Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Awarded @ 2014 02 04, 10:06)
As galvoju si karta nusipirkt korseta be uztrauktuko,paprasysiu ,kad paskaiciuotu bendra kaina,tada pasakysiu ,kad turiu korseta(turiu nuo siurbimo ta su uztrauktuku) ir nusipirksiu velesniam laikui be uztrauktuko,nes pamenu tas uztrauktukas taip susigarbanodavo,tokie guzai pasidarydavo ten kur nusiurbimas buvo.

Va is cia
http://www.medasun.com/

Aš nelabai suprantu tavo istorijos kolkas biggrin.gif Tu dareisi nusiurbimą riebalų? Kada ir kodėl pasirinkai būtent nusiurbimą, o ne plastiką? O dabar jau nori pilvo plastiką daryt? Man jau kažkaip viskas susimaišė... Krūtinę irgi dareisi ar dar tik ruošies daryt? Ar aš maišau su kita kokia nare g.gif ? Prašom plačiau apie save pasipasakot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2014 02 04, 10:06)
As galvoju si karta nusipirkt korseta be uztrauktuko,paprasysiu ,kad paskaiciuotu bendra kaina,tada pasakysiu ,kad turiu korseta(turiu nuo siurbimo ta su uztrauktuku) ir nusipirksiu velesniam laikui be uztrauktuko,nes pamenu tas uztrauktukas taip susigarbanodavo,tokie guzai pasidarydavo ten kur nusiurbimas buvo.

Va is cia
http://www.medasun.com/

Mano korsetas tai kaip plati juosta. Apsisuku aplink ir uzsiklijuoja. Bet nelabai patenkinta esu. Miegu su juo, bet diena vaikstau su kitu, nugarai skirtu. Tai pastarasis visai nesigarbanoja ir pilvas buna lygus po dienos, o va po nakties su ta juosta, susigarbanoja ir pilvas lygiai taip pat susigarbanoja.
Labai laukiu korsetuko is mama kart du. Jus visos tokius nesiojat (su uztrauktuku, kaip bodis). Turesiu jau 3 blush2.gif , nes vis negerai, kaip kokiai princesei ant zirnio ax.gif .
Is tikro tai naktys dar bjaurios, niekaip nerandu pozos. Vis dar ant 5 pagalviu miegu doh.gif , o ryt jau 2 sav po op. Bandziau ismest pagalves, bet ilgainiui baisiai temti pradeda, ir vel visa kruva susimetu. Visa nakti ant nugaros ismiegot sunku, paskui ranku pirstai tirpsta....
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 02 04, 09:30)
Aciu drinks_cheers.gif

nuotraukos nori su veidu? ar be? biggrin.gif

dabar va mastau ar speciau as apsisukti dar iki vasaros.. na kad vasara - tiksliau jau geguzi buti be korseto.. - kad nesusti...  doh.gif

aš liepos 19 op turėjau. nešuto man vasarą smile.gif

QUOTE(Cimbalimba @ 2014 02 04, 10:21)
Mano korsetas tai kaip plati juosta. Apsisuku aplink ir uzsiklijuoja. Bet nelabai patenkinta esu. Miegu su juo, bet diena vaikstau su kitu, nugarai skirtu. Tai pastarasis visai nesigarbanoja ir pilvas buna lygus po dienos, o va po nakties su ta juosta, susigarbanoja ir pilvas lygiai taip pat susigarbanoja.
Labai laukiu korsetuko is mama kart du. Jus visos tokius nesiojat (su uztrauktuku, kaip bodis). Turesiu jau 3 blush2.gif , nes vis negerai, kaip kokiai princesei ant zirnio  ax.gif .
Is tikro tai naktys dar bjaurios, niekaip nerandu pozos. Vis dar ant 5 pagalviu miegu doh.gif , o ryt jau 2 sav po op. Bandziau ismest pagalves, bet ilgainiui baisiai temti pradeda, ir vel visa kruva susimetu. Visa nakti ant nugaros ismiegot sunku, paskui ranku pirstai tirpsta....

aš ant to ,,bodžio" dėjaus po gimdymo turėtą, kuris nugarą prilaikė ir pilvą spaudė. tai normaliai palyginus vaikščiot galėjau. liepos 19 op buvo, o rugjūčio 6 skridau namo, ir savaitę su mama, vyru ir vaikais trynėmės po amsterdamą, po savo kaimą ir pan - varinėjau pilnu tempu.
gulk ant šoniuko jau, tik kojas pariesk. bandyk po pilvu pagalvę dėt ir ant pilvo gult - jau gautis turėtų wink.gif

Hererra, please passw man smile.gif nick užrašytą ant lapo rankoj laikyt, kai fotkys? smile.gif
Atsakyti
Bajotraite, po op geriau cinko tabletes, vit C ir probiotikus su B vitaminais (net nezinojau kad tokiu yra, vaistininke padave ir pasake, kad po op tokie geresni, nes B vit nervu sistemai reikalingas, nebepamenu pavadinimo, viska pakuote sugeriau blush2.gif ), dar vit D ar zuvu tauku ikalu, kaip papuola, bet siuos primirstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 02 04, 10:14)
Aš nelabai suprantu tavo istorijos kolkas biggrin.gif Tu dareisi nusiurbimą riebalų? Kada ir kodėl pasirinkai būtent nusiurbimą, o ne plastiką? O dabar jau nori pilvo plastiką daryt? Man jau kažkaip viskas susimaišė... Krūtinę irgi dareisi ar dar tik ruošies daryt? Ar aš maišau su kita kokia nare g.gif ? Prašom plačiau apie save pasipasakot tongue.gif

biggrin.gif Po keturiu vaiku ,2012 balandi pas TA dariausi pilvo,juosmens nusiurbima ir dejausi krutu implantus apvalius 395 ml . Po nusiurbimo liko tokia odos juosta kabanti,kaire puse pilvo labiau nukarus,nu nemoku paaiskint. TA sake,kad per savo praktika tokiu audiniu neteko sutikt,taigi riebalus teko ne siurbt,o gramdyt,turbut del to ir issitampe oda. 2013 rugseji gime penktas vaikas,ta odos juosta per visa nestuma taip ir kabejo atskirai nuo pilvo. Taigi dabar metu svori ir budama balandi LT planuoju eit konsultuotis del pilvo plastikos,kokios reikes ar pilnos ar mini nezinau,nes nezinau kaip atrodys pilvas po numestu 15 kg.
QUOTE(Cimbalimba @ 2014 02 04, 10:21)
Mano korsetas tai kaip plati juosta. Apsisuku aplink ir uzsiklijuoja. Bet nelabai patenkinta esu.

Neissivaizduoju kaip su tokiu but po plastikos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2014 02 04, 11:40)
biggrin.gif  Po keturiu vaiku ,2012 balandi pas TA dariausi pilvo,juosmens nusiurbima ir dejausi krutu implantus apvalius 395 ml . Po  nusiurbimo liko tokia  odos juosta kabanti,kaire puse pilvo labiau nukarus,nu nemoku paaiskint. TA sake,kad per savo praktika tokiu audiniu neteko sutikt,taigi riebalus teko ne siurbt,o gramdyt,turbut del to ir issitampe oda. 2013 rugseji gime penktas vaikas,ta odos juosta per visa nestuma taip ir kabejo atskirai nuo pilvo. Taigi dabar metu svori ir budama balandi LT planuoju eit konsultuotis del pilvo plastikos,kokios reikes ar pilnos ar mini nezinau,nes nezinau kaip atrodys pilvas po numestu 15 kg.

Dabar pagavau, ačiū už paaiškinimą 4u.gif Teisingai sakai, kad pirmiausia reikia numesti svorio, o tada jau konsultuotis su specu, ką ir kaip daryt, kad vėl nebūtų kažkokių išdarkymų g.gif Bet tai kaip įdomiai, kas čia per juosta likusi odos... man tai skamba, kaip nekompetentingai atliktas darbas...bet gal klystu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 02 04, 12:11)
Dabar pagavau, ačiū už paaiškinimą 4u.gif Teisingai sakai, kad pirmiausia reikia numesti svorio, o tada jau konsultuotis su specu, ką ir kaip daryt, kad vėl nebūtų kažkokių išdarkymų g.gif Bet tai kaip įdomiai, kas čia per juosta likusi odos... man tai skamba, kaip nekompetentingai atliktas darbas...bet gal klystu smile.gif

Kai papulsiu i albuma ikelsiu pries po ir dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 02 04, 12:11)

drinks_cheers.gif kiek skaitau ir pilvo ir papuku forumus, po kazkoio liapsuso gyd labai megsta sakyt- mano praktikoj pirma karta taip, gal audiniam kazkas ne to? doh.gif manau nusiurbe nevienodai ir visa paslaptis, o jei odos buvo daug, tai ji taip ir liko, nes po siurbimo irgi buna oda polaisve, kol priauga, o cia pilvas tiek leliuku atlaikes.... na bet plastika manau sutaisys viska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(campa @ 2014 02 04, 13:44)
drinks_cheers.gif kiek skaitau ir pilvo ir papuku forumus, po kazkoio liapsuso gyd labai megsta sakyt- mano praktikoj pirma karta taip, gal audiniam kazkas ne to?  doh.gif  manau nusiurbe nevienodai ir visa paslaptis, o jei odos buvo daug, tai ji taip ir liko, nes po siurbimo irgi buna oda polaisve, kol priauga, o cia pilvas tiek leliuku atlaikes.... na bet plastika manau sutaisys viska  4u.gif

Istikro nelabai ir nagrinejau ar buvo pries toks kreivokas ar po toks paliko, reik hard diska pasijungt ir surast foto po,nes emeile randu tik pries op ir papu po,o i pilva tada demesio nekreipiau,o kai atkreipiau jau laukiausi . Pries fotkese nesimato kreivumo,bet ir va si savaitgali vyras mane fotkino tai sunku parinkt kampa ,kad matytusi,o gyvai matosi iskart(vyro prasiau ,kad pafotkintu su puoduku ), ruosiaus i albuma prasytis,tai dabar lauksiu kito savaitgalio,kad su niku fotkintu doh.gif sakys visai nukvakau lotuliukas.gif Taigi negaliu kolkas teikti ,kad tai chirurgo brokas,reiks gerai foto panagrinet.
Atsakyti
merginos, o kaip greitai po konsultacijos daro operacija? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 02 04, 14:35)
merginos, o kaip greitai po konsultacijos daro operacija?  blush2.gif

Priklauso nuo gydytojo užimtumo grafiko ir tavo norų beigi galimybių smile.gif Vienos laukia kelis mėn, kitos mažiau. Man teko laukti nepilną savaitę, viskas žaibiškai greit įvyko, nespėjau nei persigalvot, nei dar ko nors papildomai prisigalvot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 02 04, 14:40)
Priklauso nuo gydytojo užimtumo grafiko ir tavo norų beigi galimybių smile.gif Vienos laukia kelis mėn, kitos mažiau. Man teko laukti nepilną savaitę, viskas žaibiškai greit įvyko, nespėjau nei persigalvot, nei dar ko nors papildomai prisigalvot lotuliukas.gif

Zinau kad mano drauge vaziavo pas Kaikari - nuvare i konsultacija del (.)(.) ir kita diena jau gulejo operacinej blush2.gif
Atsakyti