Oj kokie mažyliai
dilmai balionelis
.Man pacios graziausios zuvys Pulcheriai ir neonai
Mažyliai visada labai žavūs
Aš savo muilinę bandau išspaust iki maksimumo
QUOTE(Tuomce @ 2014 01 19, 18:55)
Na bet kuriuo atveju profilaktiškai pakeiskit puse akvariumo vandens, kadangi nežinau kiek žinot apie prieziūrą, tai priminsiu, kad pilti reikia kuo vienodesnės temperaturos vandenį. sunku kažką patarti nežinant akvariumo priežiūos, bet kaip suprantu nesat visiškai naujokė ir nelabai tikiu, kad kažką priežiūroj darot netaip. gal tiesiog sutapimas su tom žuvim. aprašykit kaip prižiūrit akvariumą, gal kartais kažką netaip 
Esu naujokė, tiesiog mėgstu išsistudijuot gana smulkiai prieš imantis veiklos
Akvos aprašymas:
I-as akva (kur mirė barbusas)

100l paleistas prieš maždaug 9 mėn,. Filtras Aquael - FAN-2 Plus veikia 7/24. Temperatūra 25-26'C, vanduo keičiamas kas porą savaičių 20-30%, ryte šeriam sausu, vakare šaldytu maistu. Flora: Cryptocoryne walkeri, Vallisneria, Java fern, Hygrophila corymbosa Stricta, Hygrophila difformis, anubis. Lempos: Narva oceanic light 18W ir Osram dienos šviesos lempa 18W. šviečia 8-9val. Fauna: 2 skaliarai, 1 burinė molinezija, 2 barbusai, 2 guramiai, 2 lapės, 2 neonai, 2 rykliniai šamai, 1 ancitrusas, 1 trintukas, 2 Synodontis eupterus. Naudoju VIMI micro šiuo metu kiekvieną dieną po 1 paspaudimą.
II-as akvariumas( kur mirė gupija)

97l. paleistas prieš savaitę. Filtras Fluval-1 plus(žinau žinau-silpnas
Nemoku normaliai nufotografuot
QUOTE(Inetux @ 2014 01 19, 23:11)
Esu naujokė, tiesiog mėgstu išsistudijuot gana smulkiai prieš imantis veiklos
Akvos aprašymas:
Akvos aprašymas:
Na priežiūroj kaip ir niekas neužkliuvo, galima būtų itarti šaldytą maistą, jei neklystu kažkam šiame forume būtent nuo jo buvo ligų
QUOTE(Tuomce @ 2014 01 19, 22:25)
Na priežiūroj kaip ir niekas neužkliuvo, galima būtų itarti šaldytą maistą, jei neklystu kažkam šiame forume būtent nuo jo buvo ligų 
Tuomce, neatidžiai skaitei - RYTE šeriam sausu, VAKARE - šaldytu... Pilnai užtektų kas antrą dieną ryte arba vakare...
QUOTE(Dilma @ 2014 01 19, 19:50)
QUOTE(11alpina @ 2014 01 19, 20:29)
Grožis te
QUOTE(Dilma @ 2014 01 19, 22:50)
Tuomce, neatidžiai skaitei - RYTE šeriam sausu, VAKARE - šaldytu... Pilnai užtektų kas antrą dieną ryte arba vakare...
Temos pavadimą pakeitėt
QUOTE(Jurginiukas @ 2014 01 20, 11:06)
Matyt, patinka, kad antrą seriją paleido
Ką daryt su siūliniu dumbliu
Šian šeimyna pozavo

Kaip gražiai tėvai savo vaikus saugo - žiūrėčiau ir žiūrėčiau
QUOTE(Dilma @ 2014 01 19, 23:50)
nu jei neberia sauksteliai nemanau kad didele problema, neaisku kiek jo duoda.
as pati savo akvas seriu du kart dienoj
as tai su maziuku akvuku nesusitvarkau.. kaip gailiuosi kad senojo grunto (to sviesaus kuris pradzioj buvo) nepasilikau pakankamo kiekio, o tik extriniam akvariumui
QUOTE(giekab @ 2014 01 18, 18:44)
Sveikos,
gal iš kauniečių kas turi akvariumo paviršinių augalų "kopūstų" ir galėtų pasidalinti? užtektų poros augaliukų. Taip pat tiktų ir plūdena
gal iš kauniečių kas turi akvariumo paviršinių augalų "kopūstų" ir galėtų pasidalinti? užtektų poros augaliukų. Taip pat tiktų ir plūdena
O ricija netinka?ji taip pat pavirsiuj ir bent jau mano galva mazesnis "parazitas" uz pludena
Ka susiruosei veikt (jei ne paslaptis), kad situ augalu prisireike