Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(kubilina @ 2014 02 01, 22:05)
Vandenį galima pilti iš krano nepilant į jį jokių priedų, svarbu būtų panaši temp.

Jūs čia rimtai ? O tai pastovėti vandeniui nereikia parą ar dvi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Isdykelle @ 2014 02 03, 17:04)
Jūs čia rimtai ? O tai pastovėti vandeniui nereikia parą ar dvi? ax.gif

nereikia, jei vandieni gautate is oficialaus vandens tiekejo.
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 02 03, 16:29)
nereikia, jei vandieni gautate is oficialaus vandens tiekejo.

Daugiabutyje gyvenu, tai kaip čia skaitosi ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isdykelle @ 2014 02 03, 17:31)
Daugiabutyje gyvenu, tai kaip čia skaitosi ? biggrin.gif

oficialus smile.gif
Atsakyti
Palangos ir Birzu vanduo nelabai tinka, o visur kitur - norma. Tik taip beatodairiskai pilt sviezia... Ka as zinau, bet, kad maistelio dumbliams uznesit tai 100 proc. Geriau, kad vis tik pastovetu. Aisku, jei auginat delfinus aba krokodilus ir laikot milijono tonu akvariuma tai per daug su bliudeliu neprisemiosi.
Cia kam tai jau sakiau, bet pasikartosiu: jei jau pilsit tiesiai is vandentiekio, tai pilkit ne is krano, o per aukstai pakelta dusa. Tada daug visokiu chloru ir k.t. "pagerinimu" dar ore issigaruoja smile.gif
Atsakyti
Ačiū už informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 02 03, 18:25)
Palangos ir Birzu vanduo nelabai tinka, o visur kitur - norma. Tik taip beatodairiskai pilt sviezia... Ka as zinau, bet, kad maistelio dumbliams uznesit tai 100 proc. Geriau, kad vis tik pastovetu. Aisku, jei auginat delfinus aba krokodilus ir laikot milijono tonu akvariuma tai per daug su bliudeliu neprisemiosi.
Cia kam tai jau sakiau, bet pasikartosiu: jei jau pilsit tiesiai is vandentiekio, tai pilkit ne is krano, o per aukstai pakelta dusa. Tada daug visokiu chloru ir k.t. "pagerinimu" dar ore issigaruoja smile.gif

Jūs kaip visad įmantriai pakomentavot.
Bet dvi paras laikyti tai jau tikrai prasmės turbūt nėr.
Aš palaikau kelias valandas, kad temp su kambario supanašėtų, jeigu kas nori, per tą laiką tegu garuoja tongue.gif
Esu skaičiusi, kad dideliuose akvariumuose žmonės turi tiesiai iš krano pajungtas sistemas, aišku ten ir filtrai rimti dirba.
Atsakyti
as neisivaizduoju kur man reiktu palaikyt apie 150ltr .. tai tiek mazaji tiek didiji nuleidineju per slanga i vonia, prileidziu per ta pacia slanga pajungus ja prie duso zarnos
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2014 02 03, 17:39)
Jūs kaip visad įmantriai pakomentavot.
Bet dvi paras laikyti tai jau tikrai prasmės turbūt nėr.
Aš palaikau kelias valandas, kad temp su kambario supanašėtų, jeigu kas nori, per tą laiką tegu garuoja  tongue.gif
Esu skaičiusi, kad dideliuose akvariumuose žmonės turi tiesiai iš krano pajungtas sistemas, aišku ten ir filtrai rimti dirba.

Noreciau gincytis bet ner del ko 4u.gif
Diana tokia sistema tiesiai i kanalizacija pasidarius ir nieko blogo jai nenutinka. (Netgi atvirksciai). Bet zinot, Diana turi triju kambariu buta Vilniaus centre, o pati gyvena "Golfe", nes viskas kitkas akvariumais uzkimsta biggrin.gif
Beje, o kur pradanginot Diana?? Vo ta tai spece!! Ta tai VISKA zino! Manes jin net i kirminus nepriimtu smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 02 03, 17:49)
as neisivaizduoju kur man reiktu palaikyt apie 150ltr .. tai tiek mazaji tiek didiji  nuleidineju per slanga i vonia, prileidziu per ta pacia slanga pajungus ja prie duso zarnos

Na aš irgi virš 100 litrų keičiu kas savaitę, tai kibirais apsistačius būčiau. Pilu tiesiai per šlangą į akvariumą. Greita ir paprasta
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 02 03, 17:51)
Na aš irgi virš 100 litrų keičiu kas savaitę, tai kibirais apsistačius būčiau. Pilu tiesiai per šlangą į akvariumą. Greita ir paprasta

Tai kokia akvu kubatura, kad po tiek daug kas savaite nuleidineti reikia?? Itariu cia jau ne maziau kaip tona smile.gif Tiek per vakaruska net "Kalnapilio Premium" neisgerciau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 02 03, 11:02)
Joooo...  o ryte radau apmyztas kelnes ir kede prie kompo verysad.gif  Dar zmona apreke, kad ar tai kede ne ten pastaciau, ar tai dzinsus ne ten nutrenkiau...

Skaitant tikejausi, kad pagaliau apsauke ir paciam tas kelnes apmyzus bei ant kates kalte suvertus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arvydas. @ 2014 02 03, 17:25)
Palangos ir Birzu vanduo nelabai tinka, o visur kitur - norma. Tik taip beatodairiskai pilt sviezia... Ka as zinau, bet, kad maistelio dumbliams uznesit tai 100 proc. Geriau, kad vis tik pastovetu.

O kas skanaus dumbliams svieziam vandeny? g.gif
Atsakyti