Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Neturiu angel_sadangel.gif

irnesakyk.gif gyvensiu tadu su plėvele ir be draugų brunette.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 03 vasario 2014 - 00:46
Girdz, o kokia "plevele" tas terjeras-Bobikas Tavo avatare pucia?? Manai cia jau saugu?? bigsmile.gif
Ir koks to Bobiko vardas? Mano tai 3: Bugis, Zose ir Sakozy. Pastaroji kate, bet tokia biski prie virsininku rolleyes.gif Nu ir faktas, kad kas maziausias - tas ir mylimiausias. Tiesa zuvinas dar mazesnis, bet jus man nei kiek nepadedat nei jo veisles nustatyt nei ginekologinio medzio atkurt verysad.gif
Papildyta:
Tam zuvinui tai noreciau iskrest koki nors "zapadlo". Tarkim gaiduka jam i kompanija ileist. Ir dar labai pzieciau kuris ryte butu suniamniotas! Aisku, as statau uz savo besirdi zuvina, nes jis 5 draugeskas jau siaip ar taip ismete katytei... O pats dab kaifuoja vienas ant 10 litru
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 02 03, 01:44)
Girdz, o kokia "plevele" tas terjeras-Bobikas Tavo avatare pucia?? Manai cia jau saugu?? bigsmile.gif
Ir koks to Bobiko vardas? Mano tai 3: Bugis, Zose ir Sakozy. Pastaroji kate, bet tokia biski prie virsininku rolleyes.gif  Nu ir faktas, kad kas maziausias - tas ir mylimiausias. Tiesa zuvinas dar mazesnis, bet jus man nei kiek nepadedat nei jo veisles nustatyt nei ginekologinio medzio atkurt verysad.gif
Papildyta:
Tam zuvinui tai noreciau iskrest koki nors "zapadlo". Tarkim gaiduka jam i kompanija ileist. Ir dar labai pzieciau kuris ryte butu suniamniotas! Aisku, as statau uz  savo besirdi zuvina, nes jis 5 draugeskas jau siaip ar taip ismete katytei... O pats dab kaifuoja vienas ant 10 litru

Nenučiadaba umn.gif:

Visų pirma - ten ne terjeras, o šnauceris.
Visų antra - ji ne Bobikas, o Kuba flirt.gif
Visų trečia - ne plėvelę pučia, o gimtadienio balioną. Kadangi nuo pūtimo dienos praėjo beveik 2 mėnesiai ir visi sveiki, darau išvadas - saugu.

Mes su mielu noru nustatytume tamstos žuvino ginekologinį medį, galbūt net sudalyvautume naujos veislės darviniškame atradime. Tik kad tamsta vaizdinės medžiagos mums nepateiki... Pagal charakterio apibūdinimą, tai galėtų būti ir dinozauras, ir gerai išadėjusi žiurkė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 03 vasario 2014 - 08:59
QUOTE(Dilma @ 2014 02 03, 00:35)

Nu ne katastrofa, jei žuvys vaikus veda... Bet negražu, nu... Nepatinka jin

Ir pas mane plėvelė vis užsideda sad.gif Galvoju gal nuo maisto vistik g.gif Granulėmis šeriu. Ne kasdien atsiranda, bet prieš savaitinį tvarkymą jau renku..

Atsakyti
QUOTE(papūga @ 2014 02 03, 09:14)
Ir pas mane plėvelė vis užsideda sad.gif Galvoju gal nuo maisto vistik g.gif Granulėmis šeriu. Ne kasdien atsiranda, bet prieš savaitinį tvarkymą jau renku..

Pas mane ne nuo maisto - niekas nepasikeitė jame jau kokie metai. O plėvė atsirado prieš mažiau nei mėn, turbūt g.gif . Labiausiai linkstu kaltinti tą tiek norėtą sieną... Bet ir traukt lauk kol kas nesiryžtu - vėl visa diena bliūde bus paskandinta... Bet, atrodo, teks brandinti tokią mintį.....
Atsakyti
Joooo... Teks i kaciu fauna persimest. Ten yra skiltis "Kaip uzsiaugint gera kate". Pribrendo aktualumas! Dar galetu but patarimai "Kaip uzdubasint gera kate" g.gif
Vakar tiek isgyriau Sarkozy, o ryte radau apmyztas kelnes ir kede prie kompo verysad.gif Dar zmona apreke, kad ar tai kede ne ten pastaciau, ar tai dzinsus ne ten nutrenkiau... Tai kur gi ta kede det?!?!? Sarkozy visur pasiekia. RUPUZE!! Tapkes tai senu seniausiai stalciui laikau ir net nelabai isivaizduoju kur kitur tos tapkes gali but.
O dabar tai draugeska: is paskos vaiksto, murkia... Ko gero situose namuose as labiausiai i katineli panasus wub.gif Tuoj bus didelis MIAU! Meginsiu seksbarjero tablete susert.
Kazi, kur as tas savo gaisrininko pirstines pasidejau?? Nematet?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 02 03, 09:29)
Pas mane ne nuo maisto - niekas nepasikeitė jame jau kokie metai. O plėvė atsirado prieš mažiau nei mėn, turbūt g.gif . Labiausiai linkstu kaltinti tą tiek norėtą sieną... Bet ir traukt lauk kol kas nesiryžtu - vėl visa diena bliūde bus paskandinta... Bet, atrodo, teks brandinti tokią mintį.....

Tai dar su laikrasciu pabandykit ta pleve nuiminet. Bet is esmes vis tiek priezasti reikes rast ir sunaikint nes uzsiknisit besitiurlindamos.
Logiskai ir su maistu galima riebalo atsinest, bet nuo granuliu tai kazin ar gali uzsiterst? Kitas dalykas - kirminukai. Net ir saldyti man daug visokiu itarimu kelia. Juk tie uodai savo lervom tikrai nesibabena gelo vandens aisbergo is Antarktigos, o triedzia kur papuola. I visokias backas ten... Gal ir nuo benzo tos backos. O lenkai paskum susemia ir mums BRANGIAI prakisa
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 02 03, 11:02)

.. Ko gero situose namuose as labiausiai i katineli panasus  wub.gif

na kas daugiau pagir, jei ne pats save biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(V&A @ 2014 02 03, 11:43)
na kas daugiau pagir, jei ne pats save  biggrin.gif

NESAMONE!! Mane uzvakar pagyre teisejas, kad varzovui i snuki nedaviau, o tik draugiskai i sikna ispyriau. Ir dar geltona kortele man dave. Vat tik nzn kas geriau, nes varzovui tai raudona israse. (Dar zalia pridejus butu visai mielas tautinis sviesaforas).
Slykstukas ant gulincio gynejo kokius 3 kartus su sipais uzmyne tai ir atzymejau jo triusikus su savo 16 smaigaliuku tunanciu ant kaires kanopos
Atsakyti
Reikėjo anam į triūsikus žuviną paleist mirksiukas.gif . Nors trumpam ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 02 03, 12:10)
Reikėjo anam į triūsikus žuviną paleist mirksiukas.gif . Nors trumpam ax.gif  biggrin.gif

Toli buvo tas zuvinas. (Kai jo prireikia - niekad nera) verysad.gif
Niu ir (cia, kad lengviau butu indentifikuot) musu zuvinas visai nepanasus nei i piranija, nei i rukyta unguri
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 02 03, 12:17)
O lenkai paskum susemia ir mums BRANGIAI prakisa

Aš perku vokiškus biggrin.gif ir kartą savaitėj duodu tik, maximum 2
Atsakyti