Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(bambyze @ 2014 01 16, 00:44)
o coach nuo raudonu kainu nusimestu dar kazkiek?

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
labuka smile.gif
QUOTE(laurita99as @ 2014 01 15, 21:37)
Na jei raso teisybe, tai chest - krutines lasta, gaunasi 39*2.54=99 cm
Tai is L, pataisiau uzsakyma i M g.gif

nebeperskaičiau vakar,vajej ,jei teisybė - šakutės ,didelė bus doh.gif nu gal blogi išmatavimai tikiuosi biggrin.gif
Į dukros grupę atėjo mergytė nauja,metais mažesnė,jai 5m,mažulytė,smulkutė -vasarine striukyte,be pirštinių pastoviai,su vienom plonom trumpom kelnytėm verysad.gif vakar auklėtoja pasakė,kad jos neves į lauką-pradėjo verkt,apmovė kitų vaikų ....Šiandien nunešiau maišiuką parinkus šio to;oi dar yra kur gerus darbus daryt ax.gif .....Mamai 26 m jau 4 vaikus turi,o vyro nėra...
tik va rūpestis auklėtojai ir vaikų tėvams - ką tik persirgus niežais,turėjo utėlių
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 16 sausio 2014 - 09:05
QUOTE(Nedute04 @ 2014 01 16, 09:01)
Sveikos, maniskis nuo antros klases su plokstele (dabar treciokas). Tai eina peklon tos ploksteles, kaip Eglute sako, brangus reikalas, lupa pinigus vidury baltos dienos, kiekviena menesi uz 5 minuciu darba po 40 Lt, negana to, kad jau antra plokstele pasidarem, nes pirmoji suluzo, bet tai yra normalu, nes kaip pasake gydytojas, kad jos daugmaz pritaikytos metams. Pas mus per gilus sakandis, tai neaisku kada pabaiga nusimato, kaip gydytojas pasake, kadangi ne visi dantys dar pasikeite, tai reikia nesioti, kad sakandis susiformuotu

Tai po plokštelės rekomenduos breketus biggrin.gif
O tas ,,malonumas,, tai čia tai pinigų siurbikas nerealus....
Atsakyti
Inga, as noresiu kad mano turtus i Zalgiri pasiiminetum, mano darbas bus netoli biggrin.gif
nuo pirm pradedu.
O tu kuriom valandom ten busi
Atsakyti
Vitaminai tikrai skanus ax.gif kurie vaikai nemegsta guminuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2014 01 16, 09:02)
Inga, kas do jcrew preke, parodyk
jei koks deficitas, tuoj uzsakyma perimsim

M dydzio sis 41.99
MERINO TIPPI SWEATER IN TROMPE L'OEIL
https://www.jcrew.co...duct_detail.jsp

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 01 16, 09:04)
labuka smile.gif

nebeperskaičiau vakar,vajej ,jei teisybė - šakutės ,didelė bus  doh.gif nu gal blogi išmatavimai tikiuosi  biggrin.gif

o as tikiuosi, kad geri ismatavimai, nes pakeiciau dydi is L i M tongue.gif

QUOTE(Kuti @ 2014 01 16, 09:04)

Nebutinai pasiulys po to breketus, mano dickei sake bandysim taisyti su plokstele, reikejo ir virsu, ir apacia, jei nepavyks, desim breketus.Aisku pasirinkau plokstele, kuri kainuoja 350, negu breketus kurie kainuoja min 4000 Lt rolleyes.gif
Na ir per pora metu dantukai susitvarke thumbup.gif Is pradziu nesiojiome plokstele virsuje, kai susitvarke virsus, tada nesiojiome apacioje
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2014 01 16, 08:57)
    zmoniu kurie  uzsakyti tai uzsakyma pasiuncia o paskui trint tai neraso kad trinama  as turiu  ismokti extrasenso pradmenu jauciu kad nujausti tokius dalykus  doh.gif

Tu nuostabus žmogus,Ingut,kad pagauni iš anksto nusiustus daiktus wub.gif Bet visoms reikia tikrai žinoti,kad tas užsakymas galioja neribotą laiką,juk neaišku kada įmes;o kada mergičkos persigalvoja ar kitur nusiperka - nu negi sunku parašyti-ANULIUOJAM doh.gif čia jų problema,vat ir daryk gera doh.gif
Inga tau mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 01 16, 09:04)
Labas rytas  4u.gif

as nzn nepatarsiu ir nepasakysiu nieko kai negaliu uzeiti seniau jau kainos galutines ten buvo nurodytos

QUOTE(rapoja @ 2014 01 16, 09:04)
labuka smile.gif

nebeperskaičiau vakar,vajej ,jei teisybė - šakutės ,didelė bus  doh.gif nu gal blogi išmatavimai tikiuosi  biggrin.gif
Į dukros grupę atėjo mergytė nauja,metais mažesnė,jai 5m,mažulytė,smulkutė -vasarine striukyte,be pirštinių pastoviai,su vienom plonom trumpom kelnytėm  verysad.gif vakar auklėtoja pasakė,kad jos neves į lauką-pradėjo verkt,apmovė kitų vaikų ....Šiandien nunešiau maišiuką parinkus šio to;oi dar yra kur gerus darbus daryt  ax.gif .....Mamai 26 m jau 4 vaikus turi,o vyro nėra...
tik va rūpestis auklėtojai ir vaikų tėvams - ką tik persirgus niežais,turėjo utėlių
unsure.gif

ojergau sad.gif
man baisu is tiesu tokios seimos, vieninteli syk maciau pa smumi pard vaizdeli kitoki bet mane jis sukrete..

dirbau tada dar prie tos savo pard snoro kioske, atejo pasalpa uz vaika, motina, beja mano kaimyne atejo su sunum pasiimti pinigu, ji istisai geria sunui jau apie 5/6metai..

atejo pasiimti maciau kaip 20lt dave vaikui, sako cia tau ant maisto.. o kitus sau i kisene cia ryte apie 10h o vakare iseinant vaizdas klaikus, stovi ji prie duru pardes girtutele, tas vaikas verkia, o jinai ji purto ir sako atiduok dvidesimt litu .. vaikas maldauja mamytes negerti daugiau ( jis mazas nu max 6metai) o ji vel savo.. zmones ejo pro juos kaip nematydami nei vienas nepapurte tos priedurnes o as irgi viena is tu buvau.. pilvas lipa ant nosies pamenu.. ji su savo benru stovi ta vaika purto pagalvojau kad neduok die stumtels ir nudardesiu nuo tu laiptu maza kas saus bet kodel policijos neiskvieciau nzn
po sai dienai ant sirdies man tas vaizdas ir tai kad as nieko nedariau sad.gif

QUOTE(Eglute @ 2014 01 16, 09:05)
Inga, as noresiu kad mano turtus i Zalgiri pasiiminetum, mano darbas bus netoli biggrin.gif
nuo pirm pradedu.
O tu kuriom valandom ten busi

kas dien nuo 10 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2014 01 16, 09:12)
Tu nuostabus žmogus,Ingut,kad pagauni iš anksto nusiustus daiktus wub.gif Bet visoms reikia tikrai žinoti,kad tas užsakymas galioja neribotą laiką,juk neaišku kada įmes;o kada mergičkos persigalvoja ar kitur nusiperka - nu negi sunku parašyti-ANULIUOJAM doh.gif čia jų problema,vat ir daryk gera  doh.gif
Inga tau  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ai zinok jau jauciu kad man reik atostogu nes ta tas tai anas tai negerai tai vel kas.. matyt issisemiau ir reik tiesiog padaryt turn off
tada vaizdas akyse prasvieseja

bet man galva neisnesa, juk atsiuntus uzsakyma ir jei nebereik negi usnku parasyt trinam lauk .. nu niekaip neikertu,tas pats kas as uzsisakius lesius laukiau 2sav nusipirkciau kitoj vietoj ir kai gauciau saskaita parasyciau aciu nereik.. greit mane patrumpintu nereik kai uzsakymas buvo priimtas doh.gif
Atsakyti
kai nepamatai realybes tai atrodo viskas gerai...maziaus batukai stovejo nereikalingi-pasirodo kam reikia buvo visai salia-atidaviau su tokiu malonumu ax.gif o seimos net neasocialios -dirba o salygos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2014 01 16, 09:04)

Tai as jau tam nusiteikiau, mes jau ir gydytoja pakeitem, nes galvojau, kad cia kaip sektoj, pinigus tik siurbia ir pabaigos nesimato, o kai pats nieko nesupranti, tai nezinai uz ko stvertis. Jau vienu metu galvoju, kad daugiau nevesiu savo vaiko pas ortodonta, na bet kaip nevesi, ir toliau vaikstom ir plokstele nesiojam.
Atsakyti
Inga, as parasiau i pasta skubu laiska, ar ten kas iseitu del H&M?

H&M nuo sale kainu dar 50% nuolaida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleliux: 16 sausio 2014 - 09:28