Įkraunama...
Įkraunama...

Valyklos, skalbyklos

Sveikos mamos, Jūs viską žinot, patarrkit
reikia šventei iškrakmolinti ir išlyginti apie 15staltiesių....gal žinot kur nebragiai Kaune galima rasti tokią paslaugą...o dar geriau kokia moteriškę g.gif gal....
Žinojau aš tokią moteriškę, bet.....pardavė žemę...prasigyveno ir tuom jau neužsiima....
Ačiū.....jei nesunku rašykit i až arba čia....
Atsakyti
laba diena,
nezinau kur kreiptis,gal kas patarsit,valykloje sugadino nemazos vertes striuke,ir bando man išaiškinti kad jos nekaltos ir neatsako,ar ymanoma kazkur rasti teisybe,kur kreiptis?aciu kas atsakys.
Atsakyti
QUOTE(sandraandruske @ 2012 10 05, 14:33)
nezinau kur kreiptis,gal kas patarsit,valykloje sugadino nemazos vertes striuke,ir bando man išaiškinti kad jos nekaltos ir neatsako,ar ymanoma kazkur rasti teisybe,kur kreiptis?

Skambinkit į Vartotojų teisių apsaugos tarnybą, gal ten ką patars, nors abejoju, ar pavyks ką 'išsimušt'.

Papildyta:
O ką padarė jūsų striukei? Ir kokioj valykloj?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2012 10 05, 16:02)
Skambinkit į Vartotojų teisių apsaugos tarnybą, gal ten ką patars, nors abejoju, ar pavyks ką 'išsimušt'.

Papildyta:
O ką padarė jūsų striukei? Ir kokioj valykloj?

Aciu,pabandysiu,.
Striukes etiketej nurodytas sausas valymas, striukes atnara,rankogaliai ir kaklas vilnos mezginys,susitrauke,susivele,pakeite spalva,odos detales nudaze pacia striuke,zodziu striuke buvo isskalba ir ymesta y dziovykle...
Taurages mieste veiksmas.UAB ATAKRAS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandraandruske: 05 spalio 2012 - 16:57
QUOTE(sandraandruske @ 2012 10 05, 17:56)
Striukes etiketej nurodytas sausas valymas, striukes atnara,rankogaliai ir kaklas vilnos mezginys,susitrauke,susivele,pakeite spalva,odos detales nudaze pacia striuke,zodziu striuke buvo isskalba ir ymesta y dziovykle...

Ohoho unsure.gif Jei taip, tada turėtų pavykt "išsimušt". Kiek kitaip įsivaizdavau.
Sėkmės.
Praneškit, kai jau ką konkrečiau žinosit.
Atsakyti
Sveikutes, turiu bėdą - katukas pridirbo(sisi) ant pukinės antklodės, žinau, kad pati neišsklabsiu niekaip - 2mx2m ir beto tokiu oru neišdžius. Kas žinot kur Kaune valo pūkinę patalynę ir už padorią kainą.
Kažkada tokia pat bėda buvo ir su pūkine pagalve, tai n kartų skalbiau pati, džiovinau ir šudukas gavosi, teko išsiųsti į konteinerių šalį.... Taip kad dabar jau gaila tokios antklodės atsisakyti...
Atsakyti
QUOTE(aukse21 @ 2012 09 05, 09:29)
Sveikutes mamytes noreciau paklausti kur SIAULUOSE valo kilimus ir storas anklodes pukines
4u.gif

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gauriukė @ 2012 10 16, 21:44)
Sveikutes, turiu bėdą - katukas pridirbo(sisi) ant pukinės antklodės, žinau, kad pati neišsklabsiu niekaip - 2mx2m ir beto tokiu oru neišdžius. Kas žinot kur Kaune valo pūkinę patalynę ir už padorią kainą.
Kažkada tokia pat bėda buvo ir su pūkine pagalve, tai n kartų skalbiau pati, džiovinau ir šudukas gavosi, teko išsiųsti į konteinerių šalį.... Taip kad dabar jau gaila tokios antklodės atsisakyti...

Pati zinoma neisskalbsite,nors ir isskalbsite,bet neisdziovinsite,smires,supus ir visa kita:)Bet kurioje valykloje paklauskit,bet manau visur kaina panasi,apie 65 litus....
Papildyta:
QUOTE(sandraandruske @ 2012 10 05, 17:56)
Aciu,pabandysiu,.
Taurages mieste veiksmas.UAB ATAKRAS.

Na jos nusizenge,jum reikes gerai pasikaustyt,nes nemanau,kad pavyks kazka issimusti...Bandykite irodyti,retai kada is valylu issimusa...
Atsakyti
Patarkit, kur Klaipėdoje išvalyti vaikišką proginę suknelę ? Kažin kiek kainuotų, gal kas valė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2012 10 05, 18:02)
Ohoho unsure.gif Jei taip, tada turėtų pavykt "išsimušt". Kiek kitaip įsivaizdavau.
Sėkmės.
Praneškit, kai jau ką konkrečiau žinosit.

Tai va, iki dabar aiskinausi irsu vartotoju teisem ir su direktorium , bande "reanimuot " ta striuke, kazkas siek tiek pavyko, bet vaizdas aisku nekoks....
Sugrazino 60 lt uz tos striukes valyma, ir 5 daiktus pukinius isvalys savo saskaita.
Kiek domejausi tai man dar pasiseke biggrin.gif kad neymanoma sake apkaltint valyklos, jie man pasake kad maty kinieciu gamybos striuke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sandraandruske @ 2012 11 14, 16:32)
Tai va, iki dabar aiskinausi irsu vartotoju teisem ir su direktorium , bande "reanimuot " ta striuke, kazkas siek tiek pavyko, bet vaizdas aisku nekoks....
Sugrazino 60 lt uz tos striukes valyma, ir 5 daiktus pukinius isvalys savo saskaita.
Kiek domejausi tai man dar pasiseke biggrin.gif  kad neymanoma sake apkaltint valyklos, jie man pasake kad maty kinieciu gamybos striuke doh.gif

thumbup.gif saunuole,kas pasiekei savo.daugiau tokiu atkakliu klientu,tai gal ir dirbtu kokybiskiau tos valyklos 4u.gif
Atsakyti
Gal kas patars kur Kaune pigiau ir gerai isvalytu paltuka ax.gif Vyras sako nest i sabonio centra, bet paskaicius keleta neigiamu atsiliepimu suabejojau.Ten apie 40lt sako kainuotu
Siaip galvoju uztektu ir lyginimo, bet lyginimas apie 30lt kainuoja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aureka: 30 gruodžio 2012 - 22:20