Padovanokit ka zuvu, bulviu ir svoguna?

keiciu i sokolada arba i augala anubi ar kita grazu augala du samus grazuolius synodontes dideli grazus;]
ai ir padekit ismokti kaip ikelti ft i zinute ;D
http://www.skelbiu.l...i-18410377.html
kelios nuotraukos yra cia;]
ai ir padekit ismokti kaip ikelti ft i zinute ;D
http://www.skelbiu.l...i-18410377.html
kelios nuotraukos yra cia;]
Tai ar kas turi kokių praktinių reikalų dėl botijų (2 jojo apie 9 cm ilgio) ir krevečių draugystę akvariume?
Žiūrinėjau, kad kokia filtruojanti ar amano nėra maža
Patarkit
Daugiausia darbuojasi kol jaunos. Paskui tik labai alkanos
Bet kai labai alkanos, tai valgo su kitom ir nelieka alkanos
Mano lapėms kiek daugiau nei metai. Turiu dvi. Tai jos dažniausiai kur nors žolėses sėdi. Dumblių neapsikentus, pyliau nuo dumblių chemiją. Manau ji labiau pagelbėjo, nei lapės 

QUOTE(tiutiute @ 2014 02 07, 11:43)
ziuriu ko mano augalai kazkokie abskabyti... o gi skaliarai darbuojasi
kas turit laputes, ar apnaikina dumbli?

kas turit laputes, ar apnaikina dumbli?

Daugiausia darbuojasi kol jaunos. Paskui tik labai alkanos

QUOTE(Dilma @ 2014 02 07, 11:51)

QUOTE(papūga @ 2014 02 10, 10:54)
Tai ar kas turi kokių praktinių reikalų dėl botijų (2 jojo apie 9 cm ilgio) ir krevečių draugystę akvariume?
Patarkit

turiu dideles botijas. turejau ir labaidaug kreveciu

QUOTE(Egyda @ 2014 02 10, 02:18)

QUOTE(Tuomce @ 2014 02 10, 11:19)
turiu dideles botijas. turejau ir labaidaug kreveciu
butent Amano gal dar ir yra likus, bet neocardinu tai tikrai nebera. itariu butent botijas, nes daugiau nelai kas didesnio ir yra uz jas

O didelės, tai kokios? Nes žiūriu aš į jų tą mažą burną, nesuprantu, kur jos susikištų

Gal kas turite toki daikteli? Burbuliatorius i akvariuma. Zmogeliuko spalva gali buti ir kitokia.

QUOTE(Vajuza @ 2014 02 10, 17:30)
Gal kas turite toki daikteli? Burbuliatorius i akvariuma. Zmogeliuko spalva gali buti ir kitokia.

Vau! Vajuza, cia yra pats ziauriausias kicas koki esu kada nors mates

Nedaryk taip! Cia jau ne akvariumas, o kazkokia lentyna bufete
QUOTE(atenia @ 2014 02 10, 16:20)
Labai ieškau Vilniuje akvariuminio augaliuko, kuris formuoja "kilimą" Hemianthus callitrichoides. gal kas zinote, kur jo nusipirkti arba gal kas gali parduoti/dovanoti?

Panasiausia i pludenas su inkariukais

Zinoma juokauju.

Kai kam pavykdavo kilima is ricijos aba is Tailando paparcio isaust, bet pirmu atveju reikia kiekviena miniatiurini augaleli raisiot i savo vieta (ir garantuotai suirs vos nufotografavus); o antru - simta metu laukt kol pakankamai subujos.
Gal dar Javos samana tiktu. Bet darbo irgi ajajai kiek.
Tai miniu tokius augalus kuriu tikrai imanoma gaut. Bet technologijos nzn, nes nei kantrybes, nei kilimo niekada neturejau ir nesisviecia gaut.
P.S. Po limpijados transliaciju dar paziesiu ka "talmude" apie dugno apzeldinima raso. Brukstelsiu jei ka noras idomesnio rasiu