Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Bet aš įsivaizduoju,kaip pikta,kai sumoki už prekes,ir negali dar taip ilgai pasiimt unsure.gif

Man yra tekę siųst banko išrašus,bet viskas puikiai ir greit išsisprende.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 01 14, 12:47)
as kazkodel reikia nereikia siunciu mokejimo kopijas  g.gif nera pasake kad blogai, tai ir toliau siunciu.

o del spalio men prekiu, tai zeneta turetu prisimint, kad is silkies ji pirko kojines rodos, buvo spalio 15 d., o as mamai kelnaites. bet nuo to liko negavau nei ka uzsakyta, nei kad atsaukta, ai, galvoju ten uzsakymas uz 6 dolerius, ne kazkoks stebuklas, nu maza ka, nesusirinko ar kas.... isivaizduokit, po naujako gaunu skaicius  lotuliukas.gif bet tai kiek mamikei laimes buvo  thumbup.gif sako as visa menesi stradalinau ir LT pardese tu prailgintu trauzu ieskojau. Paskui aprimau, nu ir nusispjoviau, nesudba vadinas. O dabar va, laukiam pareinant  thumbup.gif  thumbup.gif

Gerai kai tokia juokinga suma, o jeigu butu ne 6 ,o koks 100dol, o tu jau turetum kitur ta preke isigijusi, arba neturetum pinigeliu susimoketi, nes net negalvojai,kad jau tie skaiciai bus?
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2014 01 14, 11:34)
blink.gif  spalio menesio???? ? Kaip taip g.gif  sumokėta ir negalit pasiimt tiek laiko????

Merginos, as ir taip ilgai tyliu... na bet ir mano kantrybe turi ribas smile.gif Man neatsakoma nieko del mano prekiu, uz kurias as esu susimokejusi spalio men. ir iki siol negavusi smile.gif Tu prekiu LT nera smile.gif

Na ir parasytu, sprendziu, ieskau, stengiuos... o cia tyla-na ir ka man galvot? ax.gif
Vaikai va vel apsirgo-tai turiu del ko labiau galva sukti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 14 sausio 2014 - 11:54
nu as taip suprantu apmoketa spali, bet prekes ner g.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2014 01 14, 12:49)
Na nefaina... As uzklausiau Julietos ar issius man prekes, sake issius, tai gal jau dave leidima laureta, nors man visiskai nieko neatraso trys dienos.

g.gif
kai man tie megztukai atleke ore, o as nebuvau pamokejus, tai nerasiau lauretai laisku, o parasiau BMW. Ji turi pas Laureta protekcija ir greiciau sureguliuoja tuos reikalus, nei as siusdama n laisku, kurie atsakomi eiles tvarka, nebutinai ta pacia diena. Ir psio, ryte pamokejau, vakare prekes paiemiau. Viskas.
Papildyta:
QUOTE(wetriuke @ 2014 01 14, 12:52)
Gerai kai tokia juokinga suma, o jeigu butu ne 6 ,o koks 100dol, o tu jau turetum kitur ta preke isigijusi, arba neturetum pinigeliu susimoketi, nes net negalvojai,kad jau tie skaiciai bus?

taip, kadangi esu planuojanti islaidas, pasiusciau turbut lotuliukas.gif tada laukciau algos biggrin.gif nes suprantu, kad jeigu jau esu uzsakius, ir isigijus ta preke kitur nesiunciau ATSAUKTA, tai pati esu kalta. Bet mano atveju isejo i nauda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 14 sausio 2014 - 11:57
o spalį apmokėta ne už prekes laivu? blush2.gif

troliuke- na vadinasi ne likimas..kodėl nenori geriau už tą sumą pas auksarankes,kad numegstų pleduką wub.gif išsirink siūlus, modeliuką..kad ir tą patį RL wub.gif ir tikrai pigiau gausis 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Merdžinos, nesekiau temos blush2.gif ...darbais užsivertusi doh.gif ...ar RL nuo raudonų kainų dabar minus -40 nuolaida? Ar aš dar ko nors nežinau...? g.gif
Vienos sukenkos praeitą kartą nespėjau pagriebti, galvoju dabar jamti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2014 01 14, 11:57)
o spalį apmokėta ne už prekes laivu?  blush2.gif 

Oi ne schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(špingaletka @ 2014 01 14, 12:57)
Labas  4u.gif Merdžinos, nesekiau temos blush2.gif ...darbais užsivertusi doh.gif ...ar RL nuo raudonų kainų dabar minus -40 nuolaida? Ar aš dar ko nors nežinau...? g.gif
Vienos sukenkos  praeitą kartą nespėjau pagriebti, galvoju dabar jamti... smile.gif

as matau suknele, kurios bezboznai norejau, ir dabar ji vos 51 bekainuoja... ir tik mano dydis yra... doh.gif bet tai ka daryt, negi kose is tu sukniu virsiu blink.gif g.gif gal man nebereik jau ju g.gif
Atsakyti
O as pati u mokejimais vel apsimakalojau doh.gif Nu trigubinu as saskaitas , bleeee ! VSuma palikau seno mokejimo o nauja suma i mokejimo paskirti irasaiau ! Nu nera zodziu kokia dura esu doh.gif
Ir Lauretai galvos skausmas ir as sedziu dabar i saskaita ziuriu kaip ozka ir nieko nesuprantu !
Reikia jauciu visa istorija mokejimu kelti ir ilga sarasa Lauretai siusti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2014 01 14, 13:03)
O as pati u mokejimais vel apsimakalojau  doh.gif  Nu trigubinu as saskaitas , bleeee ! VSuma palikau seno mokejimo o nauja suma i mokejimo paskirti irasaiau ! Nu nera zodziu kokia dura esu  doh.gif
Ir Lauretai galvos skausmas ir as sedziu dabar i saskaita ziuriu kaip ozka ir nieko nesuprantu !
Reikia jauciu visa istorija mokejimu kelti ir ilga sarasa Lauretai siusti  verysad.gif

ar nesakiau, kad reikia daryt balansa? Paklausyk vyresniu tetu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 01 14, 13:00)
as matau suknele, kurios bezboznai norejau, ir dabar ji vos 51 bekainuoja... ir tik mano dydis yra...  doh.gif bet tai ka daryt, negi kose is tu sukniu virsiu  blink.gif  g.gif gal man nebereik jau ju  g.gif

Aš beveik gražių suknelių neturiu, ir kelnių neturių,,, aiii dar va ir batų beveik neturiu lotuliukas.gif ax.gif
Tai kaip ten su ta nuolaida, nuo raudonų minus 40 ir fsioo? smile.gif
JMD, įtariu aoie kurią kalbi, ta su metaline sagtimi..., man ji beproto... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo špingaletka: 14 sausio 2014 - 12:09