Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

kalbant apie nijole, tai as dar nei i albuma buvau ileista nei intensyviai bendravau, bet tikrai supratau apie kuria nare snekat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2014 02 03, 14:51)
suštinku su tavo pasiulymu, pati norejau, kad ir tave siulyti.
Zinokit, as tikrai nebeturiu tiek laiko, ir paciai nebera aktualu jau tiek. savo pilva galiu palikti tik su salyga, kad slapukus gausiu, jei ne-istrinsiu wink.gif
Herrera, ar sutinki periimti albuma ir tema i savo rankas?

Gerai, sutinku. Vistiek čia sėdžiu kolkas visu pajėgumu biggrin.gif

QUOTE(Awarded @ 2014 02 03, 15:06)
O ka as zinau  g.gif  As pirmiau perskaiciau dvi paskutines temas taigi jau perskaicius jas zinojau,kad apsisaukele nijole,tik nepamenu ar kazkuri paminejo nika ar supratau po to sakinio ,kad reikejo palaukt iki kaledu nes papus turejo daryt smile.gif Nu nesunku ten surist  biggrin.gif
Nu neitarinekit tik,kad as ir esu nijole ar dar ten kas ,jei ka galiu is savo pagrindinio niko i AZ prasyt tas nikas nuo 2006 tai ten juk visa gyvenimo istorija jau galima sekt jei ka  mirksiukas.gif

Kad ten ir be nicko labai aišku buvo, apie ką kalbama... Aš, kiek pamenu, tai pirmiausia dėl fotkių kilo įtarimai, paskui tik į temą mūsų sekliai viską išklojo biggrin.gif

QUOTE(color77 @ 2014 02 03, 15:28)
Ar dar galima su korsetu perspausti ka nors? g.gif

Aš manau, kad galima. Nes man ir dabar kai be korseto džinsus panešioju, tai ten, kur pasipūtimai, tai dešrelės kartais nejuokingos susidaro. Taip ir su korseto kraštu, ar kokia bangele galėjo būti smile.gif Negerai atsigulei, ar ilgiau pasėdėjai, ar dar kaip nors ne taip susilenkus pabuvai. Svarbiausia, kad susitvarkė viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 02 03, 18:29)

Aš manau, kad galima. Nes man ir dabar kai be korseto džinsus panešioju, tai ten, kur pasipūtimai, tai dešrelės kartais nejuokingos susidaro. Taip ir su korseto kraštu, ar kokia bangele galėjo būti smile.gif Negerai atsigulei, ar ilgiau pasėdėjai, ar dar kaip nors ne taip susilenkus pabuvai. Svarbiausia, kad susitvarkė viskas thumbup.gif

Jetus, kaip baisiai nuskambejo tos visos desros doh.gif Na zinosiu, kad dar ir taip buna unsure.gif

Campa, primink kokius vitaminus gerei po op. Ten kazkokie kompleksiniai, ar atskirai visus pirkaisi? Koks pavadinimas? As jau nebeturiu laiko labai gilintis, o tu ten labai aiskiai surasei kazkada ka del ko geri, tai pasitikiu tavo pasirinkimu tongue.gif
Ir dar girdejau, po op buna merginom viduriai uzkieteja, ka gert tokiu atveju? Ar buvo kam tokiu bedu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2014 02 03, 19:48)
Jetus, kaip baisiai nuskambejo tos visos desros  doh.gif  Na zinosiu, kad dar ir taip buna  unsure.gif

Campa, primink kokius vitaminus gerei po op. Ten kazkokie kompleksiniai, ar atskirai visus pirkaisi? Koks pavadinimas? As jau nebeturiu laiko labai gilintis, o tu ten labai aiskiai surasei kazkada ka del ko geri, tai pasitikiu tavo pasirinkimu  tongue.gif
Ir dar girdejau, po op buna merginom viduriai uzkieteja, ka gert tokiu atveju? Ar buvo kam tokiu bedu? unsure.gif

As geriu probiotikus, kaip Campa patare 4u.gif
Su viduriais man iki siol nera visiskai gerai, nes nera tempo-judesio daug ax.gif Man labai padejo, bet dar tebevartoju "Lactuloze" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 02 03, 16:29)

O tai kiek laiko tu jau po op? Kiek ilgai gali buti ''desryciu'' gresme? g.gif

QUOTE(Bajoraite @ 2014 02 03, 18:48)

Man ne, aciu dievui schmoll.gif

Mergaites, o per kiek laiko po op issiteiset? As vis dar sulinkus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cimbalimba: 03 vasario 2014 - 20:51
QUOTE(Cimbalimba @ 2014 02 03, 21:47)
O tai kiek laiko tu jau po op? Kiek ilgai gali buti ''desryciu'' gresme?  g.gif

As dar ir sulinkusi, man siandien 17d. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cimbalimba @ 2014 02 03, 20:47)
O tai kiek laiko tu jau po op? Kiek ilgai gali buti ''desryciu'' gresme?  g.gif

Labai daug tavo pacios kunas valdo procesus. As va siand dariau pratimus nugarai, reikejo pagulet ant pilvo ir pasisukinet visaip, tai prisitryne melynes blyn doh.gif paskui duse visaip masazavau, lyg prasivaiksciojo, bet jeigu ilgiau nu tai butu margas pilvas. Man daktariukas rekomendavo vakuuminius masazus palankyt, taip ir sake, kad pridarys melyniu, bet labai gerai visus tinimus istraukia... reiks pameginti laika pasiderint. Man 2, 5men po OP, bet jei atvirai 1 sav po OP vaizdas man labiau patiko unsure.gif gal del to, kad viskas buvo istine,vienodziau atrode biggrin.gif nu nenuleidziu ranku ir vilties nepametu, tikiuos iki maudymkes sezono viskas susitvarkys!

As po 2sav ejau I darba, tai galiu pasakyt, kad buvau gan tiesi, tik tempimas labai jautes...ypac vakare, nesinorejo nuo sofkutes pakilt lotuliukas.gif nu ir siaip tempaz dar toks letesnis buvo.
Atsakyti
Sveikos,

Zengiau pirma zingsni..
uzisarasiau i konsultacija pas M Vilniuje kai bus.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 02 03, 21:59)
Sveikos,

Zengiau pirma zingsni..
uzisarasiau i konsultacija pas M Vilniuje kai bus..  ax.gif

U-uuuu, jega thumbup.gif

Mergaitės, pakeičiau slaptažodį albumo. Kai kurioms jau išsiunčiau, bet yra narių, kurios jau seniai čia nesilankė, tad joms ir nerašiau. Parašykite man, prašau, tos, kurios negavot į AŽ, atsiųsiu naują psw 4u.gif

Beje, visos atsiųskit man foto su savo nicku rankose. Albumėlio el.paštas: grazuspilvukai@gmail.com mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 02 04, 09:00)
U-uuuu, jega thumbup.gif

Beje, visos atsiųskit man foto su savo nicku rankose. Albumėlio el.paštas: grazuspilvukai@gmail.com mirksiukas.gif

Aciu drinks_cheers.gif

nuotraukos nori su veidu? ar be? biggrin.gif

dabar va mastau ar speciau as apsisukti dar iki vasaros.. na kad vasara - tiksliau jau geguzi buti be korseto.. - kad nesusti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 02 04, 09:30)
Aciu drinks_cheers.gif

nuotraukos nori su veidu? ar be? biggrin.gif

dabar va mastau ar speciau as apsisukti dar iki vasaros.. na kad vasara - tiksliau jau geguzi buti be korseto.. - kad nesusti...  doh.gif

Na, aš tai nieko prieš veidą pamatyti, bet jau čia kaip pačiai patinka. Kolkas visų fotkės tik pilvų įdėtos.

2mėn su korsetu nuo OP tikrai užtenka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 02 04, 09:46)
Na, aš tai nieko prieš veidą pamatyti, bet jau čia kaip pačiai patinka. Kolkas visų fotkės tik pilvų įdėtos.

2mėn su korsetu nuo OP tikrai užtenka tongue.gif

As galvoju si karta nusipirkt korseta be uztrauktuko,paprasysiu ,kad paskaiciuotu bendra kaina,tada pasakysiu ,kad turiu korseta(turiu nuo siurbimo ta su uztrauktuku) ir nusipirksiu velesniam laikui be uztrauktuko,nes pamenu tas uztrauktukas taip susigarbanodavo,tokie guzai pasidarydavo ten kur nusiurbimas buvo.

Va is cia
http://www.medasun.com/
Atsakyti