Ja, Tikrai gaila. Manau būtų dar vienas linksmas anekdotas.
Bet Arvydas matyt olimpiadą žiūri-nekontakte.

Uz toki gimdyma ne medali vyrui, o su sakaliu per kupra ir verkt neduot
http://www.supermama...howtopic=267894

http://www.supermama...howtopic=267894
Kodėl iškart pagaliu? Manau ne prasčiau pasisekė kaip daugumai vyrų. Kiek jau tų idealų turim? O dažnai būna ir daug blogiau. Žmona gimdo, o vyras ,,gimdo'' su draugais prie alaus. Paskui apsireiškia raukšlėtu skausmingu veideliu gniaužydamas gėleles.
Laba vakara,
Po eilinio tvarkymo liko keletas paprastų augaliukų. Gal kam reikia? Vilnius, Saulėtekis.
1. Kriptokrina ruda, jei neklystu Cryptocoryne wendetii keli aukšti krūmai (apie 25 cm)
2. Keli krūmeliai valisverijos spiralis
3. Kopūstas, kur ant vandens plaukioja ir visą šviesą užstoja
4. Pora šakelių vyšnios siaurais lapais
P.S. Arvydai, apie kokį ten molinį/keraminį stebuklą akvariumo filtrui paslėpt kalbėjot? Gal turit kokių nuotraukų ar iš interneto? Labai įdomu.
Po eilinio tvarkymo liko keletas paprastų augaliukų. Gal kam reikia? Vilnius, Saulėtekis.
1. Kriptokrina ruda, jei neklystu Cryptocoryne wendetii keli aukšti krūmai (apie 25 cm)

P.S. Arvydai, apie kokį ten molinį/keraminį stebuklą akvariumo filtrui paslėpt kalbėjot? Gal turit kokių nuotraukų ar iš interneto? Labai įdomu.

Gal kas auginat lape? bet jau amziuje kad butu
as turiu viena lape jau senbuve, bet ji viena pas mane ir visa diena praguli po augalais ir tik nakti islenda paplaukiot, kaip speju ji stresuoja viena budama
sakau gal kas priglaustu pas save i kompanija tai ir maniske pralinksmetu

QUOTE(Koxamte @ 2014 02 08, 23:49)
Gal kas auginat lape? bet jau amziuje kad butu
as turiu viena lape jau senbuve, bet ji viena pas mane ir visa diena praguli po augalais ir tik nakti islenda paplaukiot, kaip speju ji stresuoja viena budama
sakau gal kas priglaustu pas save i kompanija tai ir maniske pralinksmetu 

as turiu dvi, bet as vilniuj

beda

Papildyta:
Cia pries metus ji man papozavo, kai tik parsiveziau akva

Papildyta:
Cia pries metus ji man papozavo, kai tik parsiveziau akva

norejau, bet pardei tik mazutes buvo
tai ir pardaves sako, ta lape nesupras ar jai cia maistas ar cia "tyciojates" is jos 
Siandien savo akvai isorini nupirkau filtra, bet dabar mastau ar burbuliatoriaus dar tik nereiks nupirkt
gal ta fleita tiek neprigamins to deguonies kiek reiktu

Siandien savo akvai isorini nupirkau filtra, bet dabar mastau ar burbuliatoriaus dar tik nereiks nupirkt

QUOTE(kringeliux @ 2014 02 08, 21:53)
Laba vakara,

Nera tokiu pavyzdziu inete. Cia visiskai zalia ideja kuria realizuot bus ne tik, kad sunku, bet ir dar didelis klausimas ar apsimoka

----
Olimpiada irgi ziuriu kur apie moteris. Bet kol kas jos su salmais. Nekantriai laukiu figurinio ciuozimo.

-----
Ir dar ziuriu filma apie papus. Vadinasi "Lenktynininkas" bet praktiskai ten vien silikonas

-----
Apdovanojimu labai dziaugiuosi, bet uzsidirbau ji netycia. Tiesiog esu zurnalistas, tai tokias miniatiuras man parasyt... svelniai tariant nesunku. O jei kazkam patiko, tai tik dar labiau dziaugiuosi ir (jei nepamirsiu) parasysiu romana

-----
Kai gimdziau pirma vaika irgi su paciu pirmuoju troliku i gimdymo namus vaziavau. Ir geliu jau turejau pasivoges. Ir morda nerealiai pragerta. Ir eilerasti is kazkur nusraibines lapuky turejau. Ir NET sokolada!!! Ir kysi kazkam daviau, kad zmonai visa tai perduotu... Tiesiog labai LABAI dziaugiausi!! Antra karta irgi LABAI; bet antras golas ir yra antras...
Ania?

Šianakt, 1.08, susiruošiu miegiuko, šildyklės-katės aplink įsimontuoja. Jau visai sapnų duris veriant girdžiu...papt...papt....PAPT... Kaip dės per smegenis signalas-AKVA SPROGO
Nepajutau kaip iš patalų išskridau. Viską apšniukštinėjus radau grindų skuduro dydžio balą ir skylutę-kaltininkę. Siaurojoje sienelėje , pačiam viršuje, per metalinio rėmo sujungimą taip gražiai vandenėlis siaura srovele teka. Nusėmiau vandenį, kad nesiektų tos vietos ir problema išsisprendė.
Bet kiek baimės buvo.Kas jei instinktai nebūtų suveikę? Tikrai ryte apatinė kaimynė būtų apsireiškusi.Gerai , kad dar nuo senų laikų smegenyse išsisaugojo avarinis signalas apie akvos trūkimą.
Šiandien esu sumurusi-neišsimiegojusi, nes taip ir neužmigau pusę nakties. Oi reik greičiau naujo akvos.

Bet kiek baimės buvo.Kas jei instinktai nebūtų suveikę? Tikrai ryte apatinė kaimynė būtų apsireiškusi.Gerai , kad dar nuo senų laikų smegenyse išsisaugojo avarinis signalas apie akvos trūkimą.
Šiandien esu sumurusi-neišsimiegojusi, nes taip ir neužmigau pusę nakties. Oi reik greičiau naujo akvos.

QUOTE(evora @ 2014 02 09, 11:32)
uch kaip nesmagu.. laime kad ne viskas pasileido.. man tai kartais silpna pasidaro pagalvojus apie didziojo trukima..