tie, Kalėdų elfai, buvo, cieli du lotuliukas.gif

user posted image

Tiksliau, viena elfė wub.gif

user posted image
Papildyta:
Planas: netikėtai užpulti priešą ir paimti aną nelaisvėn.

Vykdymas:

... tempiu...

user posted image

... nepavyko.. tada gąsdinu...

user posted image

... aaaaaaaaaaa.... niekas neveikia... atsarginis planas: nešam kudašių biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Elfas reankarnavosi į šikšnosparnį tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Gerai apsivoliojo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Elfai biggrin.gif
Atsakyti
Svetliau, užuodžiu naują fotiką smile.gif Senasis vis nepakrautas būdavo, tai jaučiu ir nurašėt jį biggrin.gif
Atsakyti