Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(JMD @ 2014 01 16, 10:46)
nu ne tu viena cia tokia mandra  tongue.gif as irgi su juo jau trecia diena po poliklinikas varau, o mama i darba  lotuliukas.gif

joo, gerulis smile.gif

ta marga (pirma) ir as ziejau. Ale nezinau kur toki nesiot. Vasara megztas man per silta, ziema per salta. Bet rankoves uzdejus - butu superinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2014 01 16, 10:49)
HM neduoda apmoketi niekaip  todel negalima pirkti sad.gif
Papildyta:
s tai vakar si  sau nusipirkau uz 12.99 buvo ..  kazi kaip jie  ne mano rastai bet gal nieko biggrin.gif
http://www1.macys.co...h...0&RVI=PDP_5

man tie rombai jau pabode... bet kasdien nudevesi
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 01 16, 09:51)
man tie rombai jau pabode... bet kasdien nudevesi

aha kasdienai ir pamaniau kad reik nieko tokjiu rasto neturejus nes nepatiko niekada bet sisyk kaina uzkabino doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif
Pasufleruokit,su 183 ugiu,aero striukytes s d, ar nebus rankoves trumpos?
http://www.aeroposta...mp;clickid=cart
Atsakyti
Liuks kaina ir visai idomi striuke

http://www1.macys.co...h...3D3&spc=247
Atsakyti
JMD o tu jam ka nors is vitaminu duodi g.gif
Atsakyti
Bet HM kainos kokios super unsure.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2014 01 16, 09:51)
aha kasdienai ir pamaniau kad reik nieko tokjiu rasto neturejus nes nepatiko niekada bet sisyk kaina uzkabino  doh.gif

As sau tokį perpirkau is vienos mamytes XS, man labai patiko, kad turiu zalius, ruzavus ir melynus dzinsus ir prie visų derinukas superinis biggrin.gif 3 in 1 kaip aš sakau biggrin.gif Beje pas man darbe apie 300 žmogeliukų, megztukai leidžiami, na bet nė vieno rombuoto dar nemačiau schmoll.gif Čia tik mums pabosta viskas, kai mes ištisai akis intike badom į grožius visokius ax.gif
Atsakyti
Sveikutes
QUOTE(rapoja @ 2014 01 16, 09:04)
labuka smile.gif

nebeperskaičiau vakar,vajej ,jei teisybė - šakutės ,didelė bus  doh.gif nu gal blogi išmatavimai tikiuosi  biggrin.gif
Į dukros grupę atėjo mergytė nauja,metais mažesnė,jai 5m,mažulytė,smulkutė -vasarine striukyte,be pirštinių pastoviai,su vienom plonom trumpom kelnytėm  verysad.gif vakar auklėtoja pasakė,kad jos neves į lauką-pradėjo verkt,apmovė kitų vaikų ....Šiandien nunešiau maišiuką parinkus šio to;oi dar yra kur gerus darbus daryt  ax.gif .....Mamai 26 m jau 4 vaikus turi,o vyro nėra...
tik va rūpestis auklėtojai ir vaikų tėvams - ką tik persirgus niežais,turėjo utėlių
unsure.gif

Dieve, kaip man gaila tokiu vaiku... kam tos bobos (kitaip ju nepavadinsi) gimdo jei negali islaikyti verysad.gif Ziaurus kartais gyvenimas buna.... as vis galvoju apie vaikus Ukmergiskes kuria vyras subade.... Labai gerai pazinojau ja, nuo antradienio ramybes neturiu, taip gaila jos ir vaikuciu... kas juos dabar uzaugins verysad.gif

QUOTE(Kuti @ 2014 01 16, 09:04)
Tai po plokštelės rekomenduos breketus biggrin.gif
O tas ,,malonumas,, tai čia tai pinigų siurbikas nerealus....

turiu breketus, du metai beveik... masinyte jau iseitu uz tuos pinigus doh.gif
Atsakyti
nu pabandys kita tarpininke hm nupirkt HM uzblokavo tave-bet kaip idomu uk blokuoja ir JAV tas pats g.gif ka jiem prekiu gaila g.gif nesuprantu ju filosofijos g.gif
geriausia hm bajeri skaiciau kai ciut ne hm atstovai ateina paiuret kiek zmoniu gyvena bute doh.gif bet nezinau ar cia tiesa ar bajeris g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 16 sausio 2014 - 10:13
QUOTE(zeneta @ 2014 01 16, 10:11)
nu pabandys kita tarpininke hm nupirkt HM uzblokavo tave-bet kaip idomu uk blokuoja ir JAV tas pats  g.gif ka jiem prekiu gaila  g.gif

ai,kažkaip įdomiai tas HM daro doh.gif drinks_cheers.gif siunčia ilgiausiai arba neatsiunčia+dar blokuoja ir tt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 01 16, 11:09)
Bet HM kainos kokios super unsure.gif  thumbup.gif

thumbup.gif labai nesusilaikiau doh.gif
Atsakyti