Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Renita456 @ 2014 01 31, 08:35)
Sveiki
Norim isigyti akvariuma todel domiuosiu gal galit pasakyti koki vandeni pilti ir gal kas turit parduoti akvariuma Kaune arba kur galiu rasti nusipirkti

vadeni pilti tieiog is krano, o paciu akvariumu ir visu ju priedu yra utenos g., preita sav maciau kaip tik yra nemazai uzvezus akvariumu. o ir kainos pas ja tinkamos.
Atsakyti
QUOTE(V&A @ 2014 01 31, 10:18)
vadeni pilti tieiog is krano, o paciu akvariumu ir visu ju priedu yra utenos g., preita sav maciau kaip tik yra nemazai uzvezus akvariumu. o ir kainos pas ja tinkamos.

Vilijampoles turguje sekmadieni iki pietu prie zuvyciu pardavineja akvariumams priedus. ten gali ir akvariuma usisakyti, kuri tuoj atveztu... Ten toks druckis su zmona prekiauja lenkiska produkcija, turi visko.
Atsakyti
Pas mane cirkai.. Dar nespėjo mailiukas A. calico iki keliavimo į naujus namus užaugt, vėl motera pilną burną ikriukų nešioja doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 31 sausio 2014 - 17:41
as va isigijau 4 gupijas 2 samukus ir viena molinezija vakar. tai gupijos vakar visa vakara praleido pavirsiui vandens tai manem jau kad kazkas negerai...bet siandien jau jos laksto po visa akvariuma, aktyvios. Molinezija nuo pirmos minutes tyrineja akvariuma o samukai siandien visa diena pasislepe. Ryte maciau tik kaip smurkstelejo i pili ir daugiau nebemaciau :/ Gal jiem kazkas nepatinka? Neturetu jie prie stiklo prisiiurbe but?
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 01 31, 17:39)
Pas mane cirkai.. Dar nespėjo mailiukas A. calico iki keliavimo į naujus namus užaugt, vėl motera pilną burną ikriukų nešioja  doh.gif  biggrin.gif

Išduokit savo akvariumininkystės paslaptį drinks_cheers.gif

QUOTE(Deluxe_DM @ 2014 01 31, 20:40)
o samukai siandien visa diena pasislepe. Ryte maciau tik kaip smurkstelejo i pili ir daugiau nebemaciau :/ Gal jiem kazkas nepatinka? Neturetu jie prie stiklo prisiiurbe but?

kiek mano menkos žinios sako, šamukai labaiu naktinės žuvytės.
PAs mus jos aktyvesnės vakare, dieną daugiau slepiasi.
Tik pas mus tarakatai. O pas jus spėju kita rūšis...
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 01 31, 17:39)
Pas mane cirkai.. Dar nespėjo mailiukas A. calico iki keliavimo į naujus namus užaugt, vėl motera pilną burną ikriukų nešioja  doh.gif  biggrin.gif

geras gyvenimas bigsmile.gif
Atsakyti
Šamukai dažniausiai drovesni yra, plius nauja aplink. Apsipras ir bus drąsesni. Be to, naktimis dauguma aktyviausi smile.gif

Dinka* - nėra jokios paslapties biggrin.gif Keičiu kas savaitę vandenį, jokių chemijų nenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 01 31, 20:50)
Keičiu kas savaitę vandenį, jokių chemijų nenaudoju.

Ekologiški ciklidai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 01 31, 20:50)
Dinka* - nėra jokios paslapties  biggrin.gif  Keičiu kas savaitę vandenį, jokių chemijų nenaudoju.

smagu skaityti jūsų žinutes.
Tikiuos vieną dieną ir aš galėsiu girtis ne tik prieaugliu, bet ir povandeninio sodo grožybėmis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka* @ 2014 01 31, 21:45)
kiek mano menkos žinios sako, šamukai labaiu naktinės žuvytės.
PAs mus jos aktyvesnės vakare, dieną daugiau slepiasi.
Tik pas mus tarakatai. O pas jus spėju kita rūšis...

QUOTE(11alpina @ 2014 01 31, 21:50)
Šamukai dažniausiai drovesni yra, plius nauja aplink. Apsipras ir bus drąsesni. Be to, naktimis dauguma aktyviausi  smile.gif

mane paniska baime apemus kad vanduo labai negeras ir man visos zuvytes tuoi numirs, tai kai nematau ju judanciu man vis kirba kad gal jie mire toj pily... g.gif testai geri bet vistiek kai naujas tas akvas, gal ir nieko bus, kita savaite dar pora zuvyciu nupirksiu molonezijai i draugija smile.gif
11alpina nu Jusu akvariumas ispudingas, elegantiskas smile.gif Tikiuosi ir as kadanors pasieksiu toki lygi smile.gif)
Atsakyti
Atradau cia toki tinklapi kur galima nuotraukas ikelti tai va pasirodysiu. Cia yra 2 nuotraukos kaip atrode tas baltas apnasas nuo ph milteliu ir kaip atrodo dabar su gyventojais smile.gif
https://imageshack.com/user/Deluxe_DM
Atsakyti
QUOTE(Deluxe_DM @ 2014 02 01, 14:53)
Atradau cia toki tinklapi kur galima nuotraukas ikelti tai va pasirodysiu. Cia yra 2 nuotraukos kaip atrode tas baltas apnasas nuo ph milteliu ir kaip atrodo dabar su gyventojais smile.gif
https://imageshack.com/user/Deluxe_DM

Gražu mirksiukas.gif
Atsakyti