Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Evameda1 @ 2014 01 14, 12:09)
Sveikutes 4u.gif

Vienu zodziu, perziurejau savo RL pirkinius, tai viska nusipirkau gerokai pigiau negu dabar su -40% thumbup.gif va paskui ir lauk didziausiu sale doh.gif batai kur patiko vakar butu kainave apie 150$, siandien virs 200$ unsure.gif dabar jau gailiuosi, kad vakar nepirkau verysad.gif

būtų netikę wink.gif reik tada taip nusiteikt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2014 01 14, 11:23)
biggrin.gif wetriuke, jei tave paguos-mane jau virs menesio ignoruoja ir neatsako i mano laiskus kur yra mano spalio menesio mokejimo prekes... As tikrai nesuprantu kaip taip galima elgtis su savo klientais. schmoll.gif

Laureta, kada atsakysit i laiskus?
g.gif

blink.gif spalio menesio???? ? Kaip taip g.gif sumokėta ir negalit pasiimt tiek laiko????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuti: 14 sausio 2014 - 11:35
Nemoku Gap pasitikrinti kodą - ar reik būti užsiregistravusi g.gif
Faini golfiukai, o jei dar minus 50proc, tai super kaina thumbup.gif
http://www.gap.com/b...6...0&cid=65244
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2014 01 14, 13:30)
būtų netikę wink.gif reik tada taip nusiteikt  4u.gif

drinks_cheers.gif ta pati ir galvoju, nes man kai jau ziauriai kas nors patinka, tai smegenys aptemsta ir jokiu didesniu sale nebelaukiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif o cia matyt visgi nebuvo tas variantas ax.gif

mergytes, gal kuri atsimenat, RL pildo lyg apie 14 val g.gif leksiu reikalu apsitvarkyt, o tai maze isvedziau darzan biski pakostincia, tai neaisku kiek cia dar laisvu dienu turesiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2014 01 14, 08:23)
biggrin.gif wetriuke, jei tave paguos-mane jau virs menesio ignoruoja ir neatsako i mano laiskus kur yra mano spalio menesio mokejimo prekes... As tikrai nesuprantu kaip taip galima elgtis su savo klientais. schmoll.gif

g.gif

mergaites, nusiuskite Lauretai pavedimo kopijas ir problema bus ispresta drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif

Man kartais buna tokiu nesusipratimu, nusiunciu kopija ir viskas 4u.gif

reikia ir mergaites suprasti.. 4u.gif

Kiek reikia joms visko suziureti, susekti ir isspresti.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2014 01 14, 12:22)
duoda    siam megstukui

gapas sale 50proc duoda

tuojau  jungiu meila ir imsiu  gap ir old navy 4u.gif
dabar pasijungiau tvarkau pasta RL nera  to nuo 500 -150  yra tik 40proc 4u.gif

Ir as noreciau ON uzsisakyti, jei pirksit siandien. Kokiu meilu siusti: lauretos?
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 01 14, 08:30)
as vakar i ta pleduka irgi atkreipiau demesi, kai imetei i tema smile.gif tobulas tiesiog, nors ir brangokas wub.gif  wub.gif

dar gundziausi siusti Ingutei. bet nea, sakau palauksiu tos - 40 %..

va ir sulaukiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as nepergyvenu buna tu nuolaidu smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2014 01 14, 11:36)
Nemoku Gap pasitikrinti kodą - ar reik būti užsiregistravusi  g.gif
Faini golfiukai, o jei dar minus 50proc, tai super kaina  thumbup.gif
http://www.gap.com/b...6...0&cid=65244

taip sale 50 proc drinks_cheers.gif

QUOTE(aisma @ 2014 01 14, 11:41)
Ir as noreciau ON uzsisakyti, jei pirksit siandien. Kokiu meilu siusti: lauretos?

lauretos meilu, tik jei raso everyday steal netaikys 4u.gif
Atsakyti
as kazkodel reikia nereikia siunciu mokejimo kopijas g.gif nera pasake kad blogai, tai ir toliau siunciu.

o del spalio men prekiu, tai zeneta turetu prisimint, kad is silkies ji pirko kojines rodos, buvo spalio 15 d., o as mamai kelnaites. bet nuo to liko negavau nei ka uzsakyta, nei kad atsaukta, ai, galvoju ten uzsakymas uz 6 dolerius, ne kazkoks stebuklas, nu maza ka, nesusirinko ar kas.... isivaizduokit, po naujako gaunu skaicius lotuliukas.gif bet tai kiek mamikei laimes buvo thumbup.gif sako as visa menesi stradalinau ir LT pardese tu prailgintu trauzu ieskojau. Paskui aprimau, nu ir nusispjoviau, nesudba vadinas. O dabar va, laukiam pareinant thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2014 01 14, 11:23)

g.gif

As zinokit irgi pykau nekarta , bet dabar kazkaip pagalvojau kiek Laureta istiesu darbo turi blink.gif Ji deziese skesta ir aria parom ko gero. Jau nekarta rasyta, bet faktas kad musu merginos VIENINTELES kurios perka viska . O tai yra dydziulis pliusas mums ir gigantiska apkrova joms . Kai kazkas veluoja , arba Laureta neatsako nervas gali juodai imti. Bet kai pagalvoju geriau , tai gal ir palauksiu biggrin.gif Ir musu cia daaaaug ! ir kiekviena raso . Ir as rasau lotuliukas.gif
Cia tik mano disleksiski apmastimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2014 01 14, 12:23)

g.gif

Na nefaina... As uzklausiau Julietos ar issius man prekes, sake issius, tai gal jau dave leidima laureta, nors man visiskai nieko neatraso trys dienos.
Atsakyti