Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Kiek "posmu" i viena tema dabartinese supermamkese sutelpa? Anksciau lygtais 50 ar 60 budavo? Kitiems plepsiams gal ir nusisikt, o man tai net labai afigenai aktualu. Megstu papletkint nuo ankstyvojo mazens blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 02 04, 11:49)
Brandos vidurkis - 3,42. Vat ir skaiciuokit kiek balu fizikai liko  bigsmile.gif

Jei skaičiuoti, kad pilnai subrendus vidurkis siektų 10 balu, tai iki brandos dar oi kaip toli, praktiskai vaikystė dar tik g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 04 vasario 2014 - 13:53
QUOTE(arvydas. @ 2014 02 04, 13:44)
Kiek "posmu" i viena tema dabartinese supermamkese sutelpa? Anksciau lygtais 50 ar 60 budavo? Kitiems plepsiams gal ir nusisikt, o man tai net labai afigenai aktualu. Megstu papletkint nuo ankstyvojo mazens  blush2.gif

50 puslapių, 598 žinutės.
Patirtimi dalintis galima drąsiai, gi naujos temos atidarymas neapmokestintas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2014 02 04, 10:42)
O naujam akvui jau turiu didžiulį kelmaitį. Tai skaitau jūsų mirkymo kronikas ir galvoju kur man jį reiks užraugti? g.gif Netilps nei į vieną kibirą ar katilą. Tik į vonią. Bet juk reikia daugiabutyje maudytis, nemirksi kartu su kelmu. Teks kažkaip spręsti šį rebusą.

Savo didesniąjam akvai (112 l) kelmo visai nemirkinau ir neviriau - dėjau iškarto, tik prieš tai po karštu dušu gerai viską išploviau, iškrapščiau ir vėl išploviau. O akvariume nemažu akmeniu paslėgiau ir mirksta, o kad vandens nedažytų į filtrą įdėjau Seachem Purigen (nerealiai geras dalykas, kuris akvariume vandenį kaip krištolas padaro).
Kelmas taip jau koks pusė metų taip mirksta, tačiau akmenį nuėmus dar vis šauna į vandens paviršių. Turiu įtarimo, kad greičiausiai eglės kelmą iš miško parsitysiau. Purigen'o tai jau nebenaudoju, nes kelmas vandens kaip ir nebedažo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nermalas: 04 vasario 2014 - 16:00
QUOTE(gitulia @ 2014 02 04, 13:52)
Jei skaičiuoti, kad pilnai subrendus vidurkis siektų 10 balu, tai iki brandos dar oi kaip toli, praktiskai vaikystė dar tik  g.gif

Ladna. (Nes ant aritmetikos irgi nebuvau pirmunas). Bet tai kodel tada slubuoju jei jau toks nepataisomai jaunas esu? A?? Ir kodel mano kepenys tokie pajuode? Ir kiek ten dar supilt imanoma?? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nermalas @ 2014 02 04, 16:00)
Savo didesniąjam akvai (112 l) kelmo visai nemirkinau ir neviriau - dėjau iškarto, tik prieš tai po karštu dušu gerai viską išploviau, iškrapščiau ir vėl išploviau. O akvariume nemažu akmeniu paslėgiau ir mirksta, o kad vandens nedažytų į filtrą įdėjau Seachem Purigen (nerealiai geras dalykas, kuris akvariume vandenį kaip krištolas padaro).
Kelmas taip jau koks pusė metų taip mirksta, tačiau akmenį nuėmus dar vis šauna į vandens paviršių. Turiu įtarimo, kad greičiausiai eglės kelmą iš miško parsitysiau. Purigen'o tai jau nebenaudoju, nes kelmas vandens kaip ir nebedažo...

Mano kelmiukas iš zoo parduotuvės, tai visas nušveistas, švarutis.Bet sveria nemažai, tai gal panardinus bus pliusas. Vis mažiau akmenų inkaravimui reiks. O už nerealiai gerą dalyką, tai AČIŪ. wub.gif Bandysiu panaudoti.
Atsakyti
Mano šeimyna auga ir stirpėja wub.gif biggrin.gif . Ir dzin jiems visokios mazuto plėvės paviršiuj biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 02 04, 17:39)
Mano šeimyna auga ir stirpėja wub.gif  biggrin.gif . Ir dzin jiems visokios mazuto plėvės paviršiuj biggrin.gif

user posted image

Labai grazi foto:)
Atsakyti
Eina sau wub.gif tėveliai tai superiniai, saugo kaip reikalas. Pas mane jaučiu iš karto būtų suvalgyti
Atsakyti
Mano šeimyna auga ir stirpėja wub.gif  biggrin.gif . Ir dzin jiems visokios mazuto plėvės paviršiuj biggrin.gif

Labai graži šeimynėlė!
Atsakyti

GROZIS wub.gif

mano ramirezi nuo paskutinio nersto susipyke, kai vienam teko vaikus saugot doh.gif anksciau visada kartu plaukiodavo, dabar kiekvienas atsirame kampe unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 02 04, 16:08)
Ir kodel mano kepenys tokie pajuode? Ir kiek ten dar supilt imanoma?? drinks_cheers.gif

Matyt daugiau laiko leidai kazkur kitur , o ne mokykloj, va ir rezultatai ant kepenu ir nebrandos biggrin.gif

Labai grazu. thumbup.gif
Man nepavyksta taip, kiek bandau sirsalyna fotkint, kadre lieka geriausiu atveju tik uodegos. Atrodo uz menus man irgi butu galima "nebrandu" pazymi rasyt biggrin.gif
Atsakyti