QUOTE(tatanka @ 2014 02 04, 09:30)
Aciu
nuotraukos nori su veidu? ar be?
dabar va mastau ar speciau as apsisukti dar iki vasaros.. na kad vasara - tiksliau jau geguzi buti be korseto.. - kad nesusti...
aš liepos 19 op turėjau. nešuto man vasarą
QUOTE(Cimbalimba @ 2014 02 04, 10:21)
Mano korsetas tai kaip plati juosta. Apsisuku aplink ir uzsiklijuoja. Bet nelabai patenkinta esu. Miegu su juo, bet diena vaikstau su kitu, nugarai skirtu. Tai pastarasis visai nesigarbanoja ir pilvas buna lygus po dienos, o va po nakties su ta juosta, susigarbanoja ir pilvas lygiai taip pat susigarbanoja.
Labai laukiu korsetuko is mama kart du. Jus visos tokius nesiojat (su uztrauktuku, kaip bodis). Turesiu jau 3

, nes vis negerai, kaip kokiai princesei ant zirnio

.
Is tikro tai naktys dar bjaurios, niekaip nerandu pozos. Vis dar ant 5 pagalviu miegu

, o ryt jau 2 sav po op. Bandziau ismest pagalves, bet ilgainiui baisiai temti pradeda, ir vel visa kruva susimetu. Visa nakti ant nugaros ismiegot sunku, paskui ranku pirstai tirpsta....
aš ant to ,,bodžio" dėjaus po gimdymo turėtą, kuris nugarą prilaikė ir pilvą spaudė. tai normaliai palyginus vaikščiot galėjau. liepos 19 op buvo, o rugjūčio 6 skridau namo, ir savaitę su mama, vyru ir vaikais trynėmės po amsterdamą, po savo kaimą ir pan - varinėjau pilnu tempu.
gulk ant šoniuko jau, tik kojas pariesk. bandyk po pilvu pagalvę dėt ir ant pilvo gult - jau gautis turėtų
Hererra, please passw man

nick užrašytą ant lapo rankoj laikyt, kai fotkys?