QUOTE(extraagirl @ 2011 07 14, 13:00)
Na, o jei kalbėti apie linksmesnius dalykus, ti nuo vakar pradėjau rištis tokią gražią skarelę ant galvos, pasidažau blakstienas, pasitepu lupas blizgiu ir tiesą sakant, pažiūrėjusi į veidrodį jaučiuosi tikrai labai graži sau pačiai.
O ką dar teko skaityti apie česnaką? Nuo kokių ligų jis gydo gal skaitei?
Turi ismokti i viska nusispjauti

Zinau, tai pasakyti daug kartu lengviau nei padaryti, bet turi ismokti kiekvienoj stresinej situacijoj bent pagauti save su mintim, kad kai tu pyksti ar nervuojiesi, draskaisi, tai tam kitam zmogui neskauda, juk blogai tik tau paciam. Cia net labai tinka posakis "duok durniui kelia"

Kartok sau kasdien kaip malda, kad tave sunervinti ne kiekvienas istengs, geriau pasijuok is tu, kurie tave pykdo. Patikek tai veikia daug labiau nei triuksmas ar asaros
O kad sau atrodai grazi, tai labai pagirtina, zinoma, kad grazi, jauna ir grazi ir dar visas gyvenimas priesaky. Taigi cia tik plaukai, ne vezys, ne AIDS, dar kazkada prisiminsi ne mano vienus zodzius, kad tikrai sutiksi zmogu, kuris tave myles tokia, kokia esi. As asmeniskai, pastebejau, kad kai nekreipiu demesio i naujai isslinkusius plotelius, tai net nepastebiu kaip jie pradeda ataugineti, o pirmi kartai tai buvo ojojoj, puse galvos nuslinko, nes labai jau man tragedija buvo.
Taip, kad linkiu tau daugiau kantrybes, santarves su savimi, savitvardos. Paskaitinek kokiu knyguciu kur moko is kur semtis sito gerio, pasizadek sau, kad tu esi svarbiausia, visi kiti tegu gyvena savo gyvenimus.
Galu gale gal turi kokia vyresne super pozityvia drauge? As turiu tokia, 10m vyresne, man ji greit viska i vietas surikiuoja
Ech, apie cesnaka pamirsau

Kiek man zinoma, tai cesnakas stiprina imunine sistema, siaip kaip vaistas vartojamas nuo persalimo ligu. Turbut tiesiog stiprima organizma, o stipresne imunine sistema, geriau dirba pats organizmas ir matomai, plaukuciai linke ataugti sparciau.