QUOTE(Rebutia @ 2015 01 28, 16:51)
Juodabagyra, o kaip jūs keičiate baltymų ir vitaminų dienas? kas kelios dienos būna vitaminų. Smalsauju, gal ir man pabandyti kurį laiką taip
Nereikia, jei neina iskesti tarp 3 valgymu, maniskes idejos niekaip nepavyks igyvendint

as 3 savaites valgiau ryte miusliai su pienu, vakare vistiena be nieko

dabar jau varijuoju. ryte varske su grietine arba kiausinis arba miusliai tie patys (juos siryt pasigaminau ir ispyliau iklozeta

kava su pienu tik sulindo) o vakarienei pekino salota su vistiena arba lasisa, viena vakara saltibarscius skiestus su vandeniu valgiau. Zodziu ne kazka

bet turejau rimta tiksla

ai dar jei labai uzsimanau apelsino siek tiek leidziu

Tad skanaukite geriau sia dieta
QUOTE(Rebutia @ 2015 01 28, 22:56)
Ir vakare man išganymas

Troškinti kopūstai
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 28, 23:32)
Klausimas. Kokį blynų receptą žinot be kiaušinių ir pieno? angliavandenių dienai
vanduo ir miltai

galvoju o gal sojos pieno galima?
QUOTE(Rebutia @ 2015 01 28, 23:38)
Picos padas, apdėtas peivagrybiais, pomidorais, paprika Aj ir nusižengiu, padą patepu pomidorų padažu ir kartais dar ant viešaus šiek tiek
pomidoru padazas galimas, geriau tik ne kecupas, o naturalus.
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 29, 11:07)
Labas, lieknosios
Pievagrybiai išvis grybais skaitos?

ar čia universalus priedas bet kuriai dienai? Užvedė mane Rebutia su ta pica, tai šiandien kepsiuos, o pievagrybių pusę kameros
pievagrybiai yra salota tinkanti visada prie visko.
QUOTE(Rebutia @ 2015 01 29, 15:44)
Geras klausimas, tikiuosi, nepaaiškės, kad tie pievagrybiai ant picos yra visai ne į temą
Kaip aš norėčiau voveraičių pakepintų su svogūnais ir grietine. O jei dar su bulvėm
tokia pica tobula

o vovieraites ir su grietine ir su bulvem galima, tik ne kartu