[quote=tiutiute,2014 02 03, 19:50]
kokie zuvekai graziai ziurisi prie skaliaru? noriu kazkokiu graziu zuvu, bet nezinau kokiu
tiutiute, pas mane akve skaliarai ir tikrai labai gražiai atrodo ir dera raudoni bei raudoni su juodu kardonešiai. Mailiaus negaudau, jei ir būna- per naktį platidorai sumedžioja.Derinau, kad skirtusi ir forma , ir spalva nuo skaliarų. Dar plaukioja guramiai-perliniai ir mėlyni. Perliniai mažesni ir taikingesni. Gražiai žiūrisi, bet jei skaliarai panašių į perlinius spalvų, tai nelabai spalviniai išsiskiria. Visos žuvikės yra pasidalinusios savo plaukiojimo ,,aukštus''- ir tai dar stengiausi derinti. Rezultatu esu labai patenkinta ir tikrai nieko nekeisiu, net ir vasarą perkėlusi į didesnį akvą. (kurį jau naktim sapnuoju ir sulaukti negaliu).
O naujam akvui jau turiu didžiulį kelmaitį. Tai skaitau jūsų mirkymo kronikas ir galvoju kur man jį reiks užraugti?

Netilps nei į vieną kibirą ar katilą. Tik į vonią. Bet juk reikia daugiabutyje maudytis, nemirksi kartu su kelmu. Teks kažkaip spręsti šį rebusą.
Sveikutis Arvydai, labai pagyvinai temelę. Gal kartais ir per saldu po tavo minčių reiškimo būna, bet tikrai tiksi prie plepių moteriškaičių.

Gal neatsibos ir nepabėgsi?