Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

gal kas gali papasakot kaip molinezijos poruojasi? Nupirkom siandien dar 2 (1 turejom) tai musu 'senbuve' labai gainioja naujoka....nezinau kas patinas kas patele....visos 3 labai grazios viena kaip dalmantinas kita juoda o trecia raudona su tamsia uodega. Tai musus ta raudona labai gainioja ta juoda...lenda prie pilvo apacios ir neatkimba, bijau kad neuzvaikytu negyvai man jos. I ta dalmantinine nelabai demesio kreipia, nebent kai juoda pasikavoja tada ir ta gainiot pradeda...gal sakau poruotis nori?
Atsakyti
QUOTE(Isdykelle @ 2014 02 01, 22:31)
Na maisto tikrai negauna daug, nes jau pasimokiau su tuo reikalu, nes kai peršerdavau- žuvys imdavo mirti po keletos dienų. Šildytuvas yra, pastoviai palaiko 26 laipsnius smile.gif Plėvelės nebūna, vanduo skaidrus ir be kvapo. Trąšas nusipirkau praėjusią dieną, bet dar nepyliau (iki šiol dar nieko augalai nebuvo gavę, jokios chemijos) ir žuvytės nebuvo gydytos. Viso gyvūnijos talpoje yra apie 20 (su mailiumi). O dėl dažnumo gali būti... doh.gif Žuvytės, kurios plaukioja paviršiuje labai tankiai kvėpuoja ir jas bando kramtyti kitos gupijos.

cia 25litru talpoje tiek sutelpa? unsure.gif
anksta turetu buti.
as savo 72litru laikau: 1 trintuka, 2 molinezijas (plius 3 molinezijos mailius), 2 ramirezi ir 1 pecilija likus. ir jau bijau kai mailius uzaugs, kad bus anksta ten visom ax.gif mailiu teks dalint blush2.gif
Atsakyti
URA!! Siaip taip prisijungiau 4u.gif Buvau nica uzmirses tai 2 dienas kankinaus kol prisiminiau, kad po arvydas reikia taskiuka padet blush2.gif
Ir lietuviska srifta per ta laika kol travianinaus pameciau... Bet zadu pasitaisyt cool.gif
Ale man ir Lina ir Jolita sake, kad prazusiu tam traviane! Taip ir buvo. Juodai uzsikabliavau. Ale dab jau 2 savaites nebezaidziu tai jau toks kaip ir posveikis esu. (Bet naktim vis tiek dar sapnuoju atakas) biggrin.gif
O dabar arciau kuno! Jau pusantru metu turiu zuvi, bet nzn kaip ji vadinasi ir tai mane slegia. Pardej tokiu nera. Knygoj panasiausias kazkoks guramis, bet tie kur atidave sako - barbusas. Bet nepanasus i eseri... Karoc suede visa mano olandiska soda, sraiges ir akmeniukus apgrauze. Tik dumblo (kiaula) needa. Buvo sesios, tai tas curvinas visas ismete per skylute kur maista pilam ir dabar vienas karaliauja.
Kaip cia man suzinot kokia tas zuvinas yra?? Taikim jei pravalysiu "televizoriu" nuo mauru ir pameginsiu ikelt fotke jus juk padesit indentifikuot ta bjauru padara? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V&A @ 2014 02 02, 10:23)
cia 25litru talpoje tiek sutelpa?  unsure.gif
anksta turetu buti.
as savo 72litru laikau: 1 trintuka, 2 molinezijas (plius 3 molinezijos mailius), 2 ramirezi ir 1 pecilija likus. ir jau bijau kai mailius uzaugs, kad bus anksta ten visom  ax.gif  mailiu teks dalint  blush2.gif

Todėl ir paminėjau, kad šį mėnesį pirksiu 150-200 l akvariumą smile.gif O kad dabar labai ankšta būtų nepasakyčiau, žuvys nedidelės smile.gif Pagrinde gupijos, vienas trintukas, viena molinezija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2014 02 01, 23:05)
P.s. žmogus jums davęs patarimus, kiek pamenu šiame forume, jau buvo paprašytas neklaidinti žmonių su savo neargumentuotais komentarais  doh.gif

Taip, tas zmogutis jaunas, iniciatyvus, bet pas pati praktika tik nuo 13 metu lapkricio pradzios wink.gif
Atsakyti
Dar vis treniruojuos rasyt forume tai labai nepykit jei ka tai pagadinu.
Va jau nauja moderatoriu radau!! Anksciau Kykute ir akvas pridabodavo, bet jin labiau keturkoje tai apie zuviene nekazka tegaledavo patart. Auri dar reik patikrint (perziuresiu jo postus, bet komentaru... jei ir rasysiu, tai tik jam asmeniskai), bet jei jau prieme zmogu - matyt turi si ta ant peciu. Siaip tai tikrai kartais juokinga, kai vaikas pradeda teva mokyt dulkintis... unsure.gif
Vajezus kiek turiu ka parasyt!.. Ale bijau, kad nesugebesiu, aba vienu kartu per daug "ideju" isspjausiu
Tarkim sumanymas "kept" i akva idedamas molines uolas i kurias isikomponuotu ir filtras, ir sildytuvas, ir burbuliatorius, ir termometras... Ir jokiu slangu nesimatytu... Kazi parduotume toki gamini? (Lietuvoj tai aisku tokio biznio nepadarysi; bet juk yra ne tik Lietuva).
As suforminciau kokia nors imonele; gauciau ir skulpturinio ir is upes iskasto molio; turbut suorganizuociau deginimo krosni; gal net su visokiais mokesciais ir sodrom atsibasliuociau ir t.t. Bet reik PARDAVIMO! Gaminukas taigis afigenai brungus (nors pagamint tai vos ne uz dyka kainuoja). O ir tie akvariumai skirtingu dydziu. Tai tas kas lipdys kiekviena karta tures skirtingas ismieras, galingumus ir pan. Konkretus RANKU DARBAS!!!
Taip, darbo yra. Bet... Ka???? Cia as vienas grybauju ar verta megint????
Atsakyti
[quote=Koxamte,2014 02 02, 13:15]
Gal kas turit parduoti isorini filtra 100 l akvariumui? (Kaunas/Garliava) 4u.gif ar patartumet i ka atkreipti demesi pries perkant smile.gif

Koxamte, kazkoki sudegusi ir apdauzyta galiu atiduot. Varikliukas saibom parejes, bet jei pavyktu ka nors panasaus prichimycint tai nereiks jokio sokoladuko biggrin.gif (Bet man tai nepavyko; bet ir ne itin uoliai ieskojau).
O atkreipt demesi vertetu i tai, kad isoriniu filtu jau 2 metus niekas kazkodel nebeperka. Ir dar atkreipt demesi ar yra antra kamera. (Niu, kad salia paralono dar akmenuku rastusi kur ipilt ir biologini filtra ta pacia proga pasiorganizuot).
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 02 02, 14:56)
Sakiau, kad netiks  biggrin.gif

jos plinta lb baisiai greitai ;D
Papildyta:
http://www.atlantido...20lazdeles.html
ka manot apie toki dalyka?
Atsakyti
Supilkit tas "siuksles" mano PABAISAI ir per 10 minuciu nebeliks jokiu rupesciu biggrin.gif Firma garantuoja!! doh.gif
Utilazatoriu turiu puses sprindzio dydzio. Tik jus nesakot koks jo vardas... g.gif Nuuu toks pilkas su raudonais pelekais (kai gera nuotaika tai tas (kaip cia pasakius) apatinis "pelekas" net pajuoduoja. Yra eseriniu dryziu... Bet tikrai ne Sumatros barbusas!! Tikrai tikrai!
Kokie 6-7 dryziai... O naglumas - neapsakomas! Kai siurbiu akva (tuoj suprasit kodel taip retai) jis man i delna kanda blink.gif
Jei reiktu sugalvot tik varda, tai 100 pudu butu ******. Bet is pradziu reik rusi nustatyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 02 02, 16:22)
Utilazatoriu turiu puses sprindzio dydzio. Tik jus nesakot koks jo vardas... g.gif

Nu bais smalsu kas do zveris, nors jei puse sprindzio, tai tik zveriukas g.gif
Nekantriai laukiam foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egyda @ 2014 02 02, 15:43)
jos plinta lb baisiai greitai ;D
Papildyta:
http://www.atlantido...20lazdeles.html
ka manot apie toki dalyka?

Aš labai noriu ričijos pievos (noriu bet kokios pievos smile.gif) bet nenaudoju aukštų technologijų tokių, kaip co, apšvietimas toks vidutinis.. Skystos trašos, skysta anglis ir kugeliai. Leliopsis gaila, neauga..

Apie tas lazdeles skaičiau, paskui klausiau labiau patyrusių akvariumistų.. sako nu kaip.. jei trašos dozuotos žemei, vadinas ne akvariumui g.gif Taip ir likau.
Atsakyti
as nenaudoju trasu co2 nera, bet ten ta ricija auga kaip pamisus ;D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egyda: 02 vasario 2014 - 16:18