kalbant apie nijole, tai as dar nei i albuma buvau ileista nei intensyviai bendravau, bet tikrai supratau apie kuria nare snekat

QUOTE(Agnestar @ 2014 02 03, 14:51)
suštinku su tavo pasiulymu, pati norejau, kad ir tave siulyti.
Zinokit, as tikrai nebeturiu tiek laiko, ir paciai nebera aktualu jau tiek. savo pilva galiu palikti tik su salyga, kad slapukus gausiu, jei ne-istrinsiu
Herrera, ar sutinki periimti albuma ir tema i savo rankas?
Zinokit, as tikrai nebeturiu tiek laiko, ir paciai nebera aktualu jau tiek. savo pilva galiu palikti tik su salyga, kad slapukus gausiu, jei ne-istrinsiu

Herrera, ar sutinki periimti albuma ir tema i savo rankas?
Gerai, sutinku. Vistiek čia sėdžiu kolkas visu pajėgumu

QUOTE(Awarded @ 2014 02 03, 15:06)
O ka as zinau
As pirmiau perskaiciau dvi paskutines temas taigi jau perskaicius jas zinojau,kad apsisaukele nijole,tik nepamenu ar kazkuri paminejo nika ar supratau po to sakinio ,kad reikejo palaukt iki kaledu nes papus turejo daryt
Nu nesunku ten surist
Nu neitarinekit tik,kad as ir esu nijole ar dar ten kas ,jei ka galiu is savo pagrindinio niko i AZ prasyt tas nikas nuo 2006 tai ten juk visa gyvenimo istorija jau galima sekt jei ka

Nu neitarinekit tik,kad as ir esu nijole ar dar ten kas ,jei ka galiu is savo pagrindinio niko i AZ prasyt tas nikas nuo 2006 tai ten juk visa gyvenimo istorija jau galima sekt jei ka

Kad ten ir be nicko labai aišku buvo, apie ką kalbama... Aš, kiek pamenu, tai pirmiausia dėl fotkių kilo įtarimai, paskui tik į temą mūsų sekliai viską išklojo

QUOTE(color77 @ 2014 02 03, 15:28)
Aš manau, kad galima. Nes man ir dabar kai be korseto džinsus panešioju, tai ten, kur pasipūtimai, tai dešrelės kartais nejuokingos susidaro. Taip ir su korseto kraštu, ar kokia bangele galėjo būti

QUOTE(hererra @ 2014 02 03, 18:29)
Aš manau, kad galima. Nes man ir dabar kai be korseto džinsus panešioju, tai ten, kur pasipūtimai, tai dešrelės kartais nejuokingos susidaro. Taip ir su korseto kraštu, ar kokia bangele galėjo būti

Jetus, kaip baisiai nuskambejo tos visos desros

Campa, primink kokius vitaminus gerei po op. Ten kazkokie kompleksiniai, ar atskirai visus pirkaisi? Koks pavadinimas? As jau nebeturiu laiko labai gilintis, o tu ten labai aiskiai surasei kazkada ka del ko geri, tai pasitikiu tavo pasirinkimu

Ir dar girdejau, po op buna merginom viduriai uzkieteja, ka gert tokiu atveju? Ar buvo kam tokiu bedu?

QUOTE(Bajoraite @ 2014 02 03, 19:48)
Jetus, kaip baisiai nuskambejo tos visos desros
Na zinosiu, kad dar ir taip buna
Campa, primink kokius vitaminus gerei po op. Ten kazkokie kompleksiniai, ar atskirai visus pirkaisi? Koks pavadinimas? As jau nebeturiu laiko labai gilintis, o tu ten labai aiskiai surasei kazkada ka del ko geri, tai pasitikiu tavo pasirinkimu
Ir dar girdejau, po op buna merginom viduriai uzkieteja, ka gert tokiu atveju? Ar buvo kam tokiu bedu?

As geriu probiotikus, kaip Campa patare

Su viduriais man iki siol nera visiskai gerai, nes nera tempo-judesio daug

QUOTE(hererra @ 2014 02 03, 16:29)

O tai kiek laiko tu jau po op? Kiek ilgai gali buti ''desryciu'' gresme?

QUOTE(Bajoraite @ 2014 02 03, 18:48)

Man ne, aciu dievui

Mergaites, o per kiek laiko po op issiteiset? As vis dar sulinkus

QUOTE(Cimbalimba @ 2014 02 03, 21:47)
Man ne, aciu dievui

Man ne, aciu dievui

As dar ir sulinkusi, man siandien 17d.

QUOTE(Cimbalimba @ 2014 02 03, 20:47)
Man ne, aciu dievui

Man ne, aciu dievui

Labai daug tavo pacios kunas valdo procesus. As va siand dariau pratimus nugarai, reikejo pagulet ant pilvo ir pasisukinet visaip, tai prisitryne melynes blyn

As po 2sav ejau I darba, tai galiu pasakyt, kad buvau gan tiesi, tik tempimas labai jautes...ypac vakare, nesinorejo nuo sofkutes pakilt

Sveikos,
Zengiau pirma zingsni..
uzisarasiau i konsultacija pas M Vilniuje kai bus..
Zengiau pirma zingsni..

QUOTE(tatanka @ 2014 02 03, 21:59)
Sveikos,
Zengiau pirma zingsni..
Zengiau pirma zingsni..

U-uuuu, jega

Mergaitės, pakeičiau slaptažodį albumo. Kai kurioms jau išsiunčiau, bet yra narių, kurios jau seniai čia nesilankė, tad joms ir nerašiau. Parašykite man, prašau, tos, kurios negavot į AŽ, atsiųsiu naują psw

Beje, visos atsiųskit man foto su savo nicku rankose. Albumėlio el.paštas: grazuspilvukai@gmail.com

QUOTE(hererra @ 2014 02 04, 09:00)
U-uuuu, jega
Beje, visos atsiųskit man foto su savo nicku rankose. Albumėlio el.paštas: grazuspilvukai@gmail.com

Aciu

nuotraukos nori su veidu? ar be?

dabar va mastau ar speciau as apsisukti dar iki vasaros.. na kad vasara - tiksliau jau geguzi buti be korseto.. - kad nesusti...

QUOTE(tatanka @ 2014 02 04, 09:30)
Aciu
dabar va mastau ar speciau as apsisukti dar iki vasaros.. na kad vasara - tiksliau jau geguzi buti be korseto.. - kad nesusti...

Na, aš tai nieko prieš veidą pamatyti, bet jau čia kaip pačiai patinka. Kolkas visų fotkės tik pilvų įdėtos.
2mėn su korsetu nuo OP tikrai užtenka

QUOTE(hererra @ 2014 02 04, 09:46)
Na, aš tai nieko prieš veidą pamatyti, bet jau čia kaip pačiai patinka. Kolkas visų fotkės tik pilvų įdėtos.

As galvoju si karta nusipirkt korseta be uztrauktuko,paprasysiu ,kad paskaiciuotu bendra kaina,tada pasakysiu ,kad turiu korseta(turiu nuo siurbimo ta su uztrauktuku) ir nusipirksiu velesniam laikui be uztrauktuko,nes pamenu tas uztrauktukas taip susigarbanodavo,tokie guzai pasidarydavo ten kur nusiurbimas buvo.
Va is cia
http://www.medasun.com/