Įkraunama...
Įkraunama...

Valyklos, skalbyklos

Sveikos 4u.gif
artejant sezonui reiktu jau valyti kailinius. Jie odiniai, viduj kailis, truputi zemiau keliu.Joglej man pasake, kad kainuos 150lt doh.gif
Gal kas valet Vilniuj pigiau ir kokybiskai isvale?
Atsakyti
nepatarciau eiti i jogle,kainos zveriskos(pukinis paltas 59lt),o garantijos jokios(bijojau kad apsidauzys mano metalines juodai dazytos sagos),o sagas jie nukerpa!!!paskuj vel prisiuva,mano palto sagu nukirpt nebuvo galima,tai sake sugadins ir neatsakys uz tai blink.gif ir sake neimanoma niekaip issaugot.tuomet nunesiau vilniuj ateities gatvej,buvusioj Ventoj i maza valyklele(galvoju jei sugadins tai bent uz mazesne kaina),bet sake paprasciausiai apklijuoja folija ir lipnia juosta,kad neapsidauzytu skalbiankej tos sagos ir duoda garantija...ir sumokejau 35lt.
beja akropolyje taip pat apdauzo uztrauktukus ir sagas,taip kad i jogle ir akropoli neneskit jei uztrauktukai ar sagos dazyti
Atsakyti
QUOTE(Rokile @ 2011 10 26, 22:54)
Sveikos 4u.gif
artejant sezonui reiktu jau valyti kailinius. Jie odiniai, viduj kailis, truputi zemiau keliu.Joglej man pasake, kad kainuos 150lt doh.gif
Gal kas valet Vilniuj pigiau ir kokybiskai isvale?

pabandykit nuolaida pasinaudoti šitoj valykloj - http://www.dyl.lt/vi...alykloje-balima. kaip tik surinkau ir savo, vyro paltus, kostiumą jo, nes kainos vis auga ir auga
Atsakyti
QUOTE(Inlove @ 2011 06 07, 07:12)
Kaune man patinka skalbykla Kreves prospekte, Maximos pastate. Kur kadaise "Aguona" buvo. Tiksliu kainu nepasakysiu, bet skalbia daug ka. Patalynes kg kainuoja apie 5-6 Lt. Tik jeigu nepatinka stiprus milteliu kvapas, priduodant reikia perspeti, kad nekvepintu.  4u.gif

o man visiskai nebepatinka. pasigadino visai. buvau ju kliente, bet kainos tai jau ziaurios patapo. nesdavau patalyne plauti, antklodes, pledus. bet paskutini karta uz sintetine 'merkio' antklode, kuria plauciau pati, tik i ''skalbianke" netelpa (nes 200x200) uzsiprase 45 lt doh.gif . nauja maximoj su akcija 89 lt maciau buvo...
ir dar, tu dirbanciu moteru arogancija... jautiesi kaip tikrai i kadaise buvusia ''aguona'' atejes doh.gif kol kainos buvo normalios, tai kentedavau visokius paburbejimus ir elementaru nemandaguma, sveikindavausi/atsisveikindavau/dekodavau pati, gi nesunku, bet dabar jau nusibodo, kojos nekelsiu doh.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif gal kas galetu parekomenduoti nebrangia rubu valykla Kaune? Noreciau issivalyti puspalti, tiksliau, atsinaujinti ir kad burbuliukus nurinktu.
Atsakyti
QUOTE(Cukliukas @ 2011 10 27, 11:28)
nepatarciau eiti i jogle,kainos zveriskos(pukinis paltas 59lt),o garantijos jokios(bijojau kad apsidauzys mano metalines juodai dazytos sagos),o sagas jie nukerpa!!!paskuj vel prisiuva,mano palto sagu nukirpt nebuvo galima,tai sake sugadins ir neatsakys uz tai blink.gif  ir sake neimanoma niekaip issaugot.tuomet nunesiau vilniuj ateities gatvej,buvusioj Ventoj i maza valyklele(galvoju jei sugadins tai bent uz mazesne kaina),bet sake paprasciausiai apklijuoja folija ir lipnia juosta,kad neapsidauzytu skalbiankej tos sagos ir duoda garantija...ir sumokejau 35lt.
beja akropolyje taip pat apdauzo uztrauktukus ir sagas,taip kad i jogle ir akropoli neneskit jei uztrauktukai ar sagos dazyti

Gal galima tiksliau apie šios skalbyklos buvimo vietą, nes aš žinau Ateities g., bet buvusios Ventos nelabai žinau ir ar palikote patenkinta rezultatu?smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutia_007 @ 2012 01 07, 04:27)
Gal galima tiksliau apie šios skalbyklos buvimo vietą, nes aš žinau Ateities g., bet buvusios Ventos nelabai žinau ir ar palikote patenkinta rezultatu?smile.gif smile.gif

ateities g 10:) tame paciame ilgame pastate (buvusi Ventos gamykla) yra Norfa ir Svaros broliai.
Atsakyti
Sveikutės,

o kur Vilniuje galėtumėte rekomenduoti skalbyklą? Turiu dideles ir sunkias užuolaidas - pati niekaip neišskalbsiu...
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2012 01 10, 17:12)
o kur Vilniuje galėtumėte rekomenduoti skalbyklą? Turiu dideles ir sunkias užuolaidas - pati niekaip neišskalbsiu...

http://www.supermama...howtopic=788115
1m2 užuolaidų valymas 2 litai.
Puspaltis 15lt,paltas 20lt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airaa: 15 sausio 2012 - 18:59
QUOTE(Cukliukas @ 2012 01 07, 18:53)
ateities g 10:) tame paciame ilgame pastate (buvusi Ventos gamykla) yra Norfa ir Svaros broliai.

o kokios kainos ten? noreciau pukine striuke nusinesti ten
Atsakyti
Nusipirko vyras kostiumą (vilnonį), o ties kelnių kantu yra dvi juostos. Na kaip būtų dukart užlyginta skirtingose vietose. Gal turit patarimų, kur galėčiau Kaune nunešti jas lyginimui, kad padarytų vieną kantuką ir neliktų kitų? Šiuo atveju svarbiausia, kad padarytų kokybiškai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2012 01 16, 17:10)
o kokios kainos ten? noreciau pukine striuke nusinesti ten

as pukine 35mokejau
Atsakyti