Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Necelka ir ta, bet as turiu tiesiogini priejima is alubario per tuneli prie sandelininko ax.gif
Koki kaifa jauciu tas vietas kur turetu but musu reklama gesinedamas!! AJEZUS-MARIJA koks orgazmas! Anksciau tai kol visu pampersu neisstudijuodavai xer prie zuvyciu budavo prisijungsi. O dar kai mano PC tik pora metu uz seimininka jaunesnis (ir dar suletinta versija) tai...
Faina cia! Va jau ir moderatorius suzinojo kiek akvariumas kainuoja... Auri, paskui dar reikes visokiu pribumbasu, bet Tu ju Kokoj nepirk, nes ten gyvena plesikai, o forume viska gausi uz bucki wub.gif Niu, zinoma jei tik ne Vilniui, nes ten tai Salcininkai, Maisiagala ir t.t. Nieko dykai neduos. Reiktu juos tvora uztvert, kad nei kiauliu gripas, nei kitokia zaraza i Tevyne (nuo juros iki juros: nuo Baltisko iki Port Arturo) neprasiskverbtu rolleyes.gif
Atsakyti
Arvidai ir mano kompiuteris ne pirmos jaunystes smile.gif.Tai apie kika galiu pasakyt jei perki is kikos tas pas kisimas pinigu kaip i bala.As akvariuma ieskau savo mieste dazniausiai.Retai buna bet pasiseka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auris22 @ 2014 02 02, 19:01)
Cile koki pati turi akvariuma jei turi ikelk foto ir kiek litru idomu butu suzinot smile.gif

Pas mane nedidukai - 30 ir 60ltr, bet nelabai yra ka ten rodyt - tik ricija ir anubis rodo nora augti doh.gif
Atsakyti
Cile parodik ir mano nera kur pardavineju 30 l akvariuma.Labai nuostabus
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 02 02, 19:11)
forume viska gausi uz bucki wub.gif  Niu, zinoma jei tik ne Vilniui, nes ten tai Salcininkai, Maisiagala ir t.t. Nieko dykai neduos. Reiktu juos tvora uztvert, kad nei kiauliu gripas, nei kitokia zaraza i Tevyne (nuo juros iki juros: nuo Baltisko iki Port Arturo) neprasiskverbtu rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ech as is vilniaus ir uz dyka pasidalinu biggrin.gif bet cia gal del to kad ne is vilniaus kilus biggrin.gif
Atsakyti
[quote=arvydas.,2014 02 02, 14:35]
[quote=Koxamte,2014 02 02, 13:15]
Gal kas turit parduoti isorini filtra 100 l akvariumui? (Kaunas/Garliava) 4u.gif ar patartumet i ka atkreipti demesi pries perkant smile.gif

Koxamte, kazkoki sudegusi ir apdauzyta galiu atiduot. Varikliukas saibom parejes, bet jei pavyktu ka nors panasaus prichimycint tai nereiks jokio sokoladuko biggrin.gif (Bet man tai nepavyko; bet ir ne itin uoliai ieskojau).
O atkreipt demesi vertetu i tai, kad isoriniu filtu jau 2 metus niekas kazkodel nebeperka. Ir dar atkreipt demesi ar yra antra kamera. (Niu, kad salia paralono dar akmenuku rastusi kur ipilt ir biologini filtra ta pacia proga pasiorganizuot).
[/quote]
smile.gif o kuo isoriniai prasikalto? ax.gif turiu vidini, bet jis kazko pakimba ir nepucia oro karts nuo karto doh.gif
Atsakyti
Vo blim! Mane jau rankdarbiu skilties adminu padare! Bet rankdarbiai man nelabiausiai patinka tai lauksiu padoresniu pasiulymu. O ta proga ir anekdotelis:
Sokiuose.
- Mergina, jus sokate?
- Soku, dainuoju muzikuoju.
- Ka cia pini?
- Pinu, mezgu, rezgu, siuvineju...
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 02 02, 18:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ech as is vilniaus ir uz dyka pasidalinu biggrin.gif bet cia gal del to kad ne is vilniaus kilus biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
del isoriniu tai nezinau kuom neitiko, as tiek 450ltr tiek 70ltr akvukuose naudoju isorinius ir tikrai ju neissizadesiu smile.gif o demesi siulau atkreipt i elektos sanaudas, filtravimo nasuma, ir patoguma ji isrenkant ir surenkant (pvz pigesni ir senesni eheim turi durna slangu uzmovima, slanga maunama tiesiais ant platikiniu daliu ir neturiu jokiu suktuku kaip jbl, taip pat nera uzpumpavimo mygtuko)
Atsakyti
Labas vakaras galit papasakot is savo isprusimo kas geresnis ir graziau atrodo ciklidinis ar augalinis ir kodel papasakokit trumpai smile.gif aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auris22: 02 vasario 2014 - 19:01
QUOTE(auris22 @ 2014 02 02, 18:56)
Labas vakaras galit papasakot is savo isprusimo kas geresnis ir graziau atrodo ciklidinis ar  augalinis ir kodel trumpai smile.gif aciu

Nu sorry, bet klausimas tai keistas. Čia kiekvienam pagal suvokimą, požiūrį ir poreikius. Man tik ciklidinis: ryšku, daug veiksmo, žuvys pakankamai intelektualios, nereikia žolių ravėt.
Daug kam bus augalinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 02 vasario 2014 - 19:01
Zinau kad ne i tema bet noreciau suzinot ka zmones mano smile.gif
Atsakyti